تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 198 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

داره خودمونی میشه clove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    آقا این رفته رو اعصاب ما
    چرا این قدر تو مبارزه ضعیفن؟ ما ر چی تاکتیک میذاریم اسلحه عوض می کنیم اینا رو این ور اون ور میچینیم بازم فایده نداره تو هر تریپ مبارزه چند بار میمیرن.
    الآنم توی این بالای برجه که این قول گنده هست گیر کردم. تاکتیکشم دوستان گفته بودن ولی این احمق شخصیت اصلیه تیر کمون داره ولی کار نمی کنه انگار!!!
    حالا کلا چیکار کنم؟ روش خاصی داره؟

باید بازی رو بزاری رو easy تا بتونی این مرحله رو رد کنی .چون تو لولهای پایین جنگجوها زود میمیرن .

الیستور و سگه رو بنداز به جونش بعد با جادوگره و خودت با تیرکمون بزنش.

درضمن تو تاکتیکها برای اینکه اعضای گروهت زود نمیرن کاری کن که خودشون وقتیکه جونشون کم شد جون بخورن

2. این کاربر از clove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

* در ضمن اين قدر هياهو بود به خاطر صحنه هاي ؛ ولي من كه تو The Pearl صفحه ي سياه ديدم همش .
    توی استراحتگاهشونه

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چطوری باید برای queen Anora شوهر پیدا کرد؟ Alistar که باهاش ازدواج نمی کنه
    کسی جواب اینو نمی دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

کسی جواب اینو نمی دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا می تونی راضیشون کنی که باهم ازدواج کنن فقط باید Persuation بالایی داشته باشی. اگر Human Noble Male هم باشی خودت می تونی ازدواج کنی.
    اگه تواناييم پايين باشه اون پايين بايد بنويسه Cant Unlock . نميدونم ! هنوز از لول آپ نشده و تو همون مهارت هاي اوليه ش هست اين Leliana .

* در ضمن اين قدر هياهو بود به خاطر صحنه هاي جنسي ؛ ولي من كه تو The Pearl صفحه ي سياه ديدم همش
    باید Rogue باشی وگرنه از Leliana می تونی استفاده کنی فقط باید مقداری از مهارت هارو صرف Cunning بکنی و Feat های کار کردن با قفل اینارو براش بگیری.
    سلام
    ممنون ولی آقا من چند مدل تیر آتشی و یخی و اینا دارم. تیر ها رو هم رو دوشش می ذاره ولی کمونش کمرنگ شده یعنی هیچ جا نمیاد یعنی از دستش افتاده؟
    پس این مرحله روش خاصی نداره؟ باید بش ور رفت؟
    برای Arrow ها Bow می خوای برای Bolt ها Crossbow باید استفاده کنی.
    دوستانی که واقعا تو جنگ ها مشکل دارند کلاس کاراکترشون و Origin که انتخاب کردند بگند تا یه استراتژی خوب بزارم جلوی پاشون.
    Last edited by Optimus Prime; 26-11-2009 at 21:05.

6. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

راستی اضافه کنم می تونید DLC ها هم دانلود کنید : Warden's Keep Stone Prisoner + Promo Contents . من خودم از uTorrent دانلود کردم حجم حدود 500MB . دو داستان جدید به اضافه وسایل جدید مجانی و ارزون و قدرتمند اضافه می کنه که کارتون خیلی راحت تر میشه و داستان و شخصیت های جدید هم اضافه می شوند.
    شما فقط Cutscene های Romance بین افراد گروهتونو ببینید ( Alistair - Zevran - Leliana - Morrigan ) اونم فقط توی کمپ.
    يا مثلا تو كوئيست Blood of Warning در حالي كه گفته به چهار در مشخص شده رو نقشه بريد ولي فقط دو تا در نشون داده شده ؟
    دو تا در توی قسمت Market Place و 2 تای دیگه تو کوچه ها هستند.
    Last edited by Optimus Prime; 26-11-2009 at 20:36.

8. 2 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

باید Rogue باشی وگرنه از Leliana می تونی استفاده کنی فقط باید مقداری از مهارت هارو صرف Cunning بکنی و Feat های کار کردن با قفل اینارو براش بگیری.
    با همين Leliana اينطوري ميشه . Experience كم ميده و هنوز لول آپ نشده تا مهارتشو ببرم بالا .
    سبك كلي Side Quest ها دستم اومد ، فقط بايد كمي صبرمو ببرم بالا !
    شما فقط Cutscene های Romance بین افراد گروهتونو ببینید ( Alistair - Zevran - Leliana - Morrigan ) اونم فقط توی کمپ.
    پس اين Playboying ها تو Brothel ها مثلا The Pearl فايده اي براي Grey Warden جوان ما نداره ؟ چون گرون حساب ميكنن صفحه ي سياه ارزشش رو نداره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    این شمشیر ها را چطور میشه اپگرید کرد ولولهاشون را بالا برد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

درضمن تو تاکتیکها برای اینکه اعضای گروهت زود نمیرن کاری کن که خودشون وقتیکه جونشون کم شد جون بخورن
    چجوری این کارو بکنم؟میشه توضیح بدید؟

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

راستی اضافه کنم می تونید DLC ها هم دانلود کنید : Warden's Keep Stone Prisoner + Promo Contents . من خودم از uTorrent دانلود کردم حجم حدود 500MB . دو داستان جدید به اضافه وسایل جدید مجانی و ارزون و قدرتمند اضافه می کنه که کارتون خیلی راحت تر میشه و داستان و شخصیت های جدید هم اضافه می شوند.

سلام
    آقا ممنون از همه دوستان بابت کمک ها. به هر زوری بود ردش کردم. یه چند دقیقه دورش تابیدم با جادوگره. خودم و سگه هم مرده بودیم. آلیستر خدا خیرش بده با تیر کمون این قد زدش تا مرد. خلاصه تازه داستان شروع کنه. خدا به خیر کنه چند هفته آینده زندگی ما رو.
    آقا این Dlc سیو های حالا رو خراب نمی کنه؟ من تا حالا DLC کار نکردم آخه این تازه دومین بازی نقش آفرینیمه. یه راهنمایی کامل با لینک بکن پلیز.
    در ضمن من کلاسم Human Noble و Warrior هستم. درست گفتم یا جابجا؟ اگه کمکی از دستتون بر میاد با کمال میل می پذیرم.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من اشتباها یکی از یارام رو فرستادم رفت ، چه جوری می تونم برش گردونم یا اینکه عوضشون کنم و مثلا سگ رو بیارم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •