ممنون میشم کدک ts رو برای ویندوز میدیا پلیر برام بزارید
راستی میدیا پلیر ویندوز 7 64 بیتی در اصل 32 بیتی هست یا 64 بیتی . چون تو تکس منجر جلو پروسه ش زده 32*![]()
ممنون میشم کدک ts رو برای ویندوز میدیا پلیر برام بزارید
راستی میدیا پلیر ویندوز 7 64 بیتی در اصل 32 بیتی هست یا 64 بیتی . چون تو تکس منجر جلو پروسه ش زده 32*![]()
سلام
من با kmplayer مشکل دارم فایل های rm. صدا شو پخش نمی کنه و k-lite پخش می شه ولی زیر نویسش پخش نمیشه نمی دونم چیکار کنم؟![]()
تو kmplayer از کجا می تونم صدا رو زیر و بم کنم؟(اگه با نرم افزارای دیگه بلدین این کار رو اونو توضیح بدین)
Media Player Codec Pack 3.9.6
از لینک زیر دانلود کنید
تو توضیحات این پک زده شده که فرمت TS رو ساپورت میکنه
http://download.cnet.com/Media-Player-Codec-Pack/3000-13632_4-10749065.html
کسی وارد نیس؟
Last edited by Turk Oghlan; 10-02-2011 at 12:17.
media player classic
من در ویندوز سون اصلا گزینه زیرنویسش فعال نیست گزینه ای که در قسمت
filters
میاد اصلا نیست و هیچ زیرنویسی رو نمیخونه
در صورتی که در ویندوز ایکس پی هم هر زیرنویسی رو میخونه و هم گزینه زیرنویس در قسمت
filters
داره
شما K-Lite Mega Codec Pack رو آخرین ورژنش رو نصب کنید هر فیلمی خواستید رو اجرا کنید و بعد از منوی File گزینه Load Subtitle فعال میشه
اگر مشکلی بود اعلام کنید
سلام. من یه سوال دارم که نمیدونم دقیقا مربوط به این بخش هست یا نه.
من یه مستند با فرمت .avi دانلود کردم. اما موقع پخش با kmplayer پیغام زیر رو میده:
و هنگام پخش هم فقط 12 دقیقه اول رو پخش میکنه. خواستم convert کنم. اما با هر نرم افزاری که این کار رو کردم بازم همون 12 دقیقه اول را تبدیل کرد. در حالی که فیلم 46 دقیقه است. هر کدکی هم که بگید نصب دارم.
حالا میشه راهنمایی کنید که چجوری باید درستش کنم؟ مرسی...
سلام ویندوز پلیر 12 روی winXP نصب میشه لینک دانلود نسخه کامل بزارید ممنون ؟
Windows Media Player 12
سلام به همه .من یه فیلم تو kmplayer اجرا کردم با فرمتvobولی صدا نداره تورو خدا کمک کنید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)