سلام
میخواستم بدونم avast pro و free از نظر شناسایی ویروس و بدافزار با هم فرق دارن یا نه؟
ممنون
سلام
میخواستم بدونم avast pro و free از نظر شناسایی ویروس و بدافزار با هم فرق دارن یا نه؟
ممنون
نه هیچ فرقی ندارن..البته 100 در صد هم نمیدونم..من از هر دو نسخه استافده کردم..اما تو فری هم کوتایی ندیدم..![]()
راه حلی وجود داره که بشه مثل Nod32 فایلهای آپدیت رو جدا کرده و برای آپدیت آفلاین یک سیستم دیگه استفاده کرد؟
Last edited by monaj; 12-12-2009 at 10:44.
راه حل رو توی خود سایتش گذاشته. فایل های آپدیت این آنتی ویروس همیشه از سایتش قابل دانلود کردن هستند. بعد میتونید آفلاین آپدیت کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ava UK; 12-12-2009 at 15:04.
از لحاظ شناسایی و پاک کردن فرقی با هم ندارند. فرقشون توی قابلیت هاشونه. مثلا سرور نسخه مجانیش سرعتش برای آپدیت کمتره و مال پرو بیشتره. و یا مثلا نسخه پرو رو میشه تنظیم کردن هر چند ساعت آپدیت بشه اما نسخه مجانی این تنظمات رو نداره.
کل فرقاشون اینجا هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ava UK; 12-12-2009 at 15:06.
منظور من رو متوجه نشدید. من مشکلم همون دانلوده. میخوام از سیستمی که به روزه، فایلهای آپدیت رو جدا کنم و برای سیستمی که به اینترنت دسترسی نداره استفاده کنم.
سلام دوستان میشه کاری کرد این آنتی ویروس به صورت اتوماتیک آپدیت نکنه
تو نوار Taskbar روی آیکون Avast کلیک راست کن. گزینه Program Settings رو بزن. تو پنجره باز شده از منوهای سمت چپ، منوی Updates (bassic ... اونجا بجای Automatic از گزینه آپدیت دستی و یا پیغام قبل از آپدیت یکی رو انتخاب کن.
منم تفاوتی ندیدم
من از نسخه 4.8 home استفاده میکنم. الان مدت اش تمام شده. لایسنس اش رو ندارید؟ باید چکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)