تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 50 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 499

نام تاپيک: آلـــمـــان , اومدیم فــیــنال

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

لمن تو این بازی خیلی بهتر از کاسیاس بودش
    انواع موقعیتا رو از بازیکنای اسپانیا گرفت ولی توپای آلمانیا با بدشانسی از کنار دروازه با اختلاف کم رد میشد(اونم وقتی کاسیاس نمیتونست کاری بکنه مثل شوت بالاک)چند بارم که توپ خورد به اینور اونور اسپانیاییها تا کاسیاس یه نفس راحت بکشه
    لمن فقط تو صحنه گل بد خودشو ولو کرد ولی توی بقیه صحنه ها نشون داد از کاسیاس خیلی بهتره.کاسیاس فقط توپا رو مشت میکرد اونم خیلی ناجور
    هیچ دروازبان حرفه ای توپای ارسالی رو به طرف جلوی محوطه جریمه دفع نمیکنه که یوهو یکی نزنه شوت ولی کاسیاس نشون داد هنوز یه دروازبان کامل نیست.
    معلوم شد که هیچی از دروازبانی نمیدونی - وقتی توپ با اون سرعت میاد رو دروازه عاقلانه ترین کار مشت کردن توپه نه این که تو اون شلوغی بخوای توپو جمع کنی بعدش یهو توپ لیز بخوره بیوفته دست حریف.. فهمیدی؟؟؟ در ضمن اگه کاسیاس دروازبانی کامل نبود بهترین دروازبان .جام.لالیگا.نمیشد وجاش تو بهترین باشگاه دنیا نبود تازه اون توپایی که کاسیاس مشت کرد میرفت تا نیمه زمین نه محوطه جریمه-در مورد دقیقه نود بگم خطای اون گومز رو گرفت قبل اشتایگر و اگه میگی گل اسپانیا خطا بود باید بگم برات متاسفم هنوز فرق کنار زدنو کشیدنو نمیدونی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیز من اشتباه نکن - حتی تیمی که بازیهای گروهیشم باخته پول میگیره - اسپانیا کلا 15.5 میلیون یورو گرفت هر تیم هم تو مرحله 1/4 اوت بشه نصف تیم برنده پول میگیره - اصلا هر تیمی که وارد این بازیها میشه پاداش مگیره از طرف فیفا
    در مورد بازیکنام بگم که دارندگی و برازندگی هست مثلا فکر کردی اون مرته ساکر میتونه تو یه تیم بزرگ بازی کنه
    تا اونجایی که یادمه تیمای بازنده پولی نمیگرفتن.فقط تیمای برنده
    ولی از مرحله یک چهارم به بعد هر تیمی صعود میکرد چه تو میبرد تو مرحله بعد چه میباخت بازم پول میگرفت.ولی پرتغالیا یه پول سیاهم کف دستشون نزاشتن تا بدبختا پیاده برگردن کشورشون

همون مرته ساکر دیدی که بارها حال اینیستا و بقیه بازیکنایی رو که میخواستن ازش رد بشن گرفت و اجازه نداد
    به هر حال با وجود این همه تیم پرستاره تیم جوون آلمان واقعاعالی بازی کرد که تا اینجا رسید و واقعا هم حرفه ای بود.
    توی فینال هم اگر روزتی عقده ای نشده بود بازیو برده بودن
    Last edited by بردیا; 30-06-2008 at 14:11.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معلوم شد که هیچی از دروازبانی نمیدونی - وقتی توپ با اون سرعت میاد رو دروازه عاقلانه ترین کار مشت کردن توپه نه این که تو اون شلوغی بخوای توپو جمع کنی بعدش یهو توپ لیز بخوره بیوفته دست حریف.. فهمیدی؟؟؟ در ضمن اگه کاسیاس دروازبانی کامل نبود بهترین دروازبان .جام.لالیگا.نمیشد وجاش تو بهترین باشگاه دنیا نبود تازه اون توپایی که کاسیاس مشت کرد میرفت تا نیمه زمین نه محوطه جریمه-در مورد دقیقه نود بگم خطای اون گومز رو گرفت قبل اشتایگر و اگه میگی گل اسپانیا خطا بود باید بگم برات متاسفم هنوز فرق کنار زدنو کشیدنو نمیدونی
    ببین پسر خوب
    من 9سال دروازبان بودم تا وقتی که دستم آسیب دید

من کی گفتم باید جمعش میکرد؟
    دفع کردن کار عاقلانه ای بود ولی نه دفعی که توپ بیفته پشت محوطه جریمه تا بازیکن حریف فرصت شوت زدن داشته باشه.دفع باید به گوشه های زمین باشه
    در ضمن در مورد گل هم گفتم که نمیدونم خطا بود یا نبود چون ادامه برنامه رو ندیدم ولی تورس دست لام رو کشید(پس نتیجه میگیریم تو اصلا پستای منو نمیخونی و فقط میخوای الکی جواب بدی)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

اومدیم فینال ولی چه فایده

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه که المان 5 سال پیاپی قهرمان جام جهانی شده
    3بار قهرمان شديم . 4بارم نايب قهرمان.(شاخ در نياري فقط)

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه عزیزم به گفته آراگونس 20 سال دیگه نمیان بگن آلمان نایب قهرمان یورو2008 شد میگن اسپانیا قهرمان شدددددددد
    اتفاقا ميگن.
    همين ديشب 10 بار به اين موضوع اشاره شد كه اين دو تا تيم چند بار نايب قهرمان شدن.

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

ببین پسر خوب
    من 9سال دروازبان بودم تا وقتی که دستم آسیب دید

من کی گفتم باید جمعش میکرد؟
    دفع کردن کار عاقلانه ای بود ولی نه دفعی که توپ بیفته پشت محوطه جریمه تا بازیکن حریف فرصت شوت زدن داشته باشه.دفع باید به گوشه های زمین باشه
    در ضمن در مورد گل هم گفتم که نمیدونم خطا بود یا نبود چون ادامه برنامه رو ندیدم ولی تورس دست لام رو کشید(پس نتیجه میگیریم تو اصلا پستای منو نمیخونی و فقط میخوای الکی جواب بدی)
    حتی بزرگترین دروازبانای ایران نباید به خودشون اجازه بدن درباره کاسیاس نظر منفی بدن چه برسه به شما .. مثل اینکه داری درباره فینال یورو صحبت میکنی - نه بازی محله های تهران - در ضمن منم 10 سال دروازبان ایران بودم تا اینکه دستم آسیب دید .................................................. .................................................. ........................... به نظرت میشه توپو با اون سرعت به گوشه زمین فرستاد اونم با 2 تا دست که نمیشه به توپ جهت داد (در حالی که توپای دفع شده پشت محوطه نرفت تقریبا تا وسط زمین میرفت) اگه بعد بازی رو ندیدی بگم میفهمم منم تیمم باخته بود میخوابیدم ولی همه گفتن که گل سالم بوده تورس لام رو با سرعت بالاش کنار زد ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در ضمن منم 10 سال دروازبان ایران بودم تا اینکه دستم آسیب دید
    اينجا مثل اينكه همه دروازه بان بودن ما نميدونستيم.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

بفرستید ترش بابا...

بیخیال دیگه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حتی بزرگترین دروازبانای ایران نباید به خودشون اجازه بدن درباره کاسیاس نظر منفی بدن چه برسه به شما .. مثل اینکه داری درباره فینال یورو صحبت میکنی - نه بازی محله های تهران - در ضمن منم 10 سال دروازبان ایران بودم تا اینکه دستم آسیب دید .................................................. .................................................. ........................... به نظرت میشه توپو با اون سرعت به گوشه زمین فرستاد اونم با 2 تا دست که نمیشه به توپ جهت داد (در حالی که توپای دفع شده پشت محوطه نرفت تقریبا تا وسط زمین میرفت) اگه بعد بازی رو ندیدی بگم میفهمم منم تیمم باخته بود میخوابیدم ولی همه گفتن که گل سالم بوده تورس لام رو با سرعت بالاش کنار زد ...
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خوش به حالت که دروازبان تیم ملی بودی
    دست مارو هم بگیر
    کلاس گذاشتن و دروغ گفتن تو دنیای مجازی که کسی کس دیگه ای رو نمیشناسه کار راحتیه

کاسیاس حتی توپی رو که روی سر کورانی سانتر شد نتونست یه ضرب بگیره و تو 2ضرب جمعش کرد
    در ضمن کاسیاس چندان دروازبان بزرگی نیست اونطوری که غلو میکنی
    داشتن یه خط دفاعی خوب خیلی شرطه
    اگر جای لمن بود باید میدیدیم میتونست جلوی اون همه توپ وایسه یا نه
    اگر به پنالتی گیریه که لمن هم به همه ثابت شده دروازبان پنالتی گیریه.
    هم تو آرسنال بارها پنالتی گرفته هم تو تیم ملی(نمونش بازی آلمانم آرژانتین بود که لمن همه توپا رو درست رفت طرفشون همونطوری که ادعا میکنید کاسیاس پنالتی گیره لمن هم هستش)
    اگر به شوت گیریه که لمن هم جزو بهترین شوت گیرا هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •