تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 151 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashkanbuffon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    The slums of Tehran

پيش فرض

salaam. aval inkeh mano bebakhshid chon daaram farglisi minevisam. akheh chikar konam khob windows e XP e man kharaabeh. yeh chize ajib mikham behetoon begam. nemidoonam keh shahkare SARZAMIN RAYANEH hastesh ya inkeh tooye systeme man injurieh. man dishab cd e Prince of Persia T2T ro kharidam. tooye cdish kolli raahnamaayi kardeh bud keh ageh inkaro kardid ejra nashod inkaro bokonid va....
    amma man hichkodum az un kararo nakardam faghat gereftam formate un drivi keh image e bazi vaniz un drivi keh bazi ro nasb kardam( ALBATEH MAN HARDO RO ROOYE YEH DRIVE NASB KARDAM) NTFS kardam faghat hamin. ba'desh gereftam bazi ro raahat ejra kardam. aslan ham hich moshkeli pish nayoomad! BABA BARO BACHE INJA HAMCHIN GEREFTEH BUDAN IN GHOFL RO GONDASH KARDEH BUDAN KEH MAN FEKR KARDAM BAHICH SHAH KILIDI BAZ NEMISHEH!! Ey baba, in STARFORCE e zaboon basteh aslan hich zigil bazi nakard. Khoda shahede keh aslan hich kari nakardam faghat formate yeki az partitionamo NTFS kardam hamin.
    SYSTEME MAN:
    CPU 2.4 CELERON
    VGA XFX GEFORCE FX 256 MB
    Motherboard: Soltek
    RAM: Spec 512 MB
    NAZARETOON CHIEH?

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

ashkanbuffon جان شانسي بود وگرنه starforce 3 يه يه سالي بود كه ما رو بدبخت كرده بود ولي در آخر هودش بدبخت شد و UBISOFT!

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشکان جان امیدوارم مشکل شما در مورد فینگلیشی نوشتنتون حل بشه و بتونین فارسی بنویسین چون اینجوری خیلی سخته خوندنش
    یک نکته رو خدمت شما و دوستان دیگه عرض کنم که این بازی به علت اینکه dvd بوده منظورم ایمیج بازی هست.
    برای همین قفل starforce موقعی که به چک کردن درایوها میپردازه موقعی که شما dvd rom نداشته باشید بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشود واحتیاجی به انجام هیچ کار اضافه ای نیست این موضوع فقط در مورد بازیهایی که اصل آنها هم بر روی dvd منتشر شده صدق میکنه مثلا اگر شما بازی suffering 2 را تهیه کنید چونکه اصل بازی cd هست برای اجرای بازی به مراتب با مشکلات بیشتری برخورد میکنید من هم فکر میکنم که چون شما dvd rom ندارید بازی به راحتی اجرا شده همانطوری که من بدون dvd rom بارها و بارها بازیهایی که اصل آنها dvd هست را اجرا کردم بدون مشکل

ولی اگر که شما dvd rom داشتید و بدون هیچ کار اضافه ای بازی اجرا شده که من بعید میدونم اونموقع حرف ساسان عزیز تایید میشه

خیلی مخلصیم ساسان جون

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

اميد جون خجالت نده ما چاكر شماييم

داره خودمونی میشه prance 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    BABYLON

پيش فرض

اقايون من هم هستم
    هر مشكلي در طول بازي داشتيد به من بگيد!

داره خودمونی میشه signal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آقا اميد يعني منظورت اولين توزيع بازيه؟ آخه منم اين بازي رو با اينكه dvd rom داشتم خيلي راحت اجرا شد. ولي الان splinter cell به هيچ طريقي (حتي كشيدن كابل) اجرا نميشه.

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

1

نقل قول نوشته شده توسط prance 2
    اقايون من هم هستم
    هر مشكلي در طول بازي داشتيد به من بگيد!
    پرنس جان سلام
    شما هم که هر چند پست یه بار میایی میگی اگه مشکلی هست به من بگید حل میکنم
    عزیز جان این گوی و میدان دوستان اینجا مشکلات رو مطرح میکنن شما هم در صورت تمایل و تا آنجایی که میتونین مشکلات دوستان رو حل کنید

================
    نقل قول نوشته شده توسط signal
    آقا اميد يعني منظورت اولين توزيع بازيه؟ آخه منم اين بازي رو با اينكه dvd rom داشتم خيلي راحت اجرا شد. ولي الان splinter cell به هيچ طريقي (حتي كشيدن كابل) اجرا نميشه.
    بله توزیع اولیه بازی dvd بود و بعدتر بازی به صورت cd هم منتشر شد (البته اینکه میگم به صورت dvd یا cd منظورم بازی هست که از خود شرکت ubisoft بیرون اومده وگرنه در ایران که شرکتهای ایرانی هم به صورت سیدی و هم dvd داده بودن بیرون همون نسخه dvd بازی رو )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

ميخواستم بدونم كه بازي چند cd هستش ؟
    ممنون .
    Last edited by Hossein_Bahal; 16-01-2006 at 01:57.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hossein_Bahal
    ميخواستم بدونم كه بازي چند cd هستش ؟
    ممنون .
    سلام
    اين بازي 3 CD هستش

داره خودمونی میشه prance 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    BABYLON

2

اقاي اميد چرا ميزني !
    من اگه توجه كرده باشيد گفتم به مشكلات در طول بازي فقط ميتونم پاسخ بدم چون زياد در زمينه ي سخت افزاري تجربه ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •