تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 66 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 656

نام تاپيک: تاپیک رفع مشکل،به روز رسانی فریمور و دیگر ایرادات و ابهامات

در آغاز فعالیت Hamid Dax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض Slide panel PMPs

درمورد این که 32bit می خونه باید بگم توی دستگاه نمایش می ده ولی اجراش نمی کنه و درمورد فریمورش هم باید بگم که دقیقا نمی دونم spmp3050a است یا spmp3052 است چون روی جعبه اش هم چیزی در مورد مدل یا چیزی شبیه این ننوشته .(چینیه)
    در هر صورت من این فریمور ها رو از لینک زیر دانلود کردم.

این لینک فریمور های مورد نیاز برای تمام pmp ها و mp4 های مختلف وجود داره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی pmp من این شکلیه :

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درمورد این که 32bit می خونه باید بگم توی دستگاه نمایش می ده ولی اجراش نمی کنه و درمورد فریمورش هم باید بگم که دقیقا نمی دونم spmp3050a است یا spmp3052 است چون روی جعبه اش هم چیزی در مورد مدل یا چیزی شبیه این ننوشته .(چینیه)
    در هر صورت من این فریمور ها رو از لینک زیر دانلود کردم.

این لینک فریمور های مورد نیاز برای تمام pmp ها و mp4 های مختلف وجود داره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی pmp من این شکلیه :

می دونم دستگاهت چه شکلیه .. چیزی که لازم داشتیم همین نسخه fw بود که به نظر میاد کار رو راه بندازه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن ... ببین بدرد می خورن یا نه ...

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا ممنون .
    یه سوال دیگه در مورد حالت boot mode : وقتی دستگاه رو با حالت boot mode بالا می آرم نیاز به درایور داره و درایور موجود در سیدی روی ویندوز 98 جواب می ده آیا درایور xp هم وجود داره یانه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا ممنون .
    یه سوال دیگه در مورد حالت boot mode : وقتی دستگاه رو با حالت boot mode بالا می آرم نیاز به درایور داره و درایور موجود در سیدی روی ویندوز 98 جواب می ده آیا درایور xp هم وجود داره یانه ؟
    من متوجه نشدم دقیقا منظور از حالت boot mode چیه .. اما اصولا درایورهای ums (پلیرهایی که مستقیم مثل کول دیسک میشه توشون فایل ریخت) واسه 98 هستن و واسه XP بروز نمیشن ...

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب شما بهتر می دونید برای این که تمام فایل ها ی سیستمی mp4 رو بشه روی ویندوز نشون داد با ی د اون رو به حالت boot mode برد که در این حالت دیگه درایو usb شما به حالت data transfer یا همون استرونگ نیست و حالت اون به صورت recovery است .
    حالت boot mode در این پلیر های مختلف با هم فرق داره مثلا مثل pmp من باید دکمه next رو گرفت و بعد usb رو وصل کرد حالا از شما درایور می خواد که من تو اینش مشکل دارم .
    لینک زیر حالت بوت رو برای اکثر mp4 ها گذاشته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب شما بهتر می دونید برای این که تمام فایل ها ی سیستمی mp4 رو بشه روی ویندوز نشون داد با ی د اون رو به حالت boot mode برد که در این حالت دیگه درایو usb شما به حالت data transfer یا همون استرونگ نیست و حالت اون به صورت recovery است .
    حالت boot mode در این پلیر های مختلف با هم فرق داره مثلا مثل pmp من باید دکمه next رو گرفت و بعد usb رو وصل کرد حالا از شما درایور می خواد که من تو اینش مشکل دارم .
    لینک زیر حالت بوت رو برای اکثر mp4 ها گذاشته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خب قسمت اول بحث همونه که گفتم : دستگاهها در حالت ums ، درایوری می خوان که دیگه در XP چیز جدیدی واسه اش نداریم ؛ یا حداقل من در برخورد با این وضعیت محصولات یکی دو brand اصلی ندیده ام ...

یعنی اغلب از همون درایور قدیمی 98 استفاده میشه ... اگر چیزی غیر از اینه من در جریان نیستم ...

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

MP3Player: Marshal
    چند روزی هست که آهنگهای فولدر را اصلا باز نمیکنه و تنها آهنگهای که تو درایو اصلی کپی شدن را میخونه؟!!... در صورتی که تا دو روز پیش اینطور نبود...تمامی فولدرها را به راحتی باز میکرد...
    از طرفی ویروس کشی هم کاملا شده و مشکلی نداره...!!

در ضمن من اصلا در رابطه با mp3player حرفه ای نیستم و اطلاعات چندانی ندارم...
    ---------
    + خب کسی جواب مارو نداد ولی خدارشکر مشکلم با فرمت حل شد... ولی نفهمیدم چرا به این درد دجار شده بود؟!
    Last edited by sepid12ir; 19-08-2009 at 14:51.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

MP3Player: Marshal
    چند روزی هست که آهنگهای فولدر را اصلا باز نمیکنه و تنها آهنگهای که تو درایو اصلی کپی شدن را میخونه؟!!... در صورتی که تا دو روز پیش اینطور نبود...تمامی فولدرها را به راحتی باز میکرد...
    از طرفی ویروس کشی هم کاملا شده و مشکلی نداره...!!

در ضمن من اصلا در رابطه با mp3player حرفه ای نیستم و اطلاعات چندانی ندارم...
    سپید جان، سعی کردی اسم فولدر رو عوض کنی، یا کلاً اون فولدر رو پاکش کنی و یه فولدر مشابه بسازی؟ ... اگر نه ، این کار رو امتحان بکن ... آیا با یه فولدر خاص مشکل داره ، یا کلاً با هر فولدری؟ ...

دستگاهت رو چند وقته خریدی ؟ ... گارانتی-چیزی داره؟

مدلش چیه؟

11. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سپید جان، سعی کردی اسم فولدر رو عوض کنی، یا کلاً اون فولدر رو پاکش کنی و یه فولدر مشابه بسازی؟ ... اگر نه ، این کار رو امتحان بکن ... آیا با یه فولدر خاص مشکل داره ، یا کلاً با هر فولدری؟ ...

دستگاهت رو چند وقته خریدی ؟ ... گارانتی-چیزی داره؟

مدلش چیه؟
    مرسی
    اضافه کردم... مشکلم با فرمت حل شد...
    ولی جواب سوالت را بدم:
    وقتی مشکل داشتم با همه ی فولدرها مشکل داشتم... چندباری با Delet کردن فولدرها و دوباره کپی کردنشون سعی کردم مشکل را برطرف کنم که نشد...
    بالاخره با فرمت حل شد...ولی میگم دلیلش را متوجه نشدم...

دستگاه را حدودا 4 شایدم 5 ماه... گارانتی هم داره...

13. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا دوباره سلام
    من pmp خودم رو با موفقیت آپدیت کردم و برخی بازی های 32 bit رو اجرا می کنه اگه می شه چند تا بازی 32bit برام با فرمت bin قرار بدین .
    از آموزش های خوبتون هم متشکریم مخصوصا سیمور جان.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •