سلام
دوست عزیز اون N4g (خیلی ببخشید دوستان) حرف مفت زیاد میزنه همین گفته بود برای Pc نمیاد که یه غوغا به پا شد اما بعدش ...
حالا به این هم نمیشه اعتماد کرد اما تا اونجا که من شنیدم لایسنس شده حالا نمیدونم هست یا نه قطعی!
سلام
دوست عزیز اون N4g (خیلی ببخشید دوستان) حرف مفت زیاد میزنه همین گفته بود برای Pc نمیاد که یه غوغا به پا شد اما بعدش ...
حالا به این هم نمیشه اعتماد کرد اما تا اونجا که من شنیدم لایسنس شده حالا نمیدونم هست یا نه قطعی!
خوب يكي اون تريلرهاي رو نگاه كنه ببينه موتور داره يا نه من اصلا حوصله آنلاين ديدن ويديو هاي پر حجم رو دوست ندارم
عزیز تو تریلر هایی که من تا الان دیدم و فکر کنم همه تریلرهایی هم بوده که تا الان اومده از موتور خبری نبود
تاييد ميشه اصلا NFS چه ربطي به موتور داره؟
دوستان هم باید سعی کنن قبله اینکه بگن موتور داره یا نه صفحه هایه قبل رو بخونن که بچه هایه جدید دچاره مشکل سردرگمی نشن
تا حالا كه توي سري بازي هاي Nfs موتوري در كار نبوده شك نكنيد اگه وجود موتور توي بازي قطعي ميشد از همون اول جار مي زدند كه به بازي جديد موتور هم اضافه شده حتما نيست كه بخوان از الان جار بزنن و ملت رو هيجان زده كنن
به نظر من که اگه موتور اضافه کنی توهین شدیدی به سری بازی های Nfs میکنه.
آهان...
خوب اونوقت چرا؟؟؟؟
دليل؟
البته N4G فقط خیر سایتهای دیگه رو میزاره هیچی از خودش نمیزار .
سلام
به نظرم موتور نخواهد داشت!
دلیل هم این که تو یه مصاحبه خوندم که شما شخصیت خودتون رو نمیبینید! مثل سری گذشته و یک کلام هم دیالوگ ندارید! اما موتور سواری دولا دولا نمیشه که !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)