برای مشاهده از نرم افزار آن اسپید و برای دانلود از idm
برای مشاهده از نرم افزار آن اسپید و برای دانلود از idm
برای دانلود از نرم افزار اربیت دانلودر
این برنامه خیلی از فرمتها رو پخش میکنه kmplayer برای پخش از برنامه
میشه از DAP برای دانلود از youtube استفاده کرد ؟
آقا نرم افزاری هست که flv رو به 3gp تبدیل کنه؟
اگه دارین لینکشو بزارین.
دوست عزیز شما میتونی برای تبدیل از نرم افزار Xilisoft Video Converter استفاده کنی .
برای نگاه کردن هم میتونی از نرم افزار KMPlayer استفاده کنی .
لینک دانلود Xilisoft Video Converter
درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)
[معرفی و آموزش] The KMPlayer / پلیــری بــرای تمــامی فصــولکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اونو نمیدونم ولی با IDM Build 5.15 به بالا راحت میشه این کار رو انجام داد .میشه از DAP برای دانلود از youtube استفاده کرد ؟
یه روش دیگه هم داره اینه که اول برید این سایت :بعد لینک کلیپ تو سایت Youtube رو بزنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صفحه ای که باز میشه 2 لینک دانلود به شما میده .
یکی با کیفیت پایین ( FLV )
یکی هم با کیفیت اصلی ( MP4 )
Last edited by Oracle_Eldorado; 06-04-2009 at 11:37.
بچه ها چطوري از YouTube دانلود كنم؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي بلده؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم یک بار این keepvid رو امتحان کنید خودتون و پیشنهادش رو ندید . این سایت خیلی وقته که خراب شده لینکاش . دانلود نمیشه لینکایی که میده .
بهترین راهش استفاده از افزونه ی Downloadhelper firefox است
دوست عزیز من خودم 2 روز پیش یه کلیپ از Miley Cyrus بهش دادم و با کیفیت Mp4 دانلود کردم .
البته بدون استفاده از دانلود منجر .
بله میشه..البته من نگارشهای 8.6 به بالا رو دارم و امتحان کردم..در اصل برنامه جانبی که همراهش هست(speedbit) اینکار رو براحتی انجام میده..یه نوار اضافه میشه که یکی از گزینه هاش download video هست و در صورتیکه چیزی واسه دانلود باشه خودش شروع میکنه به چشمک زدن
کلا برای فایلهای FLV: دانلود راحت با IDM (یا keepvid.com)، مشاهدهی سریع با FLV Player.
هیچ مشکلی نداره.
◙
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)