تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 73 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام . آقا ما یه کارت صوت مدل m-audio fireware solo گرفتیم .....گیتار الکتریک میزنم..... هر کسی می تونه را جع به تنظیمات این دستگاه کمک بده ممنون میشم ......... .. ... . و سوال بعدی اینه که تو fL وقتی رکرد میکنم یه کم صدا دیر تر میاد ......اگه اینم بگید خیلی ممنون میشم....
    دوست عزیز
    تنظیمات این دستگاه برای هر کاری متفاوته ، شما چه کاری رو میخواهید انجام بدید؟

مشکل Delay یا همون تاخیر هم کاملا طبیعی هستش ، با نصب آخرین درایور و نصبASIO 2 تا حد خیلی زیادی این مشکل برطرف خواهد شد.

2. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام من چند روز پیش یه تاپیک باز کردم اما کسی جواب نداد تازه تاپیکم هم حذف کردن. حالا همونارو اینجا می نویسم شاید یه نفر یه لطفی بکنه جواب به من بده.

اول توضیح بدم که من و یکی از دوستام می خوایم یه استدیو بزنیم نه اونقد حرفه ایی نه خیلی آماتور یه چیزی که کارش قابله قبول باشه. یه جا داریم تو پارکینگ که دیوار کشیاش انجام شده و مونده آکوستیک کردنش و شیشه دوجدار و ... یک و هشتصدم پول داریم. استدیو رو واسه رکورد کار راک و متال می خواییم وکال و ساز (درامز و گیتار)

1- از چه مصالحی واسه آکوستیک کردن استفاده کنیم که بیشترین درصد ضد صدا رو داشته باشه چون ضد صدا بودن خیلی واسمون مهمه. اگه قیمت هم اطلاع دارین لطفا بگین ممنون میشم.
    2-من تمام پستهای قبل رو خوندم ولی فقط گیج شدم که چیکار کنم برای میکروفن و کارت صدا. بهم گفتن که rode nt2a خوبه ولی خرابی میده. خودم سری B بهرینگر رو پسندیدم اما دیدم که دوستان نوشته بودن واسه کاره متال مناسب نیست وکال خوب نمی گیره. حالا نمی دونم...
    کارت صدا هم خودم از m-audio خوشم اومد اما نوشته بودن که چون usb هست تاخیر داره ... و سر اینم گیج شدم.
    3- یه میکسر می خوام که بتونم میکهای درامز و وکالو و 2 گیتار و بیس توش بگیرم اصلا امکانش هست یا باید ساز هارو جدا جدا بگیرم؟ میکسر هم بهم ممعرفی کنین ممنون میشم.
    و سوال آخرم اینکه اصلا با این پول امکانش هست که اینارو تهیه کنم چون ست میکروفن درام هم میخوام.
    خواهشن کمک
    آقا کمککککککککککک........................ ................
    دوست عزیز سلام

معذرت خواهی میکنم بابت تاخیر در پاسخگویی

اگر شما قصد آکوستیک کردن حرفه ای یک محیط رو دارید بهتره با شرکت های مجری اینگونه طرح ها مشورت کنید.
    صادقانه بگم، در این زمینه من نمیتونم تخصصی صحبت کنم البته فکر نمیکنم با هزینه ی مد نظرتون بتونید از پس هزینه های سنگین آکوستیک کردن محل مورد نظرتون بر بیایید.

پیشنهاد میکنم مجموعه مقالات زیر رو درباره ی اتاق آکوستیک مطالعه کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر باز هم به پاسخ نرسیدید من یک سری مقالات زبان اصلی در اختیارتون قرار میدم ، متاسفانه الان پیداشون نکردم

بطور کلی چوب میتونه بهترین گزینه برای یک محیط آکوستیک باشه
    در کنار اون میشه از فوم های مخصوص ضد صدا هم استفاده کرد

درسته که اتاق های آکوستیک پیشرفته و حرفه ای که با استاندارد های روز ساخته شده باشند به کیفیت یک اثر خیلی کمک میکنند اما من زیاد دیدم دوستانی رو که با ابتدایی ترین وسایل مثل (موکت ، شانه ی تخم مرغ ، فوم های معمولی ، تخته های عریض ، گچ ، پارچه هی طولی ، پارچه های پرزدار ، پشم شیشه و ...!!!!) آثاری در خور تحسین رو آماده کردند!

لزومی هم نداره که شما همه ی چهارچوب اتاق رو تجهیز کنید.
    تصویر زیر میتونه مثال خوبی باشه

اما کارت صدا و میکروفون...

در مورد خرابی Rode ها بی اطلاعم اما از کیفیتشون خیلی در دنیا صحبت میشه
    میکروفون معمولا اگر ضربه نخوره و مشکلی بابت ورودی خورجی هاش پیش نیاد خراب نمیشه .

سری B بهرینگر امتحان خودشون رو پس دادند ، عدم رضایت یکی از دوستان از سری بی فقط تجربه ی شخصی ایشون بوده و کلیت نداره ، هزارن نفر در ایران و میلیون ها نفر در دنیا دارند از این میکروفون ها استفاده میکنند و راضی هم هستند
    اگر مشکل بودجه نداشته باشید پیشنهاد اکید میکنم که به AKG فکر کنید

کارت های صدای M-Audio همه USB نیستند
    سری Firewire این براند محصولات خیلی خوبی هستش که میتونید تهیه کنید ، از براند های حرفه ای دیگه میشه به TC-Electronic اشاره کرد که دستگاه های اکسترنال بی نظیری داره ، فقط یک کمی گرونه
    مشکل تاخیر هم طبیعیه و برای هر کارت صوتی وجود داره اما کاری که میشه کرد اینه که این تاخیر رو به حداقل رسوند (با کمک نرم افزار ها) .
    البته مشکل اصلی دستگاه های USB تاخیر اونها نیست ، پهنای باند اونهاست که در کارهای سنگین ما رو با مشکل مواجه میکنه.

شما یه لطفی بکن.
    اول بهم بگو که کلا چه ورودی هایی داری و چه خروجی هایی نیاز داری.
    دوم اینکه به چه تعداد میکروفون نیاز داری و برای چه ساز هایی.

من در مورد میکروفون های درامزست ها اطلاعاتی دقیقی ندارم ، چه براند هایی این میکروفون ها رو تولید میکنند؟

اگر تقسیم بندی هزینتون بین آکوستیکالی مکان مورد نظر و دیوایس های مورد نیاز بدرستی صورت بگیره و پاسخ سوال های بالا رو با دقت به من بگین خیلی به نتیجه ی نهایی نزدیک میشیم

موفق باشید
    یا علی

Last edited by vioman; 29-06-2009 at 03:13.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

bebakhshid english taip kardam
    font farsi cafinet nadasht
    salam dostan
    vioman aziz
    man posthay ghabli ro khondam vali be natij naresedam
    vioman jan faghat yek solaal daram
    baray rap che mic va che suond card khobi arzon ham bashe chon tazeh karhastam
    agharmishe yek mic bashe ke mostaghim be somd card bokhoreh va neyaz be fantom pawer nadashte bashe?
    mamnon misham aghar javab man ro bedin
    ببخشید انگلیش تایپ کردم!
    فونت فارسی کافی نت نداشت

سلام دوستان
    Vioman عزیز!
    من پست های قبلی رو خوندم ولی به نتیجه نرسیدم
    ویومن جان فقط یک سوال دارم ، برای رپ چه میکروفون و چه کارت صوت پیشنهاد میکنید؟
    خوب و ارزون هم باشه چون تازه کار هستم.

اگر میشه یک میکروفونی باشه که مستقیم به کارت صوت بخوره و نیاز به فانتوم پاور نداشته باشه ، میشه؟
    ممنون میشم اگر جواب من رو بدین.
    (دوست عزیز از اینکه برای آخرین بار فارگیلیسی تایپ میکنید ، متشکرم!)

شما تا چه میزان میتونید برای کارت صدا و میکروفون هزینه کنید؟

میکروفون هایی که نیاز به فانتوم پاور نداشته باشند معروف به داینامیک هستند ، این میکروفون ها نیمتونند کیفیتی میکروفون های کندنسر رو داشته باشند و حساسیت بالایی ندارند
    Last edited by vioman; 29-06-2009 at 03:50.

در آغاز فعالیت drums's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام vioman عزیز
    خیلی خیلی ممنون که منو راهنماییم کردی و وقتتو برام گذاشتی امیدوارم از خجالتت در بیام.

در مورد ورودیها بگم که ما یه گروه راک داریم که 2 تا گیتار الکتریک یه دونه گیتار باس و دامز و یه خواننده است.
    میزان ورودی هامون تعداد ورودی های میکسرمون و میکروفنامون تماما بر میگرده به یه مسئله. اونم اینه که ما می خواییم که موقع رکورد همه ی سازها باهم بزنن و رکورد کنیم یعنی چندتا لاین میشه. و من نمی دونم که آیا اصلا امکان چنین کاری هست اگه نیست که باید سازهارو تک تک رکورد کنیم و با نرم افزارا درستشون کنیم.

اگر که امکان رکورد همگی باشه مثل اجرای زنده. پس ما احتیاج به یه میکروفن واسه خواننده. یه میکروفن واسه گیتار الکتریک (میکروفن جلوی آمپلی فایر). ست میکروفن درامز. و گیتار بیس و گیتار الکتریک دومی هم مستقیم به میکسر وصل بشن حالا اگر ما هرکدوم از اینا رو یک لاین فرض کنیم پس به پنج لاین احتیاج داریم اما در صورتی که 7 8 تا میکروفن درام هرکودوم یک لاین نخوان و گرنه به حدود 13 یا 14 تا لاین احتیاج میشه روی میکسر.
    اگر هم امکان زنده رکورد کردن نباشه که میکسرش مهم نیست چند لاین باشه با 7 تا (هفتا بخاطر میکهای درام) ورودی میشه تک تک رکورد کرد. و یک میکروفن دو یا سه دیافراگمی که هم صدای خواننده باهاش رکورد بهشه هم گیتارها. و ست میکروفن درامم واسه رکورد درام. برای درامز هم حداقل 8 تا میکروفن نیاز میشه.

والا در مورد برند های میکروفن درام هم اطلاعی ندارم.

و من منظور از خروجی هارو نمی دونم چیه یعنی خوروجی میکسر به کارت صدا یا کارت صدا به ...
    نمیدونم چندتا خروجی می خواد شما بگین.

در مورد میکسر دیروز رفته بودم یه قیمتی بگیرم. دیدم میکسرای بهرینگر قیمتاش خویه و فروشنده گفت که کیفیتشونم خوبه فقط تنها ایرادی که داره کار باهاش سخته و حتی همکارایه خودمونم خیلیا نمیتونن باهاش کار کنن. مدل هایی که دیدم. بهرینگر xenyx 1222fx . euro power 5000pmp . xenyx1832. گرون ترینش 560 تومن بود.

حالا با این شرایط چه میکسری بگیرم که هم بتونم کار کنم هم قیمتش مناسب باشه هم میکها رو ساپورت کنه از لحاظ برق.

راستی فضای اتاق رکورد سه در پنجه.

واقعا واقعا ممنونم بازمممممم.

داره خودمونی میشه reza_hichi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

9

MIC 150
    suond card 150

300

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک سئوال حرفه ای و شاید هم غیر حرفه ای داشتم.
    من و برادرم مشغول ساخت لوله ی صوتی هستیم البته این یک پروژه حرفه ای است مسئله اینه که ما در این لوله 2 میکروفن داریم که باید هر یک جداگانه به کامپیوتروصل و توسط نرم افزار مخصوص شناسایی و تحلیل بشه ما به دو هدفن هم نیاز داریم که تک تک صدای میکرفن ها رو بررسی کنیم حالا سئوالی که من دارم اینه که با کدام یک از کارتهای گفته شده میشه به توجه به دقت و ظرافت زیاد این سیستم به نتیجه مطلوب رسید.
    پیشاپیش از دوست عزیزم آقای ویومن تشکر می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض ابزار لازم برای ضبط صدای ساز

با سلام
    می خواستم بدونم چه ابزاری و وسایلی برای ضبط صدای ساز (ویولن ) نیاز هست؟(االبته برای کامپیوتر)
    نمی خوام حرفه ای باشه؟ در حد نرمال به طوریکه روی صدای ساز تاثیر منفی نذاره؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوست عزیز

شما میتوید از میکروفون های سری C بهرینگر برای قیمت های حدودی زیر 100 هزار تومان و مدل B1 برای قیمت مد نظرتون انتخاب کنید.
    اگر هم با بهرینگر مشکل دارید بفرمایید تا از براند های دیگه براتون معرفی کنم ، اما فکر میکنم بهرینگر برای کار شما کافی باشه ، حتی مدل C1 .

اگر C1 تهیه کنید میتونید حدود 250 هزار تومان برای کارت هزینه کنید

فکر میکنم M-Audio گزینه ی خوبی برای شما باشه

ّFast Track Pro

یا Firewire Solo

برای کار شما کافی و وافیه

اطلاعات بیشتر در مورد کارت های صدا و میکروفون های بالا رو میتونید در صفحات قبل پیدا کنید

موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک سئوال حرفه ای و شاید هم غیر حرفه ای داشتم.
    من و برادرم مشغول ساخت لوله ی صوتی هستیم البته این یک پروژه حرفه ای است مسئله اینه که ما در این لوله 2 میکروفن داریم که باید هر یک جداگانه به کامپیوتروصل و توسط نرم افزار مخصوص شناسایی و تحلیل بشه ما به دو هدفن هم نیاز داریم که تک تک صدای میکرفن ها رو بررسی کنیم حالا سئوالی که من دارم اینه که با کدام یک از کارتهای گفته شده میشه به توجه به دقت و ظرافت زیاد این سیستم به نتیجه مطلوب رسید.
    پیشاپیش از دوست عزیزم آقای ویومن تشکر می کنم.
    دوست عزیز

اگر پروژه ی شما نیاز به نتیجه ی خیلی دقیق داره باید حتما اون در آزمایشگاه انجام بدین چون شرایط آزمایشگاه به هیچ وجه قابل بازسازی در محل های دیگه نیست ، حتی با هزینه های بالا

هدفون های شما باید مانیتورینگ باشه تا هیچ فرکانسی رو از دست ندین ، البته هدفون های نزدیک مانیتور هم میتونه پاسخگو باشه اما مانیتور نمیشه

کارت هم باید ، تاکید میکنم باید 192 باشه
    192 بودن کارت اینجا خودشو نشون میده ، سمپل 192 در اصل برای همچین کارهایی مناسبه

من باید تحقیق کنم ببینم کدوم یکی از دستگاه های موجود بازار 192 واقعی رو پروسس میکنند ، چون کارتون حساسه نمیتونم ذهنی پشنهاد بدم

شما از چه میکروفونی استفاده میکنید؟
    چقدر محدودیت هزینه دارید؟

11. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام vioman عزیز
    خیلی خیلی ممنون که منو راهنماییم کردی و وقتتو برام گذاشتی امیدوارم از خجالتت در بیام.

در مورد ورودیها بگم که ما یه گروه راک داریم که 2 تا گیتار الکتریک یه دونه گیتار باس و دامز و یه خواننده است.
    میزان ورودی هامون تعداد ورودی های میکسرمون و میکروفنامون تماما بر میگرده به یه مسئله. اونم اینه که ما می خواییم که موقع رکورد همه ی سازها باهم بزنن و رکورد کنیم یعنی چندتا لاین میشه. و من نمی دونم که آیا اصلا امکان چنین کاری هست اگه نیست که باید سازهارو تک تک رکورد کنیم و با نرم افزارا درستشون کنیم.

اگر که امکان رکورد همگی باشه مثل اجرای زنده. پس ما احتیاج به یه میکروفن واسه خواننده. یه میکروفن واسه گیتار الکتریک (میکروفن جلوی آمپلی فایر). ست میکروفن درامز. و گیتار بیس و گیتار الکتریک دومی هم مستقیم به میکسر وصل بشن حالا اگر ما هرکدوم از اینا رو یک لاین فرض کنیم پس به پنج لاین احتیاج داریم اما در صورتی که 7 8 تا میکروفن درام هرکودوم یک لاین نخوان و گرنه به حدود 13 یا 14 تا لاین احتیاج میشه روی میکسر.
    اگر هم امکان زنده رکورد کردن نباشه که میکسرش مهم نیست چند لاین باشه با 7 تا (هفتا بخاطر میکهای درام) ورودی میشه تک تک رکورد کرد. و یک میکروفن دو یا سه دیافراگمی که هم صدای خواننده باهاش رکورد بهشه هم گیتارها. و ست میکروفن درامم واسه رکورد درام. برای درامز هم حداقل 8 تا میکروفن نیاز میشه.

والا در مورد برند های میکروفن درام هم اطلاعی ندارم.

و من منظور از خروجی هارو نمی دونم چیه یعنی خوروجی میکسر به کارت صدا یا کارت صدا به ...
    نمیدونم چندتا خروجی می خواد شما بگین.

در مورد میکسر دیروز رفته بودم یه قیمتی بگیرم. دیدم میکسرای بهرینگر قیمتاش خویه و فروشنده گفت که کیفیتشونم خوبه فقط تنها ایرادی که داره کار باهاش سخته و حتی همکارایه خودمونم خیلیا نمیتونن باهاش کار کنن. مدل هایی که دیدم. بهرینگر xenyx 1222fx . euro power 5000pmp . xenyx1832. گرون ترینش 560 تومن بود.

حالا با این شرایط چه میکسری بگیرم که هم بتونم کار کنم هم قیمتش مناسب باشه هم میکها رو ساپورت کنه از لحاظ برق.

راستی فضای اتاق رکورد سه در پنجه.

واقعا واقعا ممنونم بازمممممم.
    دوست عزیز من سلام

به نظر من شما برای رکورد 2 راه دارید
    یک راه استاندارد و یک راه غیر استاندارد که خیلی ارزون تر در میاد.

چون شما قصد دارید بصورت Live و ارکسترال کارهاتون ضبط کنید بدون شک با مشکل کالیژن یا ادغام فرکانس های صوتی مواجه میشید .
    حداقل باید ساز های کوبه ای رو از سازی های دیگه (حتی شده با چند پنل کم ارتفاع) جدا کنید.

اولین راه اینه که شما به وسیله ی 2 یا 3 میکروفون گان کل محیط رو پوشش بدین و کار رو با دقت رکورد کنید.
    در این حالت حاصل رکورد ها انعطاف چندانی در نتظیم های مجدد ندارند و تقریبا خروجی نهایی شما هستند.
    این کار هزینه ی کمتری رو به شما تحمیل میکنه اما نتیجه آنچنان حرفه ای و مطلوب از کار در نمیاد.

راه دوم استفاده از لاین های جداگانه هستش.

طبق گفته ی خودتون نیاز به حداقل 7 ورودی دارید

من 2 راه پیشنهاد میکنم...

اولین راه اینه که از یک میکسر در کنار یک کارت صوت استفاده کنید.

در این حالت هزینه ی میکسر و کارت صوت پرقدرت تقریبا موجودی شما رو صفر میکنه و چیزی برای میکروفون و سایر لوازم جانبی که ارزون هم نیستند باقی نمیگذاره.
    از طرف دیگه شما باید هم بر میکسر مسلط بشین هم بر کارت صوت و تنظیمات اون ، این جمله نوشتن و خواندنش سادست اما عمل کردن کردن بهش و رسیدن به تجربه ی کافی در اون نیاز به ماه ها آزمون خطا داره

راه دومی که به ذهن من میرسه استفاده از کارت های پرقدرت با I/O بالا هستش.
    این دستگاه ها به نوعی کار میکسر رو هم برای شما انجام میدن (در بعضی مدل ها بصورت نرم افزاری و در بعضی مدل ها بصورت سخت افزاری)

2 سری دستگاه هست که میتونید تهیه کنید ، یک سری از اونها نیمه حرفه ای هستند و در بعضی موارد ضعف دارند.
    سری دوم کاملا حرفه ای هستند و میتونند کلیه ی نیاز های شما رو برطرف کنند.

از سری اول کارت ها میشه به

M-Audio Profire 610

TC-Electronic Konnekt Live

اشاره کرد.

این دستگاه ها خیلی مناسبند ، اما اگر کار شما حرفه ای باشه و ورودی و خروجی هاتون همه نیاز به فانتوم داشته باشه این دستگاه ها آنچان پاسخگو نیست.

از سری دوم دستگاه ها که میتونه جای میکسر رو هم برای شما پر کنه میشه به ...

Lexicon I-ONIX FW810S

TC-Electronic Studio Konnekt 48

M-Audio Profire 2626

(تصویر در ضمیمه)

اشاره کرد.

درسته که دستگاه های بالا اون تنظیمات گسترده ی یک میکسر رو در اختیار کاربر قرار نمیدن اما همه اون تنظیمات رو بصورت نرم افزاری پشتیبانی میکنند.

اگر شما بفرمایید که کدام راهکار ترجیح میدید تمرکز رو میگذاریم روی همون روش تا به نتیجه ی مطلوب برسیم

موفق باشید
    Last edited by vioman; 02-07-2009 at 05:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •