سلام...
یکی به من کمک کنه من گوشیه قبلیم که ku990r بود رو فروختم و یه ke990 خریدم بدون گارانتی...این گوشیم مسیجای فارسی رو که واسم میفرستن ساپورت نمیکنه!! واسم خیلی مهمه...چکار باید بکنم؟؟؟
سلام...
یکی به من کمک کنه من گوشیه قبلیم که ku990r بود رو فروختم و یه ke990 خریدم بدون گارانتی...این گوشیم مسیجای فارسی رو که واسم میفرستن ساپورت نمیکنه!! واسم خیلی مهمه...چکار باید بکنم؟؟؟
کاری نمی تونید بکنید! تنها راهش تعویض فریمور گوشیه.البته مشکلتون هم کمی غیر عادیه.مال من که مشکلی نداره.
با سلام من با توجه به تحقیقاتی که کردم متوجه شدم ویوتی با رم های های اسپید که ساخت transend هستند مشکلی نداره و خیلی رو سرعتش تاثیر میذاره البته اگه من نام این رم رو بردم به خاطر این بود که با این رم کار کردم شاید با های اسپید های دیگه هم خوب کار کنه ولی با رم معمولی میکرو سرعتش خیلی پایین تره
با توجه به رم های اسپید من وقفه ای در فیلم برداری با این گوشی مشاهده نکردم فقط با سرعت 120 فریم به صورت خیلی نا محسوس مشاهده شد در ضمن مرور فایل های گوشی هم خیلی قابل قبول تر شده بود
و اما نصب برنامه بالای 3 مگ بر قوت خودش باقیه کلا این گوشی برنامه های جاوا رو با سرعت مطلوبی ساپورت نمییکنه و خیلی برنامه ها رو اصلا نیمیتونه اجرا کنه
به نظرم انتخاب f480 سامسونگ بی شک خریدار خودشو نا امید نمیکنه(البته نه از لحاظ دوریین) البته قیمتش 320 تومن هست ولی واقعا ارزش خاص خودش رو داره
![]()
متاسفانه ویوتی های گارانتی کامتل و گلدیران فارسی ساپورت هستند
احتمالا باید فریمور فارسی روش نصب کنی بده بیرون برات فلشش کنن
چون من آموزش تغییر فریمور این گوشی رو تو هیچ سایتی ندیدم![]()
سلام.
ممنون از جوابت رفیق
میشه دقیقا مارک و مشخصات رم رو بگی و قیمت حدودی 2 گیگش رو ؟
320 تومن ؟!!!! بش فکر میکنم .
منظورت از اون جمله تو پرانتز چیه ؟ کلا دوربینش نسبت به ویوتی چطوره ؟ هم عکس و هم فیلمبرداریش منظورمه . چون دوربینشم برام مهمه .
ممنونم .
دوست عزیز اون جمله داخل پرانتز رو با شکلک کنار اون بخون متوجه منظور دوستمون میشی در کل اصلا"f480قابل مقایسه نیست از نظر فیلم و عکس با ویوتی و خیلی پایین تره همه دوستانی که f480دارن تو کلوپ این گوشی از دست دوربینش مینالن و میگن در حد دو مگا پیکسل هستش
آموزش تغییر فریمور گوشی ویوتی در این سایت وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما من دو تا از فریموراشو دانلود کردم و کار نکرد.اگه فیرمورشو پیدا کنید روشش همینه.
تایید میشه
فیلم برداریه f480 در حد اکابر هستش 15 فریم vga
عکاسیشم که هیچ. جالبه حجم عکسای گرفته شده با 480 به 1.4 مگ میرسه
تو فضای باز و روز خوب عکس میگیره ولی تو منزل با نور کم خیلی بدتر از ke990 عمل میکنه![]()
ممنون از جوابت رفیق
میشه دقیقا مارک و مشخصات رم رو بگی و قیمت حدودی 2 گیگش رو ؟ [/quote]
والا 1 گیگش با چک و چونه خریدم 8 تومن مارک transcend گارانتی اصلی سه بار تعویض 2 گیگشم فکر کنم 13 اینا بود![]()
اااااااااااااااااوووووووو ووووووووووووووووووووووههه هههه . یه سر به کلوبش زدم. پس واقعا
لامصب هر چی خوشمون میاد یه ایراد بزرگ داره . فعلا ویوتی رو عشقه![]()
ممنون . پس شما 1 گیگش رو استفاده میکنی و روون هست و مشکلیم نداره دیگه ؟!
در ضمن 2 تا سئوال :
1. این نرم افزار نقشه ی تهران چجوریاس . کاربردی هست . آخه من تو آدرس داغون داغونم و میتونس خیلی بم کمک کنه . کلا این برنامش چحوریه ؟
2. Flight Mode تو ویوتی چیه ؟ با فعال کردنش چه تغییراتی انجام میشه ؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)