تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 73 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 723

نام تاپيک: بررسی فنی دوربینهای دیجیتال

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

سلام من یک دوربین کانن sx 200 دارم قبلا در جایی دیدم عکسهای این دوربین dpi حدود 720 بودذ اما الان هر چی عکس می گیرم و هر چقدر تنظیمات رو تغییر می دهم دی پی آی 180 می شود و وقتی روی عکسها زوم می کنی فورا کیفیت خراب می شود چیکار کنم عکس با دی پی آی بالاتر بگیرد

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام من یک دوربین کانن sx 200 دارم قبلا در جایی دیدم عکسهای این دوربین dpi حدود 720 بودذ اما الان هر چی عکس می گیرم و هر چقدر تنظیمات رو تغییر می دهم دی پی آی 180 می شود و وقتی روی عکسها زوم می کنی فورا کیفیت خراب می شود چیکار کنم عکس با دی پی آی بالاتر بگیرد
    اولین باری که 720dpi میشنوم!!!!
    Sx200 با 180dpi عکس میگیره نه 720dpi

3. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله دقیقا همین پست بود.
    سوال من اینکه چرا تو دفترچه راهنما چنین چیزی رو نوشته بود/؟
    اون رفیقم که باتری های دوربینش خراب شد یکی W50 و یکی هندیکم DVD810 بود.
    باتری این h20 هم ارزون نیست- تقریبا 45000 تومن!
    من دفترچه راهنمای این مدل رو از سایت سونی گرفتم، اما در این مورد چیزی ندیدم (یه دفترچه راهنمای 60 صفحه ای به انگلیسی بود) ... میشه متن انگلیسی اون قسمت رو مثلاً عکس اش رو بذاری اینجا تا من ببینم؟ ..

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شاید منظورت 72 dpi هستش که عدد مرسومیه...

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این عدد قابل تغییر نیست و فکر میکنم همین 180 درست باشه.البته اگر مشکل در کیفیت عکس دارید باید جوره دیگه ای بررسی و سپس رفع کنید.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

من دفترچه راهنمای این مدل رو از سایت سونی گرفتم، اما در این مورد چیزی ندیدم (یه دفترچه راهنمای 60 صفحه ای به انگلیسی بود) ... میشه متن انگلیسی اون قسمت رو مثلاً عکس اش رو بذاری اینجا تا من ببینم؟ ..
    این مطالب دردفترچه داخل سیدی(pdf) هست و در دفترچه اصلی و اونایی که داخل سایت گذاشتن نیست.
    اینم عین اون مطلب:

اگر مخاین بگید فایل رو براتون ارسال کنم.

داره خودمونی میشه ''EHSAN'''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    یکسری از دوربین ها میزان شارژ باطری رو نشون نمیدن (مثلا sx20) فقط وقتی باطری داره تموم میشه به اندازه 3 شات قبلش هشدار میده و بعدش باطری فِرت! اگر کسی راهی (به جز خرید یه سری باطری اضافه) برای این مشکل داره لطفا بگه.
    (خیلی ضد حاله یهو دوربین خاموش شه!)

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یکسری از دوربین ها میزان شارژ باطری رو نشون نمیدن (مثلا sx20) فقط وقتی باطری داره تموم میشه به اندازه 3 شات قبلش هشدار میده و بعدش باطری فِرت! اگر کسی راهی (به جز خرید یه سری باطری اضافه) برای این مشکل داره لطفا بگه.
    (خیلی ضد حاله یهو دوربین خاموش شه!)
    باید از CHDK استفاده کنی .. این CHDK یه نرم افزار کوچیکه که می ریزی روی دوربینت بعد یه سری قابلیت های جانبی، که یکی اش هم نمایش وضعیت باتری هستش به دوربینت اضافه می کنه..

کل قضیه رو البته باید با مسوولیت خودت انجام بدی، چون این برنامه یه برنامه رسمی نیست.. اما بهرحال خیلی دستکاری خطرناکی نیست و قابل برگشته..

مثلاً صفحه CHDK واسه SX20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مطالب دردفترچه داخل سیدی(pdf) هست و در دفترچه اصلی و اونایی که داخل سایت گذاشتن نیست.
    اینم عین اون مطلب:

اگر مخاین بگید فایل رو براتون ارسال کنم.
    ممنون --- خودم هم نسخه انگلیسی اش رو پیدا کردم (149 صفحه بود - انگلیسی - 3.5 مگ) ...

بهرحال حق با توئه و اینجا نوشته که شارژ باقی مونده رو مصرف کنید... حالا یا مثلاً باتری اش یه مدل خاصیه و خودش یه مقدار شارژ کنار میذاره واسه اون مداراتی که داخل باتری هستند و باید وضعیتش رو کنترل کنن، یا مثلاً باز بعد از حداقل شارژش یه مقدار شارژ رو خارج از دسترس کاربر میذاره..

نهایتاً اینکه اونچه خود کمپانی توصیه می کنه اولویت داره به توصیه های عمومی.. و به نظر من شما همونطور که در دفترچه راهنما گفته عمل کن..

داره خودمونی میشه ''EHSAN'''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

باید از CHDK استفاده کنی .. این CHDK یه نرم افزار کوچیکه که می ریزی روی دوربینت بعد یه سری قابلیت های جانبی، که یکی اش هم نمایش وضعیت باتری هستش به دوربینت اضافه می کنه..

کل قضیه رو البته باید با مسوولیت خودت انجام بدی، چون این برنامه یه برنامه رسمی نیست.. اما بهرحال خیلی دستکاری خطرناکی نیست و قابل برگشته..

مثلاً صفحه CHDK واسه SX20 اینجاست[/URL].
    سلام
    با کمال تشکر
    لطفا میشه بگین دقیقا باید چی کار کنم؟
    Last edited by ''EHSAN''; 20-02-2010 at 20:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •