تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 108 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1077

نام تاپيک: Crysis Warhead

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

من که اونجوری کردم رفت تو بازی :-??

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوباره برگشتم روي EASY تموم كردم مدت بازي رو 1 ساعت و 10 دقيقه داد يعني تا اين حد كمه و اگه بتوني 1 ساعت و ده دقيقه بكوب بري جلو و Movie هارو اسكيپ بزني تموم ميشه البته روي ايزي هم خيلي راحت ميشه تموم كرد ولي يه چيزي شايان ذكر هست و قابل توجه ما تو قبليه اصلا نميتونستيم با نوماد انس بگيريم چون احساس نميكرديم كسي هست واسه خودش چون اصلا به حالت سوم شخص نميرفت و تا پايان بازي خودمونيم. ولي سايكو كه تو اين جديده هستيم بعضي اوقات تو Movie ها به حالت سوم شخص مي ريم و از نزديك مي بينيم مثلا وقتي با كسي در گير ميد مي تونستيم ببينيم و حركاتش و عصباني شدن هاش خيلي تاثير گذار هست و آدم خود به خود وقتي ميبينه كه در قالب چه شخصيتي هست يه حس عجيبي به آدم ميده. وقتي هم ميبينه سايكو يك شخصيت باحال و جذاب هست و مردونگي خاصي تو چهرش هست آدم حس و روحيه عجيبي ميكيره من كه از اين ابتكار عمل خوشم اومد در داخل بازي اول شخص هستيم و در جاهايي كه Movie نشون ميده به حالت سوم شص سايكو رو ميتونيم ببينيم. راستي يه ايروني هم تو بازي دست داشت ( آتيلا بانكي )

اگه نباشه جاش خالی می مونه [siavah]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

كسي شركت پرك Parak Softwar رو ميشناسه؟؟؟؟؟؟؟ بازي رو آورده؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

كسي شركت پرك Parak Softwar رو ميشناسه؟؟؟؟؟؟؟ بازي رو آورده؟؟؟؟؟
    جاي تو باشم مال كبير سافت رو ميخرم چون هم نسخه اش 2 زبانه و كم حجمه و هم نصبش رو دستكاري نكرده و كرك هاش هم بدون ايراده

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جاي تو باشم مال كبير سافت رو ميخرم چون هم نسخه اش 2 زبانه و كم حجمه و هم نصبش رو دستكاري نكرده و كرك هاش هم بدون ايراده
    آخه توي كرمانشاه كبير سافت نميدونم كجاست...........اصلا نمايندگي داره؟؟؟؟؟؟ بعد من نميخوام به اينترنت وصل شم فكر كنم مال پرك رو بخرم اينو نخواد.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من ميخوام گرافيكمو عوض كنم 4850 بخرم.......ميخواستم ببينم اين كارت ميتونه crysis و farcry 2 رو بهتر اجرا كنه يا 9800 ؟؟؟؟؟؟؟فقط جان مادرتون نگين برو فلان تايپيك...........

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان من ميخوام گرافيكمو عوض كنم 4850 بخرم.......ميخواستم ببينم اين كارت ميتونه crysis و farcry 2 رو بهتر اجرا كنه يا 9800 ؟؟؟؟؟؟؟فقط جان مادرتون نگين برو فلان تايپيك...........
    9800 Geforce خیلی بهتره با یه رم 2گیگ دیگه کارت حل حل میشه

آخر فروم باز Öracle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

آخه توي كرمانشاه كبير سافت نميدونم كجاست...........اصلا نمايندگي داره؟؟؟؟؟؟ بعد من نميخوام به اينترنت وصل شم فكر كنم مال پرك رو بخرم اينو نخواد.
    همشهری برو از میرداماد بگیر .
    اسم مغازش هم آیرین هست .
    یکی از دوستام از اونجا گرفته و سالمه .

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

باز بحثش شروع شد ...
    شما یه سر به انجمن سخت افزار بزن و نتایج رو ببین که مثلا بین 9800 و 4850 مقایسه شده بعد خودت تصمیم بگیر...
    من 4850 نسخه هایی که اورکلاک شدن رو پیشنهاد میدم

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

دوست من اینجا قسمت مخصوص این بازی هست شما به این انجمن مراجعه کنین و سوالتون رو اونجا مطرح کنین مطمعن باشین زودتر به جواب میرسید و دقیق تر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و سر انجام بالاخره من هم بازی رو گرفتم.
    اولا که گرافیک خفن رفته بالا.توی حالت enthusiast بدون aa و رزولوشن 600*800 33 تا 35 فریم میگیرم البته بعضی جا با توجه به محیط بالاتر هم میره.بعضی جا ها هم مثل کریسیس قبلی یه تیک کوچیک داره که فقط یک ثانیه بعد درست میشه.کلا به نظر من یک زره رونتر اجرا میشه.هنوز اولاش هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •