adminها (قرمز رنگ-مثلا sina) و modها (سبز رنگ-مثلا maxeemo) و خود کسی که پست رو ارسال و ویرایش کرده می تونن ببینن و نه گروه دیگه ای. ضمنا می شه به طور کلی این قابلیت رو خاموش کرد (از admincp) ولی امکان تغییر گروه هایی که می بینن وجود نداره.
adminها (قرمز رنگ-مثلا sina) و modها (سبز رنگ-مثلا maxeemo) و خود کسی که پست رو ارسال و ویرایش کرده می تونن ببینن و نه گروه دیگه ای. ضمنا می شه به طور کلی این قابلیت رو خاموش کرد (از admincp) ولی امکان تغییر گروه هایی که می بینن وجود نداره.
الان من روی اسم کاربری هر کسی کلیک میکنم به انداره 2 صفحه پایینتر اون لیسته باز میشه. البته مطمئن نیستم که اشکال از طرف خودم نباشه. اما یه چک بکنین. مثلا اگر روی اسم یکی که پستش آخر صفحه هست کلیک کنم به اندازه چندین خط پایین تر از همین قسمت جواب سریع فضا ایجاد میشه و اونجا اون لیست امکانات باز میشه.
ویرایش:
ببینین اینجوری شده :
البته الان این خوبشه تازه!! زیادتر از اینم میره پایین.
Last edited by yoosef_st; 03-06-2008 at 16:09.
متخصص که زیاده ولی کسی تحویل نمیگیره . باور نمیکنید یه سر به انجمن طراحی وب و زیر مجموعه هاش بزنید .و در مورد قالب من هم با شما موافقم! بهتره چند تا قالب جدید اضافه بشه. اما با توجه به اینکه قالب های vb رایگان نیستن (اکثرا نه همشون) بهتره از کاربرا یه نظر سنجی بشه. و متاسفانه ما تو این انجمن تعداد افراد متخصصمون کم هست در غیر این صورت می شد یه مسابقه طراحی قالب گذاشت. به هر حال من هم به مدیریت پیشنهاد می کنم اگر دوست داشتن لا اقل یه قالب جدید اضافه کنن.
الانم فکر کنم مدیریت در حال تست کردن قالبهای جدید باشند یعنی قالب کم نیست .
اصلا حرفی نیست یه مسابقه طراحی قالب بذارید . اصلا یه مسابقه بذارید که هرکی ایده داره با فتوشاپ درست کنه بذاره ، اینطوری گرافیستها هم درگیر میشن ، بقیش به عهده ی طراح هاست ..
مرورگرتون چیه ؟الان من روی اسم کاربری هر کسی کلیک میکنم به انداره 2 صفحه پایینتر اون لیسته باز میشه. البته مطمئن نیستم که اشکال از طرف خودم نباشه. اما یه چک بکنین. مثلا اگر روی اسم یکی که پستش آخر صفحه هست کلیک کنم به اندازه چندین خط پایین تر از همین قسمت جواب سریع فضا ایجاد میشه و اونجا اون لیست امکانات باز میشه.
ویرایش:
ببینین اینجوری شده :
من تو opera , firefox , ie7 همچین مشکلی ندارم . البته ie8 مشکل داره اما نه اینطوری( منوهاش درست باز میشه )
Last edited by Ultimator; 03-06-2008 at 16:22.
مشكل از مرورگره
از چي استفاده ميكني؟
امكان داره صفحه كامل لود نشده باشه.
این نقل قول هنوز انگلیسیه ها. دکمه ویرایشو درست کردین اما اون یکیش مونده
مرورگرم نسخه آزمایشی فایر فکس 3 هست. یعنی میگین واسه اینه؟ خب ممکنه دیگه. هرچی باشه آزمایشیه! اما خب همچنان همینجوریه.
آقا ممنون منم موافق دگمه تشکرم
منم تبریک میگم به تیم مدیریتی انجمنهای P30WorlD
با سلام و عرض خسته نباشید و تبریک خدمت شما.میخواستم ببینم چرا من هرکاری میکنم این صفحرو نمیتونم واکنم.اگر میشه شما هم یه نگاه بندازین.شاید ایراد از اکسپلورر منه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)