ببخشید دوستان کسی شماره رومهایه:
مشهد وخوزستان و سسنندج و کرمان رو میدونه؟
ببخشید دوستان کسی شماره رومهایه:
مشهد وخوزستان و سسنندج و کرمان رو میدونه؟
ليست رووم هاتهران Asia Global Chat : ۱کرج Asia Global Chat : ۴۰شيراز Asia Global Chat : ۲۰مشهد Asia Global Chat : ۳۰اصفهان Asia Global Chat : ۱۰سنندج-کردستان Asia Global Chat : ۹تبريز Asia Global Chat : ۱۵اَردبيل Asia Global Chat : ۱۶رشت Asia Global Chat : ۲۵انزلی Asia Global Chat : ۲۶ساری Asia Global Chat : ۲۷بابل Asia Global Chat : ۴۵بابلسر Asia Global Chat : ۴۶رامسر Asia Global Chat : ۴۷اهواز Asia Global Chat : ۳۵زنجان Asia Global Chat : ۳۶خورستان Asia Global Chat : ۳۸کرمان Asia Global Chat : ۵۵کرمانشاه Asia Global Chat : ۵۶اراک Asia Global Chat : ۵۷يزد Asia Global Chat : ۵۰همدان Asia Global Chat : ۵۱زاهدان Asia Global Chat : ۶۵سمنان Asia Global Chat : ۶۶گرگان Asia Global Chat : ۶۷قم Asia Global Chat : ۵۸مهاباد Asia Global Chat : ۵۹بوشهر Asia Global Chat : ۶۰ماکو: 25
خوی: 99
ارومیه: 78شهركرد Asia Global Chat : 70__________________
سلام
آقا چطور بفهمیم چقدر از حجممون ( از یک گیگمون) پر شده؟
قدیم اون بالا گوشه راست تو یه مستطیل نشون میداد اما حالا نه تو کلاسیک نه تو بتا نیست؟
کسی می دونه چطوری حجممونو ببینیم؟
ممنون
سلام دوست عزیز فکر نمیکنید تاپیک اشتباهی پست زدید!؟ چون اگر دقت بفرمایید اینجا مربوط به سرویسهای چت و مشنجر هست و شما برای پاسخ سوالتون باید به تاپیک جامع سرویسها ی میل مراجعه کنید !
قربانت: مصطفی عشقی
در صورت لزوم و صلاحدید این پست پاک شود !
ولا
خودتون قضاوت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بله شما درست میفرمایید ایشون شما را اشتباه راهنمایی کردند !
لینک تاپیک مربوطه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اصلا نمي تونم وارد چت روم ها بشم محتويات كتگوري و چت روم ها ظاهر نميشه يا فقط بر كتگوري ظاهر ميشه
ورژن هم 7 هستش
لطفا ارهنمائي كنيد
چه طوری میشه تو Mozilla Thunderbird یه اکانت یاهو ساخت با باهاش ایمیل ها رو چک کرد؟
این تاپیک جای مناسبی برای گرفتن پاسخ سوالتان نبود و باید در تاپیک سرویسهای میل سوال میکردید که باز جواب دادم ولی خواهشا ادامه ی بحث را در تاپیک میلها دنبال کنید
شما اکانت یاهو را در سایت خود یاهو بسازید بعدا با تنظیم تاندبرد ایمیلها را با این برنامه دریافت کنید !
در انجمن سرچ کنید اطلاعات زیادی در مورد ست کردن برنامه های میل با اکانت میلتان پیدا میکنید !
Last edited by mostafaeshghi; 21-08-2008 at 01:17.
با عرض سلام به دوستان خوبم
من هر کار میکنم با وبکم نمیتونم چت کنم
تو نرم افزار مسنجر برای خودم وبکم باز میشه ولی وقتی برای دیگران میفرستم یا اونارو دعوت به دیدن میکنم پیغام میده : the persons webcam is not available
در صورتی که وبکم من فعاله و همچنین جلوی ID مینویسه View My Webcam
نمیدونم یاهو استفاده از وبکمو قطع کرده یا یه جای کار من ایراد داره
لطفا راهنمایی کن
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)