تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 53 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز Seymour,
    با تشکر از مشاوره های مفید و صبر و حوصله شما.
    در مورد قیمتهای سایت ما باید عرض کنم که تمامی قیمتهای سایت کمان رایانه , بر اساس قیمتهای مصوب شرکت سونی در تهران می باشد که تمامی نمایندگی های رسمی سونی موظف به رعایت آنها هستند . بعضی از کالاها از جمله چند مدل از هدفنها که شما هم اشاره فرموده اید , به سفارش کشورهای خاصی هستند یا به هر دلیلی به طور گسترده و عمده در ایران موجود نمی باشند , که شرکت ما به دلیل تقاضای زیادی که مشتریان دارند آنها را وارد کرده و در اختیار علاقه مندان قرار داده است. قیمت گذاری این دستگاهها معمولا بر اساس نرخ ارز و هزینه های حمل و ترخیص از گمرک و ... و همچنین با توجه به قیمتها در دیگر کشورها انجام می پذیرد.من شخصا معتقدم که مقایسه قیمتهای این دستگاهها با قیمت سایتهای دیگر کشورها منصفانه به نظر نمی رسد. چرا که قیمت گذاری سونی برای هر کشور یا منطقه ای متفاوت است . (خصوصا سایتهای غیر رسمی سونی و حراج مثل آمازون و ...) از طرفی بعضی مواقع یک کالا در حال Discontinue شدن است و ممکن است در بازه زمانی محدودی اختلاف قیمتهای شدید را حتی در سایتهای مشابه در همان کشور را هم شاهد باشیم ولی در کل از آنجایی که هدفن اصولا جزو ارزان ترین کالاهای سونی محصوب میشود , نباید اختلاف قیمت چشمگیری با بقیه جاها داشته باشد.. و تیم مارکتینگ ما هم تمام سعی خود را در زمینه تنظیم قیمتها به کار گرفته است , که در نهایت رضایت مشتریان را جلب کند.
    با آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان منتظر نقطه نظرها و پیشنهادات و انتقادات شما هستیم.
    خیلی ممنون ... خوشحالم از اینکه پاسخ دادید.

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام یک هدفون تا قیمت 30 هزار تومان

من یک آی پاد کلاسیک دارم

و هر روز و تقریبا 6 ساعت در روز استفاده می کنم یک هدفونی می خواهم که گوش اذیت نکند و صدای خروجی خوبی داشته باشد .

با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام یک هدفون تا قیمت 30 هزار تومان

من یک آی پاد کلاسیک دارم

و هر روز و تقریبا 6 ساعت در روز استفاده می کنم یک هدفونی می خواهم که گوش اذیت نکند و صدای خروجی خوبی داشته باشد .

با تشکر
    گفتی "هدفونی که گوش رو اذیت نکنه"، منظورت فرم خاصی از هدفونه؟ in ear ها (که توی گوش فرو میرن) یا هدفون هایی که سایز بزرگ تر دارند (روی گوش قرار می گیرند)؟ ..

بخصوص اگه استفاده ات در حین تحرک و در محیط های پرسروصدا باشه، در مقابل اینکه استفاده ات توی محیط های بسته و اتاق باشه این انتخاب اهمیت داره..

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در مورد اینکه گوش را اذیت نکنه هدفونی باشه که در گوش و یا بیرون گوش میزارم باهاش حساس راحتی بکنم

بیشتر اوقات در حین حرکت و محیط بسته مثل اتاق و ماشین است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد اینکه گوش را اذیت نکنه هدفونی باشه که در گوش و یا بیرون گوش میزارم باهاش حساس راحتی بکنم

بیشتر اوقات در حین حرکت و محیط بسته مثل اتاق و ماشین است
    ببخشید-- من باز هم متوجه نشدم چه فرمی رو می پسندی... گفتی "در گوش" یعنی درون گوش"؟ ... از این مدلهایی که گوشی های بزرگ داره منظورت نیست؟ .. میخوای از نظر اندازه در حد همین ایرفون های فعلی آیپادت باشه ؟ ...

ضمن اینکه اگه میخوای پشت فرمون استفاده کنی، توصیه نمیشه که هدفون in aer (توی گوش فرو میره) استفاده کنی ..

بهرحال ex35 از سونی صدا متعادلی داره .. in ear هستش .. 27 تومن. بسته به سبکی که گوش می کنی، اگه باس بیشتر میخوای در همین حدود قیمت ظاهراً ep650 از کریتیو 30 تومن هستش.

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز Seymour,
    با تشکر از مشاوره های مفید و صبر و حوصله شما.
    در مورد قیمتهای سایت ما باید عرض کنم که تمامی قیمتهای سایت کمان رایانه , بر اساس قیمتهای مصوب شرکت سونی در تهران می باشد که تمامی نمایندگی های رسمی سونی موظف به رعایت آنها هستند . بعضی از کالاها از جمله چند مدل از هدفنها که شما هم اشاره فرموده اید , به سفارش کشورهای خاصی هستند یا به هر دلیلی به طور گسترده و عمده در ایران موجود نمی باشند , که شرکت ما به دلیل تقاضای زیادی که مشتریان دارند آنها را وارد کرده و در اختیار علاقه مندان قرار داده است. قیمت گذاری این دستگاهها معمولا بر اساس نرخ ارز و هزینه های حمل و ترخیص از گمرک و ... و همچنین با توجه به قیمتها در دیگر کشورها انجام می پذیرد.من شخصا معتقدم که مقایسه قیمتهای این دستگاهها با قیمت سایتهای دیگر کشورها منصفانه به نظر نمی رسد. چرا که قیمت گذاری سونی برای هر کشور یا منطقه ای متفاوت است . (خصوصا سایتهای غیر رسمی سونی و حراج مثل آمازون و ...) از طرفی بعضی مواقع یک کالا در حال Discontinue شدن است و ممکن است در بازه زمانی محدودی اختلاف قیمتهای شدید را حتی در سایتهای مشابه در همان کشور را هم شاهد باشیم ولی در کل از آنجایی که هدفن اصولا جزو ارزان ترین کالاهای سونی محصوب میشود , نباید اختلاف قیمت چشمگیری با بقیه جاها داشته باشد.. و تیم مارکتینگ ما هم تمام سعی خود را در زمینه تنظیم قیمتها به کار گرفته است , که در نهایت رضایت مشتریان را جلب کند.
    با آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان منتظر نقطه نظرها و پیشنهادات و انتقادات شما هستیم.
    سلام خوشحالم که اومدید اینجا ولی شما قیمت های توی سایتتون بیشتر از قیمته خوده مغازه هست
    من تو سایتتون دیدم شارژر walkman x1050 رو زدید 20 ولی من ازتون گرفتم 18 یعنی یعنی خودتون گفتید 18 نه اینکه تخفیف بگیرم به نظره من بهتره قیمت های اصلیتون رو بزنید
    موفق باشید

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

من هنوز نتونستم یه هدفونه خوب پیدا کنم نظرتون درباره سونی چیه akg اون مدلی که من میخوام رو نداره

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[/COLOR]من هنوز نتونستم یه هدفونه خوب پیدا کنم نظرتون درباره سونی چیه akg اون مدلی که من میخوام رو نداره
    برداشت من اینه که خرید ایران مدنظرته .. هدفون های رده بالای سونی توی ایران کم گیر میان (همین کمان رایانه مگه اینکه داشته باشه و اونم اگه اختلاف قیمتش بیارزه و تازه اگه رده بالا طرف بخواد خرید کنه، خب سن هایزر و AKG که بهتره) ...

پس باید اول مشخص کنی که مدل موردنظرت گیر میاد اینجا یا نه .. تا بشه بحث کرد ..

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شماره تماس کریتیو و سونی

آیا هدفون بهتر از سونی و کریتیو داریم

اگر میشه شماره تماس و مدل را بگویید تا 40 هزار تومان دیگه بیشتر نشود

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Creative
    EP-830

اینن مدل چطوره

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شماره تماس کریتیو و سونی

آیا هدفون بهتر از سونی و کریتیو داریم

اگر میشه شماره تماس و مدل را بگویید تا 40 هزار تومان دیگه بیشتر نشود
    کریتیو رو میتونی از فروشگاه رایتک بگیری که اینجا تلفنش رو گفته ام (واژه رایتک رو جستجو کن) .. سونی هم که خب نمایندگی های سونی ... شماره خاصی ندارم؛ اما پیدا کردن شماره نمایندگی های سونی رو وب ساده اس.. قبول داری؟

//

در بازه زیر 40 تومن و در ایران، گزینه های کریتیو و سونی معقول ترین به نظر میان...
    Creative
    EP-830

اینن مدل چطوره
    مدل خیلی خوبیه .. 50 تومن باید باشه البته .. یا همین حدودا... قبلاً مکرر در مورد بحث سونی در برابر کریتیو و اهمیت ذائقه کاربر در انتخاب یکی در مقابل دیگری توضیح داده شده ... خلاصه اش اینه که کریتیو تاکید بیشتری روی باس داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •