D900
![]()
حرفهاي عجيبي ميزنيا ! اصلا تشخيص چهره چه ربطي به فوکاس نقطه اي داره ؟؟؟؟؟!!!! شما با هر گوشي که فوکاس نقطه اي نداره ميتونيد فوکاس نقطه اي رو داشته باشيد . فقط کافي يذره فکر کنيد . قسمتي که فوکاس ميشه رو روي شي مورد نظر بندازه بعد از فوکاس شدن محل عکس برداري رو تغيير بده . اينطوري هم از مکان مرد نظر عکس ميگيري هم شي مرد نظرت فوکاس شده .مهيار ميگم اين فيس ديتکشنش فقط روي چهره کار ميکنه !؟؟؟
منظورم رو ميخوام اينجوري بگم که ميشه بعنوان فوکوس چند نقطه اي ازش استفاده کرد !!!
مهيار چقدر گربه مربه دارين :دي
جلوي خونمون پر گربه هستش . من يه پوشه عکس دارم از کل گربه هاي منطقمون :d/
مهیار با دقت نخوندیها !! گفتم فوکوس چند نقطه ای !!!حرفهاي عجيبي ميزنيا ! اصلا تشخيص چهره چه ربطي به فوکاس نقطه اي داره ؟؟؟؟؟!!!! شما با هر گوشي که فوکاس نقطه اي نداره ميتونيد فوکاس نقطه اي رو داشته باشيد . فقط کافي يذره فکر کنيد . قسمتي که فوکاس ميشه رو روي شي مورد نظر بندازه بعد از فوکاس شدن محل عکس برداري رو تغيير بده . اينطوري هم از مکان مرد نظر عکس ميگيري هم شي مرد نظرت فوکاس شده .
جلوي خونمون پر گربه هستش . من يه پوشه عکس دارم از کل گربه هاي منطقمون :d/
ببین وقتی رو یچیزی فوکوس کنی فقط وسط صفحه صاف میشه و بقیه یکم تار ولی بطور مثال توی دوربینای کنون یا سونی (و احتمالآ سامسونگ) و کلآ همه ی برندا!! فوکوس چند نقطه ای وجود داره (مثلآ 9 نقطه) یعنی عکس رو به 9 قسمت تقسیم میکنه و همه جای عکس فوکوس میکنه و کل عکس صاف میشه !!!
حالا بیخیال !! نگفتی فیس دیتکشن فقط روی صورت کار میکنه یا روی چیزای دیگه هم کار میکنه ؟؟
آها فهمیدم . نه تشخیص چهرش فقط روی یه صورت کار میکنه یعنی هر چی صورت باشه توی تصویر کادر دورش میندازه ولی در آخر یکی رو فوکاس میکنه . فقط و فقط هم روی صورت تاثیر داره
SAMSUNG G EIGHT TEN
I CAN EAT SAMSUNG I8510 WITH MY SAMSUNG G810
مهیار جان جون من این سه تا عکس آخریتو بزار
باشه![]()
مهیار دید عکس گرفتن از اب طرفدار داره این هم هی عکس می گیره که با هم جذبش میشیم...............یه موضوع دیگه برو....................ولی واقعا از اب وقتی عکس می گیری خیلی جذاب هست.................یکیش رو حداقل فول بذار واسه بک گراند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)