سلام
.gif)
ممنون . بله واقعا اگه این نتایج واقعی باشه کی دیگه اون همه پول خرج می کنه ... به نظر من دوستان مثل من گول این پنجمارک ها رو نخورن یعنی خیلی دقیق تر به این پنج مارک ها توجه کنند تا بعدا پشیمون نشن چون اگه ادم از همون اول بدونه چی داره می خره حالا هر چی باشه حداقل بعدا پشیمون نمی شه
من درایور 8.7 رو هم نصب کردم اما تفاوت چندان مشخصی حس نکردم . بازی WORLD IN CONFLICT هم توی تست گرافیکش تصویرها به نظر بهتر رسید مخصوصا دود ها که شاید درایور باعث بود اما نتیجه تغییری نکرد و توی اون صحنه انفجار بزرک و بمبارون هواپیماها فریم به زیر 5 هم رسید.
می شه یه راهنمایی ایی بکنید حالا ما با همین سیستم کدوم گزینه های گرافیکی رو اگر کم کنیم برای بازی کردن به صرفه تره ؟ منظورم اینه که مثلا اگه قرار همشون رو بزاریم مدیوم تا راحت اجرا بشه خوب یک یا دو گزینه که تاثیر کمتری دارن رو بی اثر کنیم عوضش بقیه رو با HIGH اجرا کنیم تا افت فریم نداشته باشیم . البته میدونم جاش اینجا نیست . اگه می شه یه تاپیک معرفی کنید . خیلی خیلی ممنون از توجه شما.
سلام
.gif)
شما بازی کراسیس رو روی ویستا اجرا کردید با veryhigh در رزولیشن 1280*1024 ؟ چون xp شادر4 و dx10 نداره ...
من کراسیس رو با veryhigh در 1280*1024 اجرا کردم بدون AA واقعا نمی شد بازی کرد اونجایی که نزدیک طلوع افتاب از جنگل ها بیرون میره یکدفعه دم ساحل تیر اندازی می شه . شلوغی صحنه باعث شد اونقدر تیک ها بالا بره که باختم .
بعد در رزولیشن 1024*768 اجرا کردم همون ساحل، تقریبا مثل قبلی بود . چندتا گزینه رو high کردم فایده نکرد کلا تنظیماتش رو high گذاشتم خیلی بهتر شد و تقریبا دیگه تیک نزد.
نمی دونم cpu دیگه چقدر اخه مگه تاثیر می تونه داشته باشه چون veryhigh واقعا تصاویر طبیعی بودن و معلوم بود که چقدر این گرافیک بالاتر از high هست طوری که ادم از نگاه کردن به مناظر و افکت های تصویری خسته نمی شد و این کار ها مربوط به گرافیک می شه فکدر کنم...
اکه می شه دقیق تر بفرمایین کراسیس رو چطور اجرا کردید...
سلام
.gif)
بله عزیزم
سلام
.gif)
می شه بگید چطوری می شه فریم این بازی رو بدست اورد من خیلی تو اپشن گشتم پیدا نکردم
ممنون می شم
سلام
.gif)
4850 هم مهین طوره ... این معنی اش چیه؟ ... چرا dx10 و شادر 4 زده؟