آقا من یه سوال برام پیش امد!!!
چرا وقتی یه سری آنتی ویروس های دیگه نظیر AVIRA AntiVir و یا TrustPort هستند که از کسپر نمره های بهتری گرفتن باز هم خیلی ها می گن که کسپر خیلی بهتره؟
((((البته در این که کسپر آنتی ویروس باحالی هست هیچ شکی نیست!!!))))
آقا من یه سوال برام پیش امد!!!
چرا وقتی یه سری آنتی ویروس های دیگه نظیر AVIRA AntiVir و یا TrustPort هستند که از کسپر نمره های بهتری گرفتن باز هم خیلی ها می گن که کسپر خیلی بهتره؟
((((البته در این که کسپر آنتی ویروس باحالی هست هیچ شکی نیست!!!))))
نورتون 2007 که هیچ سریال نامبریش کار نمی کنه؟!
آنتی ویروس nod32 بهتره یا kaspersky چون من می خوام nod32 رو پاک کنم و kaspersky رو بریزم
خوب .من هنوز بعد اين چند سال يه انتي ويروس سبك و قوي و داراي اپديت و ساپورت مناسب كه مشكل كرك هم نداشته باشه پيدا نكردم.هر روز هم دارم يه انتي ويروس دانلود ميكنم كه هر كدام يه جاش ميلنگه.البته خودم اويرا كلاسيك دارم و فوق العاده ازش راضي هستم(انگار اصلا به سيستم فشار نمياره)ولي چون بايد براي سيستمهاي ديگه هم نصب كنم چون چند وقتي هست كه سايت اويرا لايسنس رايگان را به روز نميكنه به مشكل خوردم
هردوي اين آنتي ويروسها در رديف بهترينها هستند.با نصب هر كدام از اين دو آنتي ويروس انتخاب درستي را كرده ايد.
مگر شما از آخرين كركي كه براي محصولات كمپاني Symantec آمده استفاده نميكنيد؟اين كرك ميتونه تا 11 سال (طبق نوشته موجد در كرك) آنتي ويروس شما را رجيستر و قابل آپديت كنه.
دیگه چرا خبری از تست های جدید نیست؟
نه تست آنتی ویروس ها
نه تست فایــــــــروال ها
نه تست آنتی تروجان ها
دیگه چرا هیچکی تست نمیذار؟
به نظر من Nod32 بهتره و رجیسترش خیلی راحت تره و همینطور آپدیت کردنش
اما واقعا نورتون به درد سیستمهای خونگی نمیخوره -- خیلی سنگینه
به نظر من:
NOD 32==>Kaspersky==>Norton
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
اخیرا نشریه معروف PC World که از موسسات باسابقه در زمینه رایانه می باشد هشت آنتی ویروس معروف را مورد
بررسی و آزمایش قرار داده و با هم مقایسه کرده است اگرچه این تست فقط هشت آنتی ویروس را در برمی گیرد ( به
ویژه جای آنتی ویر خالی است ) ولی چون قسمت مربوط به تست آنتی ویروسها بر علیه کدهای بدخیم مختلف توسط
موسسه بسیار معتبر AV-Test.org انجام گرفته است اهمیت ویژه ای دارد . در این تست تعداد موارد مثبت کاذب
( یعنی مواردی که آنتی ویروس به اشتباه یک فایل سالم را به عنوان ویروس شناسایی می کند ) و
قدرت مقابله با ویروسهای پلی مورفیک ( که سخت جانترین ویروسها هستند ) و قدرت
پاک سازی فایلهای آلوده را نیز بررسی کرده است.علاوه بر اینها میزان کند شدن سیستم یا نرم افزارهای دیگر
توسط آنتی ویروس نیز بررسی شده است .یعنی بعد از مدتها با یک تست همه جانبه طرف هستیم که توسط افراد
متخصص انجام شده است .همانطور که می بینید کاسپرسکی رتبه اول را کسب کرده است و در رتبه های بعدی
نورتون و بیت دفندر قرار دارند .البته این نشریه به چیزهایی مانند قیمت , سهولت کار با آنتی ویروس و سازگاری با
ویستا نیز نمره داده است که همگی در امتیاز نهایی دخیل هستند و اما تعداد نمونه های به کار رفته در این تست :
File viruses: 191029
Macro viruses: 73117
Script viruses: 1184
Polymorphic viruses: 1895
ActiveX controls: 9
Backdoors: 107106
Bots / Zombies: 97215
Trojan Horses: 341993
Adware samples: 14517
Dialer: 56099
Total: 884164
لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز اگر سوالی بود من در خدمت هستم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)