من وقتی برنامه ها رو ساین میکنم و بعدش میخوام نصبشون کنم Update Error میده ممنون میشم راهنماییم کنید
من وقتی برنامه ها رو ساین میکنم و بعدش میخوام نصبشون کنم Update Error میده ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر لطفا فایل های مخصوص برای هک ان 78 برام بزارید باراهنمایی گام به گام جهت استفاده متشکرم
باتشکر لطفا فایل های مخصوص برای هک ان 78 برام بزارید باراهنمایی گام به گام جهت استفاده متشکرم عزیز
از همون روش hellocarbide پست 1 استفاده کنید.
دوستان یه سوال واسم پیش اومده می خواستم نظر شمارو هم در این مورد بدونم ؟!!!
انصافا مثلا اون مغازه هایی که واسه گوشی ها برنامه و تم و gps نصب می کنند از چه روشی استفاده می کنند ؟
چون اگه قرار باشه که به طرف بگن برو مثلا بعداز 3روز بیا تا من فایل certificate مربوط به گوشیتو از اینترنت بگیرم که نمیشه !
و اونا خیلی سریع در عرض چند دقیقه همه ی این کارارو انجام می دن !!!
می خواستم بدونم اونا از چه روشی واسه نصب برنامه ها و gps و بازی های n-gage استفاده می کنند ؟
اونا هم از روش هک استفاده می کنند.
یه سری گوشیا که با روش هک قدیمی helocarbide در 3 سوت هک میشند.
یه سری هم که جدید اومدند با روش جدید هک میشند.
که این روش جدید فقط ظاهرا فایل cer می خواد که اونم 3 روز نیست و 12 ساعته حله.
سلام.من فایل های کی و سر رو توی تاپیک درخواست دادم.برنامه مپ درایورو ساین کردم اما این پیام رو میده:certification may not be valid or phon date seting may be incorecct در ضمن تاریخ گوشیم 2009/01/30 هست
تاريخ گوشي و كامپيوترتون را بروز كنيد.
سلام به دوست خوبی که این مطالبو برا همه میزاره که استفاده کنن.یه مشکلی پیش اومده که برنامه دراککیوس از سایت رپید شیر دانلود نمیشه...!ایراد از سایته یا چیزه دیگه است.؟
ايراد از سايت نيست.
لينك سالمه.
شما كجاي دانلود براتون مشكل به وجود اومده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)