سلام من Save مراحل رو مي خواستم هر چندتا كه باشه و پول بينهايت
سلام من Save مراحل رو مي خواستم هر چندتا كه باشه و پول بينهايت
سلامنوشته شده توسط lord_theone
اين لينك را نگاه كن هرچي بخاي توي اين صفحه است![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .3%20[MULTI]%20Win98%20Fix%20Patch
سلام
من در حال شکست دادن نفر سوم بلک لیستم، ولی نمیدونم منظور از Tag 32 Police توی Milestone چیه و برای بردنش چیکار باید بکنم؟
ممنونم
به من تازه وارد كمك كنيد وقت مسابقه با نفر فكر كنم چهارمي باشه دور دوم وقتي كه سرعت سنج بزرگ رو تصوير هستش ماشين همچين كه راه ميفته خراب مشه چيكار كنم
عزیزم دندرو عوض نمیکنی و دمای موتور بالا میره و Block Engine میشه چون اگر در بازی دندرو انومات هم کرده باشین در این نوع مسابقه (DRAG) دنده دستی میشهنوشته شده توسط mahdia2006
مي خواستم بدونم به هيچ شكل نمي شه مست وانتد را به صورت آنلاين بازي كرد؟
با سلام
دوستان لطفا كمك كنيد من دي وي دي بازي Nfs Most Wanted را گرفتم و بعد از نصب براي بار اول كه وارد ميشم تا هر موقع كه بازي ميكنم مشكلي پيش نمياد ولي ديگه بعد از آن باز ران نميشه و وارد بازي نميتونم بشم
حتي ويندوز را عوض كردم ولي باز همانطور بود لازم به توضيح است كه من همه بازيها را دي وي دي ميگيرم مثل : هيتمن / فيفا 2006 / هالف لايف 2 و... و با هيچكدام مشكلي ندارم ولي اين يكي منو كلافه كرده
لطفا مديران و اساتيد كمك كنند .
با تشكر
با سلام
دوستان لطفا كمك كنيد من دي وي دي بازي Nfs Most Wanted را گرفتم و بعد از نصب براي بار اول كه وارد ميشم تا هر موقع كه بازي ميكنم مشكلي پيش نمياد ولي ديگه بعد از آن باز ران نميشه و وارد بازي نميتونم بشم
حتي ويندوز را عوض كردم ولي باز همانطور بود لازم به توضيح است كه من همه بازيها را دي وي دي ميگيرم مثل : هيتمن / فيفا 2006 / هالف لايف 2 و... و با هيچكدام مشكلي ندارم ولي اين يكي منو كلافه كرده
لطفا مديران و اساتيد كمك كنند .
با تشكر
سلام بر همه .
كسي مي دونه موستو چه طوري مي شه مالتي پليرش كرد ؟ با شبكه لن .
من هر كاري كردم نشد . حتي به توصيه كمپاني Ea پچ 1.3 را نصب كردم بازم درست نشد . لطفا راهنماييم كنيد !!
به بنده مي گويند خداي شبكه :نوشته شده توسط ASUS POWER
شما براي راحتي كار بهتر است از هاماچي استفاده كنيد يا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
In Windowse click start menu -> Settings -> Network Connections
Click on Local Area Connection -> Disable -> Internet connection will disable
Start NFS Most Wanted and create LAN server
LAN Play -> Create Server -> Create Game -> Select mode and track
Minimize the game -> start menu -> Settings -> Network Connections
Click on Local Area Connection -> Enable -> Internet will re-enable
Wait for players -> The game will start
برا اينكه وارد شبكه ي ساخته شده توسط دوستان خود شويد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Start game -> LAN Play -> Join -> Session Match -> Enter
Game Room list will appear where u can choose your mode and join there
شاد باش !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)