کجاهست ادرسش لطفاجای این پست اینجا نیست
کجاهست ادرسش لطفاجای این پست اینجا نیست
شما چرا اینجا همچین سوالی رو میکنین؟
مانعی نداره واسه هک این بازی تاپیک بزنید.
شما تاپیکشو بزنید من یا دوستان اگه اطلاعاتی رو داشتیم میایم راهنمایی میکنیم.
از شما كه 700 پسته هستين بعيده!! (از اين تعجبا)کجاهست ادرسش لطفا
چرا تاپيك مدتهاست خوابيده؟؟؟اشكال نداره من بيدارش ميكنم با اين سوالي كه دارم:
من ميخوام با كاراكترم هر وقت مشت زدم با برخورد مشت به دشمن دشمن بميره ولي هر وقتي كه بدون زدن مشت به دشمن برخورد كردم كاراكتر بميره البته روش دوم رو بلدم ولي روش اول رو نه ممنون ميشم بهم بگين!
با سلام دوستان چند تا سوال داشتم:
1.میدونم احمقانه است ولی من چطوری عکس از بازی که خودم ساختم بگیرم؟
2.من چطوری میتوانم به دشمنم تیر اندازی کنم و اون بمیره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
موفق باشید
سلام محمد جان خوب كاري نداره ميتوني از 2 روش استفاده كني...
1-از برنامه خود كامپيوتر paint براي اين كار اول برنامه PAINT رو اجرا كن بعد برو بازيتو بيار بعد از اونجايي كه ميخواي عكس بگيري دكمه كيبورت يعني"Print Screen SysRq" رو بزن بعد بروي توي محيط برنامه paint بعد دكه كيبورد يعني"Ctrl+v" رو فشار بده حالا ميتوني عكستو سيو كني بعد آپلو بعد بزاري توي فروم و يا هرجاي ديگه.
2-خيلي آسونه ولي يكم پيچيدست اگه دوستان لطف كنن بنويسن اگه نه تا خودم آموزش رو بنويسم البته يكم طول ميكشه محمد جون خودت كه بهتر ميدوني هم دارم بدجور درس ميخونم هم خودم دارم روي يك بازي جديد كار ميكنم!![]()
سلام داداشی
من این قسمت قرمز رنگ را متوجه نشدم اگه میشه یکبار دیگه برام توضیح بدی
ممنون
موفق باشی داداشی![]()
1- پرینت اسکرین روی کیبورد رو بزنید و توی Paint پیست کنید و سیو کنید.
2- یک آبجکت بسازید که در صورت برخورد با دشمنها، اونها رو از بین میبره، بعد با استفاده از Create Moving کاری کنید که کاراکتر اصلی بسازش. جهت هم اگر اسکرالتون از چپ به راسته، 0 درجه و اگر راست به چپه، 180 درجه.
سلام دوست عزیز.من گفتم که چجوری میشه به دشمنم تیر زد؟.مرسی.اینی هم شما گفتین متوجه نشدم
ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
با سلام خدمت دوستان
من یک سوال داشتم و اینه که من وقتی می خواهم یک اهنگ برای بکگراند استفاده کنم از گزینه بکگراند در میاد و میاد رویuse mide player
می خواستم ببینم نمیشه کاری کرد که بیاد روی همون بکگراند
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)