اگه می تونی یکم صبر کن تا واسط آموزشش رو درست کنم،فعلا سرم خیـــــــــــــــــلی شلوغه!!!
آقا رضایی دیگه! سعی می کنم تا آخر امشب درسنش کنم.
--------------------------------
موفق باشید!
اگه می تونی یکم صبر کن تا واسط آموزشش رو درست کنم،فعلا سرم خیـــــــــــــــــلی شلوغه!!!
--------------------------------
موفق باشید!
واقعا دمت گرماگه می تونی یکم صبر کن تا واسط آموزشش رو درست کنم،فعلا سرم خیـــــــــــــــــلی شلوغه!!!
نمیدونم چجوری تشکر کنم
با مخلفات !
[
Last edited by Reza Azimy_RW; 03-08-2009 at 23:49.
خوب دوستان بنا به یکسری مشکلات نتونستم براتون توی ورد درستش کنم ولی همین جوری میگمش:
اول شما باید مدلتون رو درست کنید که بهترین کار (مدل) یدونه دالنه!
وسطش رو سوراخ کنید و یدونه سیلندر بذارید اون تیکه ای که سوراخیدید(!) وباید جوری باشه که نقاط بالایی استوانه دقیقا جای سوراخ باشه و نقاط پایین اون رو تا زمین بیارید ویکمی scale کنیدش تا شکل نهاییتون شبیه به مخروط بشه و در انتها faceهای بالا و پایین رو delete کنید (faceهای کناری باقی بمونن ها(!))
----------------------------
تا اینجا این نحوهء مدل کردن بود.
حالا توی کوئست شما باید به ابجکتتون تکسچری نسبت بدید که مثل عکس زیر باشه(بالا سفید و پایین مشکی)
حالا برید به قسمت Object و بعد Surface و transparency رو به Add Smooth یا Add تبدیل کنید تا به یه چیزایی برسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا توی قسمت properties رفته Diffuse رو روی 0.6 یا 0.7 تنظیم کنید و Emissive رو روی 0.3 یا 0.2 چون نباید اون حالت خشک بودن مدل(تیز بودن لبه ها) از بین بره.
می تونید با استفاده از particle system و Steam اون رو در وسط مدل بذارید و جوری تنظیمش کنید که پراکنه حرکت کنن و آروم باشن(همون گرد و غبار میشه).
این فعلا یه راهنمایی از طرف ما بودنه آموزش!!!!
اگه بدردتون نخورد دیگه شرمنده چون منم خیلی وقت پیش دنبالش بودم این روش رو پیدا کردم.
یکه دیگه هم هست که خیلی واقعی تره ولی هنوز ناقصه اگه درست شد اون رو هم بهتون یاد میدم.
موفق باشید
دستتو بوسیدم اقا امیر . ویندوزتم که حرفه ایه !
ببخشید امیر اقا
خیلی عالی بود دمت گرم
ولی اینجاشو نفمیدم :
؟!می تونید با استفاده از particle system و Steam اون رو در وسط مدل بذارید و جوری تنظیمش کنید که پراکنه حرکت کنن و آروم باشن(همون گرد و غبار میشه).
میشه سورسشو بزارید ؟
واسط ینمونه رو درست می کنم(عکسی چون نمیتونم حجم بالا آپ کنم)
خب اینم از پکاچرز(جمع مکسر picture(!))
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی تا حالا کانالهای جدید نصب کرده ؟
چجوریاس ؟
من Dll ش رو کپی میکنم بعد توی کوییست کانال اضافه میشه ولی وقتی واردش میکنم کوییست میقفله !
فک کنم CustomGeometry رو نصبیدی!
منم این مشکل رو داشتم ولی ورژن کوئست رو که عوض کردم درست شد!
روی ورژن 4.2 همه چیز کار میکنه.
نه !فک کنم CustomGeometry رو نصبیدی!
منم این مشکل رو داشتم ولی ورژن کوئست رو که عوض کردم درست شد!
روی ورژن 4.2 همه چیز کار میکنه.
این CustomGeometry چیه ؟
ورژن 4.2 چه امکانات دیگه ای داره ؟
ارزش دانلود با دیال اپ رو داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)