شما هم dv4-1050 دارید؟امتحان میکنم ببینم چی میشه.ممنون از کمکتون
نه دوسته عزيز
اما اين براي چيپست شما هم جواب ميده
شما هم dv4-1050 دارید؟امتحان میکنم ببینم چی میشه.ممنون از کمکتون
نه دوسته عزيز
اما اين براي چيپست شما هم جواب ميده
ممنون.جواب داد
Last edited by gamekhor2007; 25-11-2008 at 11:36.
سلام رجستر جان واقعا" دستت درد نکنه
من یه مشکلی دارم که دیونم کرده امیدوارم کمکم کنی. لپ تاپ HP pavilion DV6626US دارم که وقتی تو بایوسش میرم اصلا" از اپشن Intel S-ATA mode خبری نیست آخرین نسخه بایوس رو هم گذاشتم نمیدونم چیکار کنم چطوری میتونم تنظیمات بایوس رو انجام بدم.
اینجا رو بخونید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام وتشکر از این آموزش خیلی خیلی موفیدتان
با اجازه شما می خواهم ویندوز اکس پی نصب کنم اما یرور که کامپیوتر من می زند درمور هارد نیست
ودرمورد aspi است و داخل تنضیمات بایوس که میرم هیچ گذینه ای برای خاموش کردنش نداره اگه میشه به من کمک کنید من خیلی به win xpنیاز دارم ممنون
نوت بوک من HP pavilion 2860 است
Last edited by ehsannet9003; 27-11-2008 at 23:38.
عالی بود روی dell 1525 جواب داد
دست شما درد نکنه سپاسگذارم
خوب این روش برای همین هست که بتونید یک سی دی xp بسازید که این پیغام رو بهتون ندهباسلام وتشکر از این آموزش خیلی خیلی موفیدتان
با اجازه شما می خواهم ویندوز اکس پی نصب کنم اما یرور که کامپیوتر من می زند درمور هارد نیست
ودرمورد aspi است و داخل تنضیمات بایوس که میرم هیچ گذینه ای برای خاموش کردنش نداره اگه میشه به من کمک کنید من خیلی به win xpنیاز دارم ممنون
نوت بوک من hp pavilion 2860 است
سلام
آقا من همه کارهایی که گفتی انجام دادم و نتیجه گرفتم دستت طلا رجیستر ولی یه سوال دارم اونم اینه درایور sony vaio vgn-cs110E اصلا تو سایت سونی نیست و نه تو آدرس هایی که شما گذاشتین لطفا راهنمایی کنید
متاسفام من دیگه بخش درایور رو ساپورت نمی کنم چون اونجا شده محل بازاری های محترم و درخواست درایورهایشان ! روش نوشته شده .... اگر سرچ جواب نداد باید دنبال درایورهای مشابه بگردید که توضیح داده شد
ماله من Intel(R) ICH8M Ultra ATA Storage Controllers - 2850
Intel(R) 82801HEM/HBM SATA AHCI Controller
هست
برنامه ان لایت اخرین ورژن رو دنلود کردم
و درایور چیپست هم از اینجا
گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین ورژن Intel(R) Matrix Storage Manager رو هم گرفتم
باز هم احتیاج به چیز دیگه هست؟
انشالله فردا میرم سرش (خدا کنه من هم مثله دوستان موفق بشم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)