خواهش میکنم.
به صورت نرم افزاری تا اونجایی که من میدونم، فکر نکنم بالا بیاد. برای من هم چندین بار این مشکل پیش اومد و
بعد از مدتی دیگه فلش قابل استفاده نبود. در هر حال باز از نظر سایر دوستان استفاده کن. اما به نظر من چیپ اصلی
بشدت آسیب دیده!
خواهش میکنم.
به صورت نرم افزاری تا اونجایی که من میدونم، فکر نکنم بالا بیاد. برای من هم چندین بار این مشکل پیش اومد و
بعد از مدتی دیگه فلش قابل استفاده نبود. در هر حال باز از نظر سایر دوستان استفاده کن. اما به نظر من چیپ اصلی
بشدت آسیب دیده!
سلام دوستان من یک کارت حافظه 8 گیگ میکرو اس دی دارم که حدود 6 گیگ آهنگ توش دارم که جمع آوریش 5 سال طول کشیده.یه ویروس به جونه حافظه من افتاد و با اینکه این ویروس رو پاک کردم ولی این 6 گیگ اصلا تو این حافظه دیده نمیشه یعنی با اینکه حافظه 6 گیگ اشغال شده ولی هیچ چیزی نشون داده نمیشه.لطفا اگه کمکی میتونید کنید ازم دریغ نکنید با تشکر
سلام
خواهش میکنم جواب بدید
یه مشکل جدید برای من پیش اومد. و اونم این که فلش مموری 8 گیگ سیلیکون پاور یه دفعه غیر فعال شد و وقتی به پی سی وصل میکنم سایز رو صفر بایت و فایل سیستم رو ناشناس نشون میده بهیچ وجه فورمت نمیشه. و شدیدا هم بهش نیاز دارم. یکسالی بود که خیلی عالی کار میکرد.
حالا میخوام ببینم اصلا درست شدنی هست که پاش بشینم یا از خیرش بگذرم.
ممنون میشم
یا حق
سلام.
با نرم افزارهای ریکاوری اطلاعات، فلش رو اسکن کنید ببینید نتیجه چی میشه.
برای این کار دو نرم افزار زیر رو تست کنید:
/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
بعد از نصب فلش مموری سیستم عکس العملی نشون میده؟؟؟
سیستم پیامی مبنی بر شناخت یا عدم شناخت اعلام میکنه؟؟؟
درایو رو نشون میده ولی صفر بایت و سیستم فایل رو هم که ناشناس نشون میده، کلی برنامه هم روش تست کردم . اکثرا خطای وسیله پیدا نشد رو میدند.
توی نرم افزارهای ریکاوری اطلاعات هم نشون داده نمیشه؟؟؟
با نرم افزار آکرونیک تست کردین؟؟؟
اصلا اطلاعاتش مهم نیست. خود فلش مهمه. در ضمن تو هیچ نرم افزاری نشون داده نمیشه.
فقط ویندوز میشناسدش.
فلش رو تحت داس با نرم آکرونیک فرمت کنید.
دوستان من یک فلش 8 گیگ تاچ سیلیکون پاور خریدم یک مشکل عجیب دارم.همه جاه اعم از کامپیوترهای مختلف فلش رو میشناسه الا کامپیوتر خودم.به عارت بهتر وقتی که وصل میکنم اصلا نشون نمیده.فلش دیگه میزنم راحت میشناسه این یکی رو اصلا نمیشناسه .یک راهنمایی نید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)