سلام به همه اساتید
من جدیدا یه گوشی omnia II خریدم و میخواستم بدونم چطوری میشه سایت هایی که فارسی دارن رو بدون مشکل دید آیا باید فارسی ساز نصب کنم و چه فارسی سازی مناسب گوشی منه؟
ممنون
سلام به همه اساتید
من جدیدا یه گوشی omnia II خریدم و میخواستم بدونم چطوری میشه سایت هایی که فارسی دارن رو بدون مشکل دید آیا باید فارسی ساز نصب کنم و چه فارسی سازی مناسب گوشی منه؟
ممنون
ورژن 6 .ورژن ويندوز شما چنده ؟
در مورد جاوا احتمالا فايل جاد هم نياز داره
چون به اين فايل ارور داده
شما فايل جاد را تهيه كنيد بعد تستش كنيدئ
برنامه اي هست كه جاد توليد ميكنه jad maker اونم ميتوني پيدا كني
راستی مشکلم فایل JAD حل شد ... خیلی ممنون ( ! )
سلام به اساتید.
یکی از دوستامون یه نوتبوک اپل (مکبوک) داره ، یه آیفون هم داره.
بعد این دوتا رو به هم وصل کرده بود نفهمیدم Wireless بود یا Bluetooth بعد عکسهای توی گوشی رو ما توی نوتبوک می دیدیم، بعد این دوست ما از توی گوشیش با قابلیت Finger Friendly می زد می رفت عکس بعدی ، توی نوتبوک هم با همون افکت عکس عوض می شد. از این کارا با Windows mobile نمیشه کرد ؟
سلام.
شما میتونید با نصب یکسری از برنامه ها این کار رو انجام بدید از قبیل My Mobiler.![]()
دستت درد نکنه ! خودشه ! فقط اگه یه برنامه باشه که بشه با بلوتوث به PC وصل شد .
و سرعتش هم از این بالا تر باشه ! دیگه منفجر کردی ، مرسی از پیگیریت .
یه سوال دیگه میشه با Wireless با کامپیوتر سینک کرد ؟ چطوری؟
سلام.
بله میشه .شما وقتی اکتیو سینک رو نصب میکنید توی مرحله آخر ازتون سوال میشه که آیا به صورت وایرلس هم میخوای سینک بشی یا نه.باید تیک اونو بزنی و بعد تنظیمات وایرلس رو انجام بدی.
دوستان بغیر از Spb Keyboard برنامه یی هست که بحالت full screen اجرا بشه و فارسی رو هم بهتر ساپورت کنه؟ برای omnia میخوام
Spb تو حالت full screen نمیشه زیاد فارسی تایپ کرد، بعد پر شدن صفحه چیزی نشون داده نمیشه...
من این مشکلو ندارم .. شاید با یه نرم افزار مثلا فارسی سارت کانفیگ داره
از MOBiDIV Multilingual 431 استفاده میکنم
توی تایپ عادیش هیچ مشکلی نیست، فقط توی حالت full screen فارسی رو راست چین نمیکنه، واسه همین بعد کمی تایپ سطر پر میشه و بعدش رو نمیشه دید
شاید مشکل از patch فارسی کننده spb باشه.. میشه شما ورژن خودتون رو بزارین؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)