فونت اصلی p1 رو میخواستم چون keyboard p1 رو نصب کردم وقتی شیفت رو میگیرم بعضی از کراکتر ها خوب نشون داده نمیشه.
فونت اصلی p1 رو میخواستم چون keyboard p1 رو نصب کردم وقتی شیفت رو میگیرم بعضی از کراکتر ها خوب نشون داده نمیشه.
سلام وخسته نباشيد خدمته تمام كاربران و مديران و آقا حسين كه تركونده اينجارو
اكثر برنامه هاي درستن و كار ميكنن فقط من توكفه اين واكمن2 موندم application couldn't be started ميده!
و آيكونش هم ناشناخته هست من تو C همه فايل هارو كپي كردم چرا نشد؟
خب گوشیمو آپدیت کردم. . .مشخصاتش ایناست...آخرین فریمور هست اگه نیست...لینک آخرینشو میذارید دوستان:
phone: CXC162037 R9GA001
CDA: CDA162007/1 R6E28
.
دوستان از همتون ممنونم، به ویژه آقا حسین گل. . .واکمن2 توپه. . .بک گراند براش نیست مثل واکمن 3.!؟
آقا من ناچارا باید گوشیم را فرمت میکردم
الان که دارم دوباره هک میکنم برنامه CapsSwitch را که اجرا میکنم میگه که فلان فایل را کپی کن!!
من اونو کپی کردم تو sys/bin
ولی بازم موقع اجرا این پیغام میده
چه کار کنم؟؟؟؟
فونت اصلی P1 و فونت Fix شده:
حسين جان چي شد نمي دوني چرا واكمن من اجرا نميشه؟
حسين جان دستت درد نکنه.فقط اگه يک توضيح کامل بدى ممنون ميشم.اين fix جدا از فونت هاى p1 هست؟کدومشون بهتر و قشنگ ترند؟طريقه نصب مثل بقيه فونت ها هست؟يعنى توى ممورى کارت؟
ممنون.
واقعا عالى بود.
فقط ۳۰ تومن گذاشتى روى دستمون.مجبورم کردى فردا برم يک عدد هدفون حرفه اى CRIΞΛTIVIΞ بخرم.
Last edited by choory; 02-05-2008 at 12:14.
حسین جان چرا فقط روی p1 اجرا بشهاین هم از نسخه 3 واکمن که روی گوشی W960 هستش.
لطفا قبل از نصب به این نکات کاملا توجه کنید:
1-این نسخه فقط و فقط روی P1 کار میکنه و روی گوشی های دیگه به هیچ وجه توصیه نمییشه حتی W950
2-اگه قبلا نسخه 2 واکمن رو نصب کردید باید پاکش کنید و دوباره این نسخه 3 رو نصب کنید.
برای پاک کردن هم این فایلهای رو باید از روی گوشی حذف کنید:
private\10003a3f\import\Apps :WalkmanPlayer_reg.rsc
private\10202be9 :200011FD.txt
private\200011FD :all_aa.png & backup_registration.xml & default_aa.png & unknown_aa.png
private\200011FD\default :images_skt.png & playview_skt.xml
resource\Apps :MetaDatabase.RSC & MRAnimation.mbm & WalkmanPlayer.mbm & WalkmanPlayer.RSC & WalkmanPlayer_loc.RSC & WalkmanPlayerAppIcon.mbm
resource\Plugins : WPSPlaybackIconsLIB.RSC
resource\WPSPlaybackIconsLIB : WPSPlaybackIconsLIB.mbm & WPSPlaybackIconsLIBres.RSC
shared\kastor delete the whole folder
sys\bin : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL
sys\hash : AlbumArtMgr.dll & kastoranim.dll & KastorServer.exe & MetaDatabase.dll & WalkmanPlayer.exe & WPSPlaybackIconsLIB.DLL
![]()
![]()
باز هم میگم به دلیل اینکه این واکمن نیاز زیادی به رم گوشی داره فقط روی P1 اجرا میشه.
یعنی حتی رو w950 هم اجرا نمیشن؟
اینا چی؟ اینا هم نباید بشن؟
افکتهای بک گراند برای واکمن پلیر گوشی W960
زیاد نمیتونم توضیح بدم.چون خودم تست نکردم.ولی چیزی که معلومه اینه که مثل بقیه هکها همش کپی کردنیه!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
فکر کنم دليلش را گفتند که چرا اجرا نميشه.
به دليل اينکه اين برنامه به حافظه رم بالايي احتياج داره.و رم p1 بيشتر از w950 p990 m600 هست.(۲ برابر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)