با سیستم من میشه راحت بازی کرد! (تو امضام)????
Last edited by h_r_v; 22-04-2009 at 12:06.
احتمالا مشكل از فايل بازي هست. بگرد ببين ميتوني فايل ديگه يا كركي چيزي براش پيدا كني.
دکمه ی اسپیس شما سالمه ؟!!!!!
به نظر میاد گیر باشه....
زمانی که این اتفاق می افته کی برد رو جدا کنید اگه درست نشد مشکل از بازی و اگه درست شد مشکل از کی برد هست![]()
یکی از دوستان جواب مارو بده!
بازیه جالبیه اما به شکل تابلویی بر ضد اسلام تبلیغ میکنه .مسخرش اینجاست که تو هر چند تا جملش یکیش درباره تهدید بودن اسلامه واصرار شدید داره که بگه اسلام تهدید کننده بشریته .
من صفحه 12 حداقل سیستم و همین طور سیستم پیشنهادیو نوشته بودم :
سیستم شما شاید نتونه بالاترین حد گرافیک بازیو به نمایش در بیاره اما این بازی , با سیستم شما در یک حد قابل قبول قابل اجراست .
Minimum System
Processor: AMD Athlon XP 2000+ /Intel Pentium 4 2.0Ghz
Display Card!: NVIDIA GeForce FX 5900 128MB /ATI Radeon 9800 Pro 128MB
Memory: 1024MB
Free Disk Space: 7GB
Operating System: Windows XP (SP 3) or Windows Vista (SP1 only
Recommended System
Processor: AMD Athlon64 X2 4000+ /Intel Core 2 Duo E6320
Display Card:256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher
Memory: 2048MB
Free Disk Space: 7GB
Operating System: Windows XP (SP 3) or Windows Vista (SP1 only
شما این جمله هارو کجا شنیدید؟؟؟؟؟ مطمئن هستی hawx بازی کردی؟؟؟؟؟بازیه جالبیه اما به شکل تابلویی بر ضد اسلام تبلیغ میکنه .مسخرش اینجاست که تو هر چند تا جملش یکیش درباره تهدید بودن اسلامه واصرار شدید داره که بگه اسلام تهدید کننده بشریته .
درسته الان دقیقتر گوش دادم دیدم میگه slam (اینطور که من برداشت کردم بنظر یک سیستم دفاعی ضد موشکه ) من تصورم این بود که میگه islam . توی خیلی جاها صحبت از تهدید بودن SLAM هاست و اینکه باید تحت کنترل قرار بگیرن و مواردی از این دست .
Last edited by 4039; 23-04-2009 at 11:46.
من با کنترل این بازی مشکل دارم .
میشه یکم منو راهنمایی کنید که به چه صورت میتونم راحت هواپیما رو کنترل کنم ؟ موس یا کیبورد ؟
نکته ای ؟
هواپیما جدید از کی اضافه میشه ؟
این xp های توی بازی چه کاربردی داره ؟
اونجايي كه تو توش زبان ياد گرفتي مورد داشته salb3r :دي
شايد شما sam رو اسلام شنيده باشيد!
سام ها سيستمهاي موشك ضد هوايي هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)