و یه چیزی الان دوربین های حرفه ایی چشمی شون مثل همین HS20 الکتریکی هست یا نه ؟؟؟
و اینکه الان اگه من با HS20 فوجی بخوام عکس بندازم بهتر هست با چشمی نیگاه کنم یا نه با LCD ؟؟؟؟
یوقتی ضایع نباشه یه عکاس که SLR داشته باشه ببینمون بخنده بهمون ؟؟؟؟
و یه چیزی الان دوربین های حرفه ایی چشمی شون مثل همین HS20 الکتریکی هست یا نه ؟؟؟
و اینکه الان اگه من با HS20 فوجی بخوام عکس بندازم بهتر هست با چشمی نیگاه کنم یا نه با LCD ؟؟؟؟
یوقتی ضایع نباشه یه عکاس که SLR داشته باشه ببینمون بخنده بهمون ؟؟؟؟
نه چشمی SLR ها اپتیکاله
و واقعا تکنولوژی بالایی دارن
به دلیل اینکه سالهای سال از اختراع اون میگذره یعنی این قطعه به قدری مهمه که تک لنزی شدن دوربینها مدیون پیشرفت این قطعه است.
در رابطه با چشمی دوربین شما حقیقتش اینه که من چون زیاد با چشمی SX30 حال نکردم و فکر میکنم چشمی دوربین شما در همین سطح باشه پیشنهاد میکنم از ال سی دی استفاده کنید ولی از اونجایی که وزن دوربین شما بالاست فکر میکنم لرزش دست در هنگام استفاده از چشمی کمتر باشه
با سلام
تو مشخصات چشمی این دوربین اینجوری زده ببینید
و برای SX30 رو یه چیز دیگه زده ببیند لطفاً
من که نفهمیدم که چجوری هستن این دو تا دوربین کدوم بهتر هست که از چشمی نگاه کرد؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
دوباره سوالی برام پیش اومد
دوربین های Full HD هنگام فیلمبرداری روی هارد خاصی ضبط می کنن؟(با توجه به اینکه با حجم و کیفیت بالایی نیاز دارن)
معمولا با چه فرمت هایی ضبط میشن؟
اگه رو هارد خاصی ضبط میشن ، چه قیمتی دارن؟ گران قیمت هست؟
سلام
بستگي به نوع دوربين داره ولي كارتهاي مموري با سرعت و ظرفيت بالا هم وجود داره كه معمولا از اونها استفاده ميشه. مثلا با يك مموري كارت 32 گيگ ميتونيد تقريبا 4 ساعت فيلم برداري full hd داشته باشين.
EVF مخفف Electronic ViewFinder هست
در نتیجه این دو حداقل از نظر نوع تفاوتی با هم ندارند
سلام دوستان .
1- برای داشتن تصویر Full HD با چه فرمتی بهتره تصویر ضبط شه تا کیفیت بالاتری داشت؟کدام Codec مناسبتره؟
2- تفاوت کدک و فرمت در چیه؟
3- کدام فرمت برای صدا مناسبتر و با کیفیت تره؟ mpeg? aac? dts?
با سپاس.
دوست عزیز من برا فیلمبرداری مراسمم که میخوام HD باشه بدلیل هزینه فیلم که میگن و سخت بودن کار حدود 30درصد بیشتر و برای full HD 60درصد بیشتر طلب میکنن. میخوام بدونم این مسائل واقعیت داره یا بازارگرمی ومیخوان جیب مردم خالی کنن
اطلاعي از اينكه قيمت بالاتره يا نه ندارم ولي در full HD 60 در هر ثانيه 60 فريم برداشته ميشه و فيلم در اين حالت بسيار نرمتر و طبيعيتر به نظر مياد ولي حجم فايل فيلم خيلي زياد ميشه و عمليات پروسس اون هم سنگين و وقتگير ميشه البته با داشتن سيستمهاي قوي مشكلي به وجود نمياد ولي نميدونم روي قيمت نهايي چقدر تاثير داره... البته فيلم برداري ntsc با 60 فريم در ثانيه نقاط ضعفي هم داره كه مهمترينش چشمك زدن نورهاي موجود در محيط فيلم برداري است ( انگار منابع نور در فيلم پر پر ميزنن) بهترين حالت full hd با سيستم پال و 25 فريم در ثانيه است كه با فركانس برق شهر و منابع نور شهري تداخل كمتري پيدا ميكنه.
با سلام
ببخشید سرعت شاتر که میگن 30 ثانیه هست بهتر هست???
یا 15 ثانیه ؟؟؟؟
یکی گفته که بستگی به سوژه داره در حال حرکت باشه فلو میشه ؟؟
میشه کاملتر و یجوری که من بفهمم توضیح بدید ؟؟؟
من اصلاً نفهمیدم چی به چی هست
منظورش این بوده که اگه سرعت شاتر 15 ثانیه باشه و سوژه هم متحرک باشه مثل بازیکن فوتبال عکس کش دار و تار میافته؟؟؟
یکی کمکی کنه ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)