من رشته x در دانشگاه a قبول شدم.و ترم اولم. میشه انتقالی بگیرم به رشته ی y در دانشگاه b?من رشته y در دانشگاه b رو تو انتخابای بعدیم تو کنکور قبول شدم. و دانشگاهی که میخوام انتقالی بگیزم دانشگاه شهرستانه ولی دانشگاه الانم دانشگاه درجه یک تهرانه
من رشته x در دانشگاه a قبول شدم.و ترم اولم. میشه انتقالی بگیرم به رشته ی y در دانشگاه b?من رشته y در دانشگاه b رو تو انتخابای بعدیم تو کنکور قبول شدم. و دانشگاهی که میخوام انتقالی بگیزم دانشگاه شهرستانه ولی دانشگاه الانم دانشگاه درجه یک تهرانه
توی دفترچه یا فرمی که تو اردیبهشت پر می کنیم، فقط یدونه دانشگاه رو میشه برای درخواست مهمانی انتخاب کرد؟من از یکی شنیده بودم ۲ تاست ولی مطمعن نیستم!
کسی میدونه؟
سال قبل دوتا داشت ولی وقتی درخواستت به دانشگاه دوم بره اصلا بررسی نمیشه، چون تکلیف درخواستت تو دانشگاه اول هنوز معلوم نشده...
به نظر شما من با معدل 17.25 دانشجوی مکانیک دانشگاه صنعتی قم،ساکن تهران، کدوم دانشگاه رو به عنوان مقصد انتخاب کنم که احتمال پذیرش در اون بیشتر باشه؟؟!!! اصلا بدون پارتی تا حالا کسی تونسته بره؟ایا؟؟
من 5 ترمه دارم درخواست میدم، چون پارتی نداشتم یا دانشگاه مبدا موافقت نمی کرد یا دانشگاه مقصد!!
ولی من از رو نمی رم و برای 6 امین بار هم درخواست میدم![]()
مگه هر سال فقط اردیبهشت نیست؟ یعنی هر ۲ ترم در میون؟چجوریاست؟
بعد مبدا برای بالا بودن معدلتون که قبول نمیکنه؟ من که میرم پیش مدیر گروه زار زار گریه زاری میکنم تا قبول کنه!
برای ترم نیمسال دوم باید از طریق سایت وزارت علوم اقدام کنید، برای نیمسال اول به دانشگاه خودتون فقط نامه میدید، اگه موافقت کردند نامه رو میبرید دانشگاه مقصد.
مبدا که چون دانشجو کم داره قبول نمی کنه...
برای نیم سال دوم اگر از طریق وزارت علوم به یه دانشگاه درخواست بدم و بعدش تو یه دانشگاه دیگه از طریق پارتی بتونم موافقت بگیرم،میشه رفت اونجا(یعنی بدون درخواست تو وزارت علوم)؟
دوستان این سوال رو هر کی میدونه پاسخ بده که خیلی برام مهمه:
هزینه شهریه دانشجوی مهمان تو دانشگاه های مختلف متفاوته؟؟
من شنبدم بعضی ها خیلی گرون هستند؟
کسی از شهریه خواجه نصیر خبر داره؟
رشته رو نمیتونید عوض کنید
نه همه جا یکیه و بستگی به تعداد واحدها داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)