اون رو باید چند بار بزنی. با روش قدرتی تیغ پرت کردن. بعدش از یکی از ستون ها میره بالا و بعد میاد پایین. دوباره همونجوری بزنش ات قرمز بشه و رو به موت بشه :دي
بعدش برو جلوش و space بزن.
اون رو باید چند بار بزنی. با روش قدرتی تیغ پرت کردن. بعدش از یکی از ستون ها میره بالا و بعد میاد پایین. دوباره همونجوری بزنش ات قرمز بشه و رو به موت بشه :دي
بعدش برو جلوش و space بزن.
دوستان مشکلم رفع شد از دوستهای دیگه هم ممنونم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وsaeed A144)
می خواستم بگم من قصدم فحش نبود چون من تا حالا دو بار این بازی رو خریدم هر بار هم مشکل داشته اگر با حرفم شما رو ناراحت کردم معذرت می خوام
فقط یک مشکل کوچولو دارم اونم اینه که به جای نوشته ها نقطه میاد
با تشکر
سلام دوستان
من تو يه مرحله كه اوايل هست گير كردم اگه امكان داره كمك كنيد از محيط اين مرحله هم عكس گرفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دروود.
شما باید برید جلو داخل محوطه گوشه سمت راست یه در که جلوش فنس کشیدن و دکمه قرمز پیششه اونجا باید بری.
جناب Turok-71 :
من اون جا رفتم ولي جلوي اون يه دره حسار هست كه نميزاره برم داخل و حتي هيچ قفلي نداره كه بشكنم اينم عكسش :
اگه سري جواب بدي خيلي ممنون ميشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست من شما تیغت رو از بالای حصار پرت کن بعدش کنترلش کن(هدایتش کن) و بزنش به اون نور قرمزی که میبینی تا در برات باز بشه.
سلام دوستان
ببخشید دوستان من تقریبان فکر کنم اواسط بازی و شاید بیشتر رفته بودم که هارد خراب شود ( دیگه کار نمی ده)
خواستم بدونم کسی سیو از بازی تقریبان از اوسط بازی یا اویل بازی نداره بده ؟
با تشکر
این همه سیو های من. تا آخر بازی رفتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من در بازی dark sector در همون اوایل بازی بعد از سه بار سیو شدن بازی بازی یکدفعه بیرون مییاد نمی دونم چه کار کنم خواهش می کنم کمک کنید سیستم بالا ست 2 گیگ رم کارت گرافیک 512
اقا کسی دیگه تو این تاپیک جواب نمیده اگر کسی جواب نمیده بریم مشکلمون یه جا دیگه مطرح کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)