بعضي از فايلها با پسوند dat اصولا خاصيت اجرايي ندارند ولي اگر شما مطمئن هستيد كه فايل شما فايل فيلم است شما در بازيابي دنبال فايل مشابه (با همان حجم ) و آن كه سالم است را كپي كنيدنوشته شده توسط khorzo khan
بعضي از فايلها با پسوند dat اصولا خاصيت اجرايي ندارند ولي اگر شما مطمئن هستيد كه فايل شما فايل فيلم است شما در بازيابي دنبال فايل مشابه (با همان حجم ) و آن كه سالم است را كپي كنيدنوشته شده توسط khorzo khan
دو بار تكرار شدنوشته شده توسط khorzo khan
![]()
Last edited by alaodin1; 20-06-2006 at 15:08.
دوستان من يه Hard 40 GB داشتم ولي وقتي كه خواستم با Partition Magic فرمتش كنم وسط كار كامپيوتر Restart شد و هارد من به ملكوت اعلي پيوست!!!![]()
بعد رفتم يه Hard 160 گرفتم امــــــــــــــــــــــا خيلي دوست دارم Hard قبلي رو هم داشته باشم به نظر شما چه جوري مي تونم درستش كنم؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
خودت نميتوني درستش كني اگه آسيب زياد ديده باشه ولي تو خيابون فاطمي يه جا هست كه به طور حرفه اي بازيابي اطلاعات ميكنه
سلام
احتمالاً هارددیسک شما بد سکتور دار شده و با یک فول فرمت و یا Low Level Format و پارتیشن بندی مجدد این هارد قابل استفاده میشود
in behtarine man 20gig bedooe khata bargardoondam
به دادم برسید که بیچاره شدم![]()
یکی از درایوهام فرمت شد
(چجورش مهم نیست)
اونم چه درایوی ...............![]()
![]()
آیا راهی برای برگردوندنش هست؟
Recover my files رو امتحان کردم. مسخره بود.
کاملا بی فایده. اونایی که راهی به نظرشون میرسه لطفا بگن
Last edited by hemo; 20-07-2006 at 19:08.
magic recovery رو هم امتحان كن
ان شا الله درست ميشه
كاش اسم سيستم عامل را گفته بودي در ضمن بستگي به اين دارد كه چه فايل هايي را فرمت كرده باشي كه ننوشتي سيستم ريستور فايده نداشت؟ شما حتما بنويسيد درايوي بوده كه فايل ضروري توش بوده باشه كاش goback رو سيستمت نصب كرده باشي فرمت دراوتان چه بوده اينها را بنويس تا جواب كامل دريافت كني بريده روزنامه كه نمي شه از كل مطلب سر در آورد اين نرم افزار را امتحان شده بدان Easy Recovery لينك نداشتم اما طرز كار را بلدم اما اگه از ويندوز استفاده مي كني
اگر در كنار ويندوز از لينوكس استفاده مي كنه با لينوكس مي تواني فايلت را برگرداني. در سايت دانلود كام هست
موفق باشي- شاهدي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)