تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 607 اولاول ... 202627282930313233344080130530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

please expedite your climb to FL180

يه پرواز ils داشتم كه اين پيغام رو به من داد اونم صد بار منم نمي دونم منظورش چي بود .

شما ميدونيد؟
    خب این پیغام رو زمانی میده که شما قرار باشه به 18 هزار پایی اوج بگیرید و یا سرعت اوج گیری اینقدر کم هست که در زمانی که برج مد نظرش هست از 18 هزار پایی عبور نمیکنید یا اصلا اوج نمیگیرید.

من خودم بارها این پیغام رو از کنترل زمینی شنیدم و سرعت اوج گیری رو گذاشتم بالای 2000 پا بر دقیقه

2. 2 کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bardiaizad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

12

سلام به همه fsx بازهای عزیز. منم یه fsx باز حرفه ایم که 4 ساله دارم تخصصی کار میکنم و چند تا کتاب آموزشی هم خوندم. روزی 3 یا 4 ساعت هم کار میکنم. با این فروم تازه آشنا شدم. خیلی دوست دارم که اینجا حاضر باشم و اگه تونستم کمکی بکنم یا از راهنمایی شما استفاده کنم.

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

please expedite your climb to FL180

يه پرواز ils داشتم كه اين پيغام رو به من داد اونم صد بار منم نمي دونم منظورش چي بود .

شما ميدونيد؟
    ببخشید پیغام شما رو ندیدم. دوستمون درست می گن. برای ارتفاع های بیشتر از 10 هزار پا ( اگر اشتباه نکنم) از FL استفاده می کنند. مثلا FL180 یعنی 18 هزار پا. یا FL320 یعنی 32 هزار پا. موقعی که پرواز می کنید می تونید ارتفاع مورد نظرتون رو به مرکز کنترل اعلام کنید و اگر موافقت شد به اون ارتفاع برید. معمولا به سرعت اوج گیری خیلی گیر نمی دن. اگر برای مدت 1 دقیقه تو همون ارتفاع قبلی پرواز کنید هشدار می ده.
    سلام به همه fsx بازهای عزیز. منم یه fsx باز حرفه ایم که 4 ساله دارم تخصصی کار میکنم و چند تا کتاب آموزشی هم خوندم. روزی 3 یا 4 ساعت هم کار میکنم. با این فروم تازه آشنا شدم. خیلی دوست دارم که اینجا حاضر باشم و اگه تونستم کمکی بکنم یا از راهنمایی شما استفاده کنم.

ممنون
    سلام bardiaizad عزیز به فروم ما خوش اومدی.
    امیدوارم که حضوری فعال داشته باشی...
    Last edited by mro229; 30-06-2009 at 11:35.

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض ILS

ممنون از جواب هاتون.

يه سوال ديگه هم دارم از پروازils

وقتي نزديك باند هستم و چند لحظه تا فرودم باقي نمونده برج ميگه تو ارتفاع 6.000 بمونم و انقدر منو اينجوري نگه مي داره تا باند رو رد كنم .حتي خودمم خواستم ارتفاع كم كنم نذاشت .

نميدونم چرا ؟ (تو همون وضعيت 3 بار دور تهران گشتم ديگه بد جور حوصلم سر رفت fuel هم نداشتم ديگه)

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جواب هاتون.

يه سوال ديگه هم دارم از پروازils

وقتي نزديك باند هستم و چند لحظه تا فرودم باقي نمونده برج ميگه تو ارتفاع 6.000 بمونم و انقدر منو اينجوري نگه مي داره تا باند رو رد كنم .حتي خودمم خواستم ارتفاع كم كنم نذاشت .

نميدونم چرا ؟ (تو همون وضعيت 3 بار دور تهران گشتم ديگه بد جور حوصلم سر رفت fuel هم نداشتم ديگه)
    خوب شما خودت میگی تهران !!!!

عزیز دل !! بچه های تیم شبیه ساز مایکروسافت که این نرم افزار و ساختند که نشتند بجای برج کنترل تک تک فرودگاه های دنیا مسیر فرود دقیق رو به شما بدن !! اونها بیشتر فرودگاه های آمریکا و اروپا رو خوب هدایت میکنن !!

تازه اونهم تا حدود 5 مایلی فرودگاه و تا قبل از پیغام report runway in sight اینکار رو میکنن !! بقیه اش رو دیگه خلبان باید از طریق سیستمهای ناوبری از جمله چراغهای papi انجام بده !! که دو تا سفید و دو تا قرمز یعنی موقعیت درست و سرعت نزول صحیح

شما که IFR پرواز میکنی باید بدونی که برای فرود حدود صد مایل مونده به فرودگاه از طریق اطلاعاتی که داری ارتفاع باند فرودگاه از سطح دریا و هدینگ دقیق باند رو پیدا کنی و زیاد هم رو صحبتهای برج کنترل حساب نکنی !! اونها فقط هدینگ و ارتفاع تا چندین مایلی فرودگاه رو چک میکنن !!

علاوه بر همه اینها نرم افزار شبیه ساز پرواز مشکلات زیادی داره !!برای مثال برای همین فرودگاه مهرآبادOIII شما اگه تو چابهار به مقصد تهران تیک آف کنی کنترل چابهار بهت میگه با کنترل تهران تماس بگیر در حالی که برد کنترل تهران بنا به گفته خود اپراتور برج کنترل مهرآباد 250 مایل هست یعنی تا حدود اصفهان رو پوشش میده !!

دیگه اینکه رو فرود و تیک آف هم زیاد نظارت نداره !! هشداری برای خارج شدن از باند نمیده !! اگه با چرخ بسته فرود بیای هشدار نمیده !! در مورد روشن یا خاموش بودن چراغها هشدار نمیده !! در مورد سرعت تقرب بالا یا زاویه صعود و نزول هشدار نمیده !! و خیلی چیزهای دیگه که در واقعیت ممکنه به شدت باعث دردسر بشن !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

همه این ها درست. اما شما باید گزینه Report Runway in Sight رو حتما بزنی. و الا اجازه کم کردن ارتفاع رو بهت نمی ده.

حالا من یه سوال دارم. چطوری می شه هواپیمای مسافر بری انتخاب کرد؟ من هر چی انتخاب می کنم باربری هست. یا ظاهرش شبیه بار بریه؟! در ضمن چطور می شه وزن هواپیما رو تغییر داد؟ همون جایی که میزان سوخت و این حرفا رو تغییر می دیم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

همه این ها درست. اما شما باید گزینه Report Runway in Sight رو حتما بزنی. و الا اجازه کم کردن ارتفاع رو بهت نمی ده.

حالا من یه سوال دارم. چطوری می شه هواپیمای مسافر بری انتخاب کرد؟ من هر چی انتخاب می کنم باربری هست. یا ظاهرش شبیه بار بریه؟! در ضمن چطور می شه وزن هواپیما رو تغییر داد؟ همون جایی که میزان سوخت و این حرفا رو تغییر می دیم؟
    ببین وقتی هواپیما رو انتخاب میکنی مدلشو چی میزنه. البته اگه هواپیمای جدیدی اضافه نکرده باشی همشون مسافربرین(یا جنگنده). برای تغییر وزنم هم که از همون قسمت تغییر سوخت و سرنشین استفاده کن.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

ممنون از توضيحتون . چون من بعد از اين همه پرواز vfr اين اولين پرواز ILS من بود بخاطر همين ايناشو نمي دونستم. من تو پرواز vor .هم. nav. heading . ndb رو تنظيم ميكردم و... ولي همه اين كارا رو خودم انجام ميدادم
    بعد هميشه فكر ميكردم تو ils خودش تا نزديك باند منو هدايت ميكنه و خودش اينارو بهم ميگه.
    Last edited by dani.flight; 30-06-2009 at 21:03.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

یه سوال داشتم

وقتی تو حالت IFR میخوام فرود بیام اگه توی فرودگاههای مجهز و بزرگ باشه معمولا فرود با ILS رو پیشنهاد میده ولی من میخوام VISUAL فرود بیام. وقتی از تو گزینه ها VISUAL رو انتخاب میکنم میگه برو به همون ILS بعد circle to land اون باندی که خواستم. اینجا منظورش چیه و چیکار کنم. من هر کاری میکنم آخرش ATC قاطی میکنه.

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

یه سوال داشتم

وقتی تو حالت IFR میخوام فرود بیام اگه توی فرودگاههای مجهز و بزرگ باشه معمولا فرود با ILS رو پیشنهاد میده ولی من میخوام VISUAL فرود بیام. وقتی از تو گزینه ها VISUAL رو انتخاب میکنم میگه برو به همون ILS بعد circle to land اون باندی که خواستم. اینجا منظورش چیه و چیکار کنم. من هر کاری میکنم آخرش ATC قاطی میکنه.

ممنون
    ببين قبل از پرواز مطمئن شو كه پرواز رو حالت vfr تنظيم كردي بعد تو پرواز خواستي فرود بياي " بعد از اينكه فرودگاه مورد نظرت رو انتخاب كردي آخرين گزينه يعني reqest full stop landing رو انتخاب كن .

خودم هميشه اينكار رو ميكنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •