دوستان ترو خدا كمك كنين بد جوري به ريست كردن اين ديپ فريز نياز دارم
دوستان ترو خدا كمك كنين بد جوري به ريست كردن اين ديپ فريز نياز دارم
سلام دوستان برنامه Deep Freeze برای ویندوز7 می خواستم
1Clich عزیز سلام
من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم و تا حالا هیچ راه حلی براش پیدا نکردم بجز نصب نرم افزار Time Freeze که خیلی هم جالب نبود و از نظر قدرت هم به پای دیپ فریز نمیرسید.
ازت خواهش میکنم اگه راه حلی پیدا کردی یا ورژن جدیدی که از هارد 1 ترابایت پشتیبانی کنه، حتماً من رو هم در جریان بذار
اگه بهم ایمیل بزنی که دیگه خیلی عالیه
متشکرم
سلام به همه من دیپ فریز 7 نسخه استاندارد رو نصب کردم وی ویندوز 7 حالا یه مشکل دارم سیستم رو تنظیم کردم که بعد از 5 دقیقه کار نکردن خودش خاموش بشه ولی نرم افزار دیپ نمیزاره خاموش بشه قبل نصب درست بود ولی الان قاطی کرده اگه میشه کمک کنید ممنون
سلام
کسی نتونست مشکل هارد 1 ترابایتی رو برای Deep Freeze حل کنه ؟
ضمنا درایو ویندوز هم 25 گیگ بیشتر نیست .
سلام دوستان
من دیپ فریز را غیر فعال کردم
به صورت زیر
کلید shift را پایین نگه داشتم و رمز را بهش دادم و سپس در قسمت Boot Control گزینه Boot Thawed را انتخاب کردم و صفحه را ok کردم و سیستم را ریستارت کردم
با این کار دیپ فریز غیر فعال شد بعدش رفتم و از قسمت Add/Remove Program برنامه را حذف کردم
اما هنوز ایکون اون در قسمت System Try کنار ساعت مونده
چطور می تونم کلا این برنامه را حذف کنم ؟؟
از دوستان كسي مي دونه كه اين برنامه دقيقا چه جوري جلوي تغييرات سيستم رو مي گيره؟
چون به غير از يه فايل 15 مگي تو درايو سي فايل ديگه اي نداره و با اين فايل هم نمي شه كاري كرد
سلام دوستان
من دیپ فریز را غیر فعال کردم
به صورت زیر
کلید shift را پایین نگه داشتم و رمز را بهش دادم و سپس در قسمت Boot Control گزینه Boot Thawed را انتخاب کردم و صفحه را ok کردم و سیستم را ریستارت کردم
با این کار دیپ فریز غیر فعال شد بعدش رفتم و از قسمت Add/Remove Program برنامه را حذف کردم
اما هنوز ایکون اون در قسمت System Try کنار ساعت مونده
چطور می تونم کلا این برنامه را حذف کنم ؟؟
پاسخ : وقتی نرم افزار غیر فعاله فایل نصبش رو اجرا کن ببین مشکلت حل میشه چون من همین جوری پاکش کردم.
سلام
میشه بگید من چطوری دیپ فریز رو فعال کنم؟ من از روی کینگ جدید نصب کردم ولی هیچ کاری برام نمیکنه این برنامه
ظاهرشم با برنامه شما فرق داره. نسخه 7 و خورده ای هست.
من فقط میخوام درایو C رو باهاش فیریز کنم همین.
سلام
چرا هیچ کی جواب این سوال رو نداده؟
چرا دیپ فریز روی هارد یک ترا نصب نمی شه؟
من واقعا نیاز دارم که این نرم افزار رو روی سیستمم نصبش کنم
اما نصب نمی شه
خواهش می کنم یکی جواب بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)