تو n96 اگه بخوای گارمین نصب کنی اولا به اولین صفحه این تایپیک برو دوستمون کاملا توضیح دادن دوما اینکه ورزن قدیمی این برنامه رو نصب نکن که ایکونش رو تو گوشی میبینی ولی اجرا نمیشه بهتره به اول صفحه بری و جز به جز عمل کنی
تو n96 اگه بخوای گارمین نصب کنی اولا به اولین صفحه این تایپیک برو دوستمون کاملا توضیح دادن دوما اینکه ورزن قدیمی این برنامه رو نصب نکن که ایکونش رو تو گوشی میبینی ولی اجرا نمیشه بهتره به اول صفحه بری و جز به جز عمل کنی
آقا من طبق پست اول پیش رفتم ولی اصلا فولدری به اسم گارمین روی مموری نساخت !! روی برنامه هم که میرم و میزنم ، ازش میاد بیرون .
اگر هم نساخته شما بساز.
یونس جان پست اول رو ویرایش کن
این قسمت کاربرا رو گیج میکنه..چون ورژن جدید خودش فولدر گارمین نمیسازهبعد از نصب برنامه يك فولدر به اسم garmin در مموري ساخته ميشه
ممنون ،انجام شد...
ولي واسه خودم ساخت...شايد چون از قبل ورژن 4.20 رو داشتم..
شاد باشي![]()
توي پست اول نوشته شده بود كه محتويات فولدر garmin.rar رو توي مموري كارت بريزيم . كجاش ؟ root directory يا توي همون فولدر گارمين ؟
ممنون .
تو root بريز...
عزیز!دیت درد نکنه
با سلام من تو گارمين 5 كه نصب كردم همه چيز درست است نقشه كامل ميايد و قابل روتيبل هم هست فقط مشكلي كه دارم اين است كه هنگاميكه پياده هستم اسامي خيابانها نمايش داده ميشود و وقتي كه با ماشين هستم اسامي خيابانها ديده نميشود و فقط در قسمت بالاي صفحه اسم خياباني كه در آن هستم را نشان ميدهد براي اينكار هم گارمين رو حذف كردم و حتي دايركتوري گارمين رو هم پاك كردم و دوباره نصب كردم و تو قسمت تنظيمات هم اتو زوم رو غير فعال كردم بازهم مشكلم حل نشد بنظرتون مشكل از كجاست درضمن من نقشه جديدرو تو گارمين 4 هم نصب كردم تو اونهم همين مشكل پيش اومد فكر نميكنيد مشكل از نقشه باشد آيا دوستان ديگه هم كه گارمين 5 نصب كردن با اين مشكل من برخورد كردن لطفا راهنمائي بفرمائيد
سلام
من زياد توجه نكردم...ولي اسامي خيابان ها رو ميزنه...شما تهراني؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)