مگه چیکار کردیم ؟؟؟
قراره موضوع سایت چی باشه ، یعنی اون بنیه ی سایت بر چه اساسی است ؟؟؟ آیا مثلا" می خواهیم یه سایت پورتال مانندی داشته باشیم ؟؟؟
یکم توضیح بدین در رابطه با برنامه ها ...
ممنون ...
مگه چیکار کردیم ؟؟؟
قراره موضوع سایت چی باشه ، یعنی اون بنیه ی سایت بر چه اساسی است ؟؟؟ آیا مثلا" می خواهیم یه سایت پورتال مانندی داشته باشیم ؟؟؟
یکم توضیح بدین در رابطه با برنامه ها ...
ممنون ...
ما نبودیم بحث چه داغ شده هاااا
پس راه اندازی سایت تصویب شد!...خدا رو شکر ...
ائلچین : برای مردم ، به خاطر مردم
ائل یانار..... مردم روشن ضمیر،انسان دوست
اینم نظر من ...
خوش باشین ...
دوستان آیا وکلیم از طرف شما مقدمات سایت رو فراهم کنم تا به صورت اماده روش بحث و تست کنیم ؟
نیدونم که .بزار پایرنوید بیاد .باهاش میحرفیممیگم
بدون طرح اهداف و برنامه های کلی؟
اصلا سایت رو کی میخواد طراحی کنه؟ پشتیبانی فنیش با کیه؟ سایت رو باید از base طراحی کرد یا یه CMS هم کارمونو راه میندازه!
به نظر حقیر دیگه اونقدر نصب و منیج کردن یه CMS راحته که نیازی نباشه تا خودمونو با مسائل مربوط به کد نویسی و تمپلیت و دیزاین ظاهری و ... سایت درگیر کنیم.
اسم دامین هم باز به نظر حقیر بهتره یه اسم بین المللی باشه بازم به نظر حقیر زیاد خوب نیست با پیش کشیدن مسائل و تعصبات بی خود قومی و ملی خودمونو تو یه محیط بسته ایزوله کنیم. که چی بشه؟ این بحثا متاسفانه هیچ جای دنیا خریدار نداره جز ایران تنها کسائیم که ازش سود میبرن... ای بابا بیخیال
در کل ما هم تابع جمعیم دوستان هر نظری داشته باشن مام OK میدیم.
اولا: شما سرور ما هستید.
ثانیا: کاملا موافقم.
خوب واقعا منظور از این سایت چی هستش .یعینی هدف از راه اندازیش ؟ اول اینو مشخص کنیم
مثلا یه جا واسه جمع شدنمون و اظهار نظر صرف یا یه جلا که بتونیم منطقه تبریز و کلا منطقه آذربایجان رو بشناسونیم (از نظر فرهنگی و از این چیزا....)کمک به هم دیگه و استفاده از دونسته های همدیگه
مثلا اینا همش یه جا باشه .
دامنه هم باید یه چیزی باشه که به درو از تعصب باشه ولی بتونه محتوای سایت رو هم مشخص کنه یعنی در مورد تبریز و منطقه آذربایجان ایران بودن رو نشون بده .
همین این نظر منه
همه نظر دادن گفتم منم یه نظر بدم
اول در مورد اسم سایت : به نظر من P30Tbriz یا PCTabriz
در مورد محتوای سایت هم یه جور سایت یا فرومی باشه که یه بخشش مختص خودمون باشه و یه بخشش هم واسه آشنایی با تبریز و عکس از تبریز و اخبار تبریز و اینا و کلا آشنایی با تبریز باشه...
اینم نظر من
دوستان منظور من از فراهم سازی مقدمات این بود که فعلا تو یک cms که انجمن هم داره حداقل به صورت خصوصی با هم بحث کنیم
مثلا اینجا همه میان پشت سر هم پست میدن بعد باید دونه دونه نشست برگشت عقب ببینیم اول چی گفتن
یه جورایی بی نظم و ترتیب
ولی اونجا میتونیم یه تاپیک در باره ی دامین
در مورد طرح سایت
در مورد هدف سایت
در مورد صفحات مختلف سایت
در مورد مدیران سایت
در مورد برنامه ربزی سایت
در مورد جذب بازدیدکنندگان سایت
در مورد مطالب سایت
و در نهایت بودجه سایت و همچنین اهداف نهایی و بلند مدت
من هم با اینکه دامنه بین المللی داشته باشیم و بدور از تعصب قومی به حد کافی سایت در این مورد هست دیگه
میتونیم تو زیر مجموعه سایتمون در مورد شهرمون هم داشته باشیم
پس من میرم آماده کنم بعد خبرشو میدم و سایت رو فعلا جایی میزارم که کسی ندونه و فقط خودمون بیایم نظر بدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)