بچه ها سرور اسپید ایران هم راه می افته ؟
بچه ها سرور اسپید ایران هم راه می افته ؟
ایول...
دقیقاً چه زمانی سرور 4 درست میشه که از همون اولش بیام رجیستر کنیم؟
من با یوزر Mohammad_1ta عضو میشم...![]()
مثل اين كه قراره سرور 4 ايران اسپيد باشه.
سلاام
عزیز سرعت سرور اسپید 3 برابر سرور معمولیه نه 4 برابر
راستی تو اون همه چیز تقسیم بر 3میشه مثلا اومدن سرباز کاردان 4 ساعت طول میکشه(تو سرور معمولی 12 ساعت طول میکشه)
درباره بقیه چیزها هم همینطوره
خب براي داشتن بعضي چيزها و ساختن بعضي ساختمونها نوشته كه بايد اردوگاه سطحx داشته باشي فقط واسه همين كاربرد داره در سطح هاي خيلي بالاتر هم شما ميتوني براي پرتاب منجنيقت تصميم گيري كني كه چه چيزي رو تخريب كنه(مثلا فقط ميخواين كه روي مخفيگاه شليك بشه نه چيز ديگه)در كل حالا حالا ها آپگريدش فايده نداره وقتي لازم شد متوجه ميشيد و آپگريد كردنش هم نه هزينه زيادي داره و نه زمان زيادي ميخواد
پس فعلا پرونده اش رو ببنديد
من به مقدار 5000 تا از هر منبع ميخوام
يك ماهه با 500 تا سود برميگردونمش
سرور1
دهكده sid
در شمال شرق 203-102
سلام . از بچه های اتحادتون باید کمکت کنند ، در ضمن یک ماه بعد میخوای برگردونی ؟ اینطوری به کسی بگی که اصلا کمکت نمیکنه !من به مقدار 5000 تا از هر منبع ميخوام
يك ماهه با 500 تا سود برميگردونمش
سرور1
دهكده sid
در شمال شرق 203-102
بعدم ؛ معمولا کسی که کمک کنه ازت نمیخواد برش گردونی ؛ ازت میخواد موقعی که نیاز داشت بهش کمک کنی . بعدش هم خیلی های دیگه مثل تو از هر منبع 5000 تا دستشون بیاد کلی کار میکنند باهاش ؛ بعد طرف به چه پشتی بیاد به شما 20 هزار منبع بده و بعد یک ماه تازه بهش برگردونی
بعید میدونم همچین دلاوری پیدا بشه !
همه ی حرفاتون درست، اما... اما...
هرچی سطح اردوگاه بالا تر میره، هدفهایی که میتونین برای منجنیق انتخاب کنین بیشتر میشه. مثلا تو سطح 3 فقط میتونین انبار و انبار غذارو بزنین. و ..
یه نکته: سما اگه اردوگاه لول 10 هم داشته باشین نمیتونین مخفیگاهو هدف بگیرین. تنها راه زدن مخفیگاه انتخاب هدف رندم هست. که شاید مخفیگاهو بزنه، شایدم نزنه.
یه دهکده با 4تا شوالیه چطور 3تا فارم داره؟؟؟ چطوری ازش منابع غارت میکنین؟
خیلی جالبه. نه؟
دیگه کسی بازی تحته وب نداره؟ :((
من تو این هم نابود شدم به سلامتی
نا امید نشو...
بگو کی بهت حمله کرده برم پدرشو در بیارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)