نه اين قابليت منحصرا مرببوط به داپ ميشه
-----------
چطورش نميدونم اما قابليت خيلي خوبيه
نه اين قابليت منحصرا مرببوط به داپ ميشه
-----------
چطورش نميدونم اما قابليت خيلي خوبيه
منظورم اين نبود كه همه دانلود منيجرها پسوند .dap دارن اونا پسونداشون فرق مي كنه مثل fg .mg. و غيره ولي به نظر من كه اينجوري نبود بهتر بود.
مرسی.ولی خوب زیاد سوال منو جواب ندادی شما.من میخوام این 99 درصد رو یه جوری اجرا کنم.حالا که قابلت ادامش رو نداره.
شایدم راهی نباشه.در هر صورت ممنون
سلام
من یه سوال داشتم : من از دانلود منیجر idm استفاده می کنم . من یه فایل دارم که خیلی حجمش زیاده و تقریبا نصفشو دانلود کردم . می خواستم ببینم ایا امکانش هست که من بعد از تعویض ویندوز ادامه ی اون فایل رو دانلود کنم یا این که باید از ابتدا دانلود رو اغاز کنم . ( مثلا با بک اپ گرفتن از اون فایل و انتقالش به ویندوز بعدی )
البته در یه تاپیک دیگه بهم جواب دادند اما متوجه نشدم . اگر ممکنه یه توضیح واضح بدید
================================================== ===
باسلام
در اصل این امکان وجود نداره و idm باید فایل رو در یک پروسه کامل دانلود کنه
اما میدونین که همیشه یک مسیر و فضایی مشخص برای ذخیره موقت فایل ها در idm در نظر گرفته می شه در قسمت تنظیمات (و ذخیره در) :
اگر به اونجا بری و فایل مورد نظرت رو کپی کنی ودر جایی دیگه ذخیره کنی وبعد از مثلا نصب ویندوز و نصب idm به مسیر پوشه ذخیره موقت بری و اونجا فایلت رو پیست کنی شاید idm اون رو به بشناسه وشایدم ممکنه فقط قسمتی از حجم اون رو برگردونه ............
خلاصه این راه رو امتحان کن ضرر ی نداره...........![]()
Last edited by s_r_asadiyan; 02-08-2008 at 05:58.
ببخشید دوستان من یه مشکلی با سایت Adrive و IDM دارم :
من وقتی وارد این سایت میشم که دانلود کنم ، دانلود اتوماتیک که به کار میوفته میخواد با خود ویندوز دانلود کنه .
در صورتی که من میخوام با IDM دانلود کنم .
با بقیه سایت ها مشکلی نداره .
میشه بگید اشکال کار از کجاست ؟
می تونی توی تنظیمات کلیدی رو که تمایل داری انتخاب کنید و با فشردن اون کلید و کلیک رو لینک دانلود کنی.
ميتوني ادرس لينكش رو كپي كني تو اي دي ام
سلام
من میخوام با Idm 10 تا فایلو دانلود کنم که دونه دونه دانلود بشه مثلا اولی و بعد تموم شد دومی و همینطور ادامه پیدا کنه
مرسی
================================================== ========
سلام دوست عزیز اگه سرچ می کردی راحت جوابت پیدا می کردی به هر حال دوستای دیگه جواب رو تواین پست دادن یک سری بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)