با وجود ----h اکسترنال...دیگه همه گوشی ها tv دار میشن...
شما حرص نخور...
با وجود ----h اکسترنال...دیگه همه گوشی ها tv دار میشن...
شما حرص نخور...
چه ربطی داشت؟؟؟؟؟؟مگه من گفتم مانع تی وی دار شدن گوشیها بشین!!!!من گفتم برین توی تاپیک مربوطه و بی خودی صفحات این کلوپ رو جلو نبرید!!!!
اما علی جان fm transmitt چیه؟؟؟rds که داره اما transmitt رو اولین باره که میشنوم!!
علی جان ترانسمیت هم مثل ناوی ویل در مشخصات گوشی نوشته نشده!ان78 چون داره وارد بازار میشه با یه سرچ تمام مشخصات اصلیش نمایان میشن ولی مثلا همین ناوی ویل رو من شانسی از توی یک ویدیوی یوتوب پیدا کردمً!!!@
کاملا با rainsky موافقم.
اینم اطلاعاتی در مورد transmitter :
وسیله ای برای پخش صوت از طریق موج اف ام.مثل همین اف ام ها که تو اتومبیل ها استفاده می شن.
The FM Transmitter uses FM radio waves to send sound from any device you choose (as long as it has a
headphone jack) to any nearby radio or stereo system.
اینم منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mojtaba N87; 02-05-2008 at 20:32. دليل: تکمیل
اگه داشته باشه كه خيلي توپ ميشه ولي من نميدونم چه باطري بايد رو اين گوشي باشه كه تمام اين امكاناتو ساپورت كنهوسیله ای برای پخش صوت از طریق موج اف ام.مثل همین اف ام ها که تو اتومبیل ها استفاده می شن.
همون باتری ان 95 عادی کافیه !
من خیلی سرچ کردم هیچ جا اف ام ترنسمیت ندیدم تو مشخصات ان 96
ولی واسه آهنگ گوش دادن تو ماشین حرف نداره !
نه علی جان!شما برای ناوی ویل هم سرچ کن!!هیچی پیدا نمیکنی!!!برای n gage سرچ کن!هیچی پیدا نمیکنی!!برای قابلیت تغییر دکمه های مدیای ان96 سرچ کن باز هم هیچی پیدا نمیکنی!ولی چند تا فیلم از یوتوب برای این گوشی ببین!هم ان گیج رو میبینی هم ناوی ویل رو که کف میبره و شاید ترانسمیتر رو هم پیدا کنی!!دکمه های مولتی مدیا رو هم که از توی عکسها میشه تشخیص داد که تغییر میکنند!!باید صبر کرد تا این غول وارد بازار بشه!!!
ترانسمیتتر قطعا مربوط به سخت افزار و نرم افزار جدید نوکیا در ان78 و ان96 هست پس مطمئن باشید باید داشته باشه!!!
من که بدم نمیاد که ان 96 کاملتر باشه چون به احتمال زیاد می خوام بخرمش
ولی بحث من سر این بود هر چقدر سرچ کردم
در این رابطه چیزی پیدا نکردم نه این که وجود نداشته باشه!
من که بدم نمیاد که ان 96 کاملتر باشه چون به احتمال زیاد می خوام بخرمش
ولی بحث من سر این بود هر چقدر سرچ کردم
در این رابطه چیزی پیدا نکردم نه این که وجود نداشته باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)