تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون در مورد این تاپیک چیه؟

راي دهنده
79. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه

64 81.01%
  • متوسطه

12 15.19%
  • ضعیفه

3 3.80%
صفحه 30 از 85 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 843

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش نحوه راه اندازی پچ elfpack

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

شما از الف heap memory استفاده می کنید ؟
    در ضمن اون توحید تشکیل شده از چند قطعه عکس با فرمت png که توی پوشه gfx ریخته شده ...

داره خودمونی میشه mjey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همدان

13 hi

با سلام بازم سوال دارم
    من پوشه gfx توی other ایجاد کردم و فایل ها را هم ریختم . menu و theme را هم ریختم(flash) ولی آیکون های gfx عمل نکرد راه حل؟؟؟

بعد این sound on keypress هم هر کاری آقا توحید گفته بودن کردم ولی نشد ؟؟؟k750

اگه بخواهیم elf ها ماندگار باشن باید چه کار کنیم من سیم کارت یا باتری را که درمی آورم تمام elf ها از کارت
    میافتند???????????

چه جوری میشه چند تا منو را روی گوشی ریخت تا همان موقع بدون اتصال به کامپیوتر منو را عوض کرد ؟؟؟

این اسکین مدیا پلیر را من در tpa/system/multimedia/mp این جا در داخل پوشه ی mp به صورت zip ریختم ولی عمل نکرد ایا خود mp باید zip شود؟؟؟؟

با تشکر از mr devil

داره خودمونی میشه kamyar70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران-جنوب

پيش فرض

يعني چي؟؟؟؟ عكسهههه
    يه توضيح مفصل بديد ممنون ميشم
    نه آقاي كريمي من از اون الفي هم كه گفتيد استفاده نمي كنم اما آنتنش جمع ميشه چرااااااا
    شايد رو كا750 اينجوريه ها

داره خودمونی میشه mjey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

آقا ما پچ ریختیم رو گوشی فکر کنم مال w800 بود حالا وقتی پچ 750 میریزم پچ کامل میریزه ولی گوشی روشن نمی شود

کمک کمک فوری

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

يعني چي؟؟؟؟ عكسهههه
    يه توضيح مفصل بديد ممنون ميشم
    نه آقاي كريمي من از اون الفي هم كه گفتيد استفاده نمي كنم اما آنتنش جمع ميشه چرااااااا
    شايد رو كا750 اينجوريه ها
    پست 269 و 268 رو بخونید ...
    mjey اگه جای دیگه ای رو دستکاری نکردی خیلی راحت یه بار دیگه مین رو بریز رو گوشیت ...
    یا اینکه اون پچ هایی رو که نصب کردی از بین ببر !

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام سلام
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اين آنتن من وقتي ميخوام شبيه مال آقا توحيد كنم خيلي زشت ميشه توگوشيم يك حالت جمع شدگي ميگيره به خودش ولي تو عكس آقا توحيد خيلي قشنگ باز شده
    آقا توحيد ميشه آنتن گوشيتو برام بزاري تا ببينم باز هم همونتوريه يا نه آنتن من خرابه
    راستي اين لوگويي كه تو عكس با نام tohid خيلي قشنگه فونت هاش يكيه يا ميشه تغييرش داد مثلا فونت گرافيت بهش بديم
    فارسي چطور ساپورت ميكنه يا فقط انگليسي
    پچ حذف لوگو را هم براي كا750 با فريمور 021 هم بزاري كه ديگه عاليه چون خودم الان ديدم ندارمش

داره خودموني ميشه+++++++نيومده پسر دايي شد
    سلام
    این آیکن باطری و آنتنی که روی گوشیم هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون لوگو هم بوسیله الف logochanger تغییر دادم.چند صفحه قبل دربارش بحث شده که چطور بجای متن عکس رو اونجا قرار بدیم.شما میتونی هر اسم یا عکسی با فوتوشاپ طراحی کنی و بزاری اونجا.چند صفحه برگرد عقب خودت متوجه میشی.
    ضمنا نیازی به پچ نیست اگه شما الفی رو که گفتم اجرا کنی لوگو تغییر میکنه.

شما از الف heap memory استفاده می کنید ؟
    در ضمن اون توحید تشکیل شده از چند قطعه عکس با فرمت png که توی پوشه gfx ریخته شده ...
    محمد جان اون لوگو فقط یه قطعه هست.اگه اونطوری بود کد همه اسمایل ها رو باید حروم میکردم و موقع خوندن اس ام اس هم زیاد جالب نمیشد.ولی باید از یه ترفند استفاده کنی تا لوگو وسط صفحه نمایش داده بشه
    با سلام بازم سوال دارم
    من پوشه gfx توی other ایجاد کردم و فایل ها را هم ریختم . menu و theme را هم ریختم(flash) ولی آیکون های gfx عمل نکرد راه حل؟؟؟

بعد این sound on keypress هم هر کاری آقا توحید گفته بودن کردم ولی نشد ؟؟؟k750

اگه بخواهیم elf ها ماندگار باشن باید چه کار کنیم من سیم کارت یا باتری را که درمی آورم تمام elf ها از کارت
    میافتند???????????

چه جوری میشه چند تا منو را روی گوشی ریخت تا همان موقع بدون اتصال به کامپیوتر منو را عوض کرد ؟؟؟

این اسکین مدیا پلیر را من در tpa/system/multimedia/mp این جا در داخل پوشه ی mp به صورت zip ریختم ولی عمل نکرد ایا خود mp باید zip شود؟؟؟؟

با تشکر از mr devil
    بابا چه خبره؟؟!!
    به من هم رحم کنید.شوخی میکنم
    در مورد gfx یه تاپیک زدم اونو بخون اگه بازم مشکل داشتی همونجا مطرح کن.
    منظور از کلمه flash چی بود؟اگه منظورت فلش منو هست که رو k750 اصلا جواب نمیده.
    در مورد sound on keypress هم فولدر keysound رو تو مموری کارت و در داخل فولدر mp3 ایجاد کن و فایلهارو بریز توش.اگه بازم جواب نداد بگو تا بیشتر کمکت کنم.
    برای ماندگاری الف هم تو صفحه اول که گفتم باید کپی شون کنی تو فولدر daemons تا موقع روشن شدن گوشی روشن بشه.
    برای داشتن چندتا منو هم باید پچ انتقال فولدر منو رو نصب کنی تا بشه با برنامه mobyexplorer منو رو تغییر داد.
    اسکین مدیا پلیر رو هم اونطوری عوض نکن چون گوشی قاطی میکنه.اسکین رو هم باید با پچ gfx عوض کنی.
    جواب تمام این سوالات رو بطورجداگانه آموزش دادیم.بهتره اول درباره هر کاری که میکنی اطلاعاتی داشته باشی.
    ضمنا اگه امکان داشته باشه سوالاتت رو تو تاپیکهای مربوطه بپرس.اگه مشکلی با elf داشتی اینجا مطرح کن من همه جوره خدمتت هستم.ولی اگه دو نفر مثل شما اینجاپست بده هم نظم تاپیک به هم میخوره و هم از بحث اصلی خارج میشیم.
    ممنون

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آقا ما پچ ریختیم رو گوشی فکر کنم مال w800 بود حالا وقتی پچ 750 میریزم پچ کامل میریزه ولی گوشی روشن نمی شود

کمک کمک فوری
    پچی که ریختی حذف کن اگه درست نشد باید main رو فلش کنی.

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

کمک کمک فوری
    همون پچي كه رو نصب كردي پاك كن،
    اگه نشد مين رو فلش كن، احتمالا درست ميشه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

محمد جان اون لوگو فقط یه قطعه هست.اگه اونطوری بود کد همه اسمایل ها رو باید حروم میکردم و موقع خوندن اس ام اس هم زیاد جالب نمیشد.ولی باید از یه ترفند استفاده کنی تا لوگو وسط صفحه نمایش داده بشه
    توحید جان خوب باید از چه ترفندی استفاده کنم تا یک لوگو وسط قرار بگیره ؟
    مال من از سه قطعه تشکیل شده ...

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

توحید جان خوب باید از چه ترفندی استفاده کنم تا یک لوگو وسط قرار بگیره ؟
    مال من از سه قطعه تشکیل شده ...
    من اینکار رو کردم:
    یکی از شکلکها رو با فوتوشاپ بصورت ترانسپارنت(نامرئی) ایجاد کردم.و بعد از لوگو این اسمایل رو قرار میدم.یعنی اول لوگوی خودم و بعد هم اسمایلی که خالی هست.ولی باید بین این دوتا عکس با استفاداز فاصله خالی طولش رو طوری تنظیم کنی که وسط صفحه بیفته.با روشی که تو گفتی نمیشه از کلمات فارسی برای لوگو استفاده کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •