شما از الف heap memory استفاده می کنید ؟
در ضمن اون توحید تشکیل شده از چند قطعه عکس با فرمت png که توی پوشه gfx ریخته شده ...
شما از الف heap memory استفاده می کنید ؟
در ضمن اون توحید تشکیل شده از چند قطعه عکس با فرمت png که توی پوشه gfx ریخته شده ...
با سلام بازم سوال دارم
من پوشه gfx توی other ایجاد کردم و فایل ها را هم ریختم . menu و theme را هم ریختم(flash) ولی آیکون های gfx عمل نکرد راه حل؟؟؟
بعد این sound on keypress هم هر کاری آقا توحید گفته بودن کردم ولی نشد ؟؟؟k750
اگه بخواهیم elf ها ماندگار باشن باید چه کار کنیم من سیم کارت یا باتری را که درمی آورم تمام elf ها از کارت
میافتند???????????
چه جوری میشه چند تا منو را روی گوشی ریخت تا همان موقع بدون اتصال به کامپیوتر منو را عوض کرد ؟؟؟
این اسکین مدیا پلیر را من در tpa/system/multimedia/mp این جا در داخل پوشه ی mp به صورت zip ریختم ولی عمل نکرد ایا خود mp باید zip شود؟؟؟؟
با تشکر از mr devil
يعني چي؟؟؟؟ عكسهههه
يه توضيح مفصل بديد ممنون ميشم
نه آقاي كريمي من از اون الفي هم كه گفتيد استفاده نمي كنم اما آنتنش جمع ميشه چرااااااا
شايد رو كا750 اينجوريه ها
آقا ما پچ ریختیم رو گوشی فکر کنم مال w800 بود حالا وقتی پچ 750 میریزم پچ کامل میریزه ولی گوشی روشن نمی شود
کمک کمک فوری
پست 269 و 268 رو بخونید ...
mjey اگه جای دیگه ای رو دستکاری نکردی خیلی راحت یه بار دیگه مین رو بریز رو گوشیت ...
یا اینکه اون پچ هایی رو که نصب کردی از بین ببر !
سلام
این آیکن باطری و آنتنی که روی گوشیم هست:
اون لوگو هم بوسیله الف logochanger تغییر دادم.چند صفحه قبل دربارش بحث شده که چطور بجای متن عکس رو اونجا قرار بدیم.شما میتونی هر اسم یا عکسی با فوتوشاپ طراحی کنی و بزاری اونجا.چند صفحه برگرد عقب خودت متوجه میشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا نیازی به پچ نیست اگه شما الفی رو که گفتم اجرا کنی لوگو تغییر میکنه.
محمد جان اون لوگو فقط یه قطعه هست.اگه اونطوری بود کد همه اسمایل ها رو باید حروم میکردم و موقع خوندن اس ام اس هم زیاد جالب نمیشد.ولی باید از یه ترفند استفاده کنی تا لوگو وسط صفحه نمایش داده بشه
بابا چه خبره؟؟!!
به من هم رحم کنید.شوخی میکنم
در مورد gfx یه تاپیک زدم اونو بخون اگه بازم مشکل داشتی همونجا مطرح کن.
منظور از کلمه flash چی بود؟اگه منظورت فلش منو هست که رو k750 اصلا جواب نمیده.
در مورد sound on keypress هم فولدر keysound رو تو مموری کارت و در داخل فولدر mp3 ایجاد کن و فایلهارو بریز توش.اگه بازم جواب نداد بگو تا بیشتر کمکت کنم.
برای ماندگاری الف هم تو صفحه اول که گفتم باید کپی شون کنی تو فولدر daemons تا موقع روشن شدن گوشی روشن بشه.
برای داشتن چندتا منو هم باید پچ انتقال فولدر منو رو نصب کنی تا بشه با برنامه mobyexplorer منو رو تغییر داد.
اسکین مدیا پلیر رو هم اونطوری عوض نکن چون گوشی قاطی میکنه.اسکین رو هم باید با پچ gfx عوض کنی.
جواب تمام این سوالات رو بطورجداگانه آموزش دادیم.بهتره اول درباره هر کاری که میکنی اطلاعاتی داشته باشی.
ضمنا اگه امکان داشته باشه سوالاتت رو تو تاپیکهای مربوطه بپرس.اگه مشکلی با elf داشتی اینجا مطرح کن من همه جوره خدمتت هستم.ولی اگه دو نفر مثل شما اینجاپست بده هم نظم تاپیک به هم میخوره و هم از بحث اصلی خارج میشیم.
ممنون
موفق باشید![]()
پچی که ریختی حذف کن اگه درست نشد باید main رو فلش کنی.
همون پچي كه رو نصب كردي پاك كن،
اگه نشد مين رو فلش كن، احتمالا درست ميشه
محمد جان اون لوگو فقط یه قطعه هست.اگه اونطوری بود کد همه اسمایل ها رو باید حروم میکردم و موقع خوندن اس ام اس هم زیاد جالب نمیشد.ولی باید از یه ترفند استفاده کنی تا لوگو وسط صفحه نمایش داده بشه
توحید جان خوب باید از چه ترفندی استفاده کنم تا یک لوگو وسط قرار بگیره ؟
مال من از سه قطعه تشکیل شده ...
من اینکار رو کردم:
یکی از شکلکها رو با فوتوشاپ بصورت ترانسپارنت(نامرئی) ایجاد کردم.و بعد از لوگو این اسمایل رو قرار میدم.یعنی اول لوگوی خودم و بعد هم اسمایلی که خالی هست.ولی باید بین این دوتا عکس با استفاداز فاصله خالی طولش رو طوری تنظیم کنی که وسط صفحه بیفته.با روشی که تو گفتی نمیشه از کلمات فارسی برای لوگو استفاده کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)