این طور که من شنیدم این بازی باگ زیاد داره و مدام بازی crash میکنه و کلا stable نیست ممکنه به همین خاطر هم شرکتهای ایرانی این بازی پخش نکردن ....
این طور که من شنیدم این بازی باگ زیاد داره و مدام بازی crash میکنه و کلا stable نیست ممکنه به همین خاطر هم شرکتهای ایرانی این بازی پخش نکردن ....
نه بابا فکر نکنم اینطوری باشه....اگه منبع داری لطف کن بذار
در ضمن این همه پچ برای بازی اومده...میشه با اینا برطرفش کنی
جالب اینه که حجم تورنتهای بازی رو که من دیدم حدود 4 گیگه . یعنی از 1 دی وی دی هم کمتر .
در این دوره ای که همه باریها حداقل رو 2 تا دی وی دی هستند .
خبر جدید :
ورژن US این بازی به همراه کرک گروه reloaded بروی نت منتشر شده که بدون هیچ مشکلی میشه این بازی احرا کرد
پس منتظر منتشر شدن این بازی توسط شرکت های ایرانی باشید
با تشکر
گرافیگ رو اخر بزاریم سیستم چند می خواد ؟
پس بلاخره منتظر این بازی هستیم تا ناشران فعال ایران عرضه کنن!!به به بعد از چندین ماه یک بازی قشنگ بازی خواهیم کرد!!!
انصافا بعد از Assassins Creed بازی خوب بازی نکردم!!!
ولی Crysis Warhead و این بازی ما را سیراب خواهند کرد تا ماههای طوفانی اینده
به به بالاخره عرضه شد! حالا سیستم بالایی می خواد لابد. شماره چرنوبیلش که خیلی چسبید.
Microsoft® Windows® XP(Service Pack 2) Microsoft® Windows® 2000 SP4; Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+, 512 MB RAM; 10 GB free hard disc space; 128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600; DirectX® 9.0 compatible sound card; LAN/Internet/Cable/DSL for Internet games; Keyboard and mouse
Engine X-ray Engine 1.5
Last edited by Viren; 19-09-2008 at 05:50.
نسخه اول كه اصلا نچسبيد و به نظر من فاجعه بود !!!
تا ببينيم اين چجوره
گرافيك clear sky سنگينه و جز بازيهاي نسل بعده![]()
آقا اینم لینک خرید اینترنتی در ایران :
برای شهرستان ها تقریبا 5 روز طول میکشه تا بدستشون برسه (و البته زودتر هم ممکنه)
خوده P30world :
و اینم Takin :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)