ایول
خیلی با حال بود . من اونجا بودم ، همون روز.
ایول
خیلی با حال بود . من اونجا بودم ، همون روز.
بالاخره مجبور شدم با کیفیتشو دانلود کنم چون مثل اینکه قرار نیست توی شهر ما سیدیش بیاد
یه سوال خیلی فنی داشتم . توی آهنگ نفس های بی هدف یه جایی میگه ای خدا دلگیرم ازت ولی یه جای دیگه ای میگه تا با توام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم . اصلا این دو تا به هم نمیخورن . میشه یکی شعر این آهنگ رو برای ما تفسیر کنه ؟
خودش میگه ای خدا دلگیرم ازت...
نمیگه که کلا از خدا بیزارم که...
از تکیه گاه و پناهش یه کم گله داره...
به هر حال این برداشت من بود...
فکر نمیکنم از تکیه گاهش گله داشته باشه اتفاقا برعکسه ..
این آهنگ یه جورایی داره بیزاری از دنیا رو می رسونه..
داره میگه که با اینکه دلگیرم ولی جز تو کسی رو ندارم و به خاطر همین هست که جلوی کسی سرم رو خم نمی کنم.
در ضمن این آهنگ اصلی نیست اصلش از ارشاد مجوز نگرفت برای همین محسن مجبور شد تو شعر تغییراتی بده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عید سعید فطر مبارك![]()
![]()
MOHSEN YEGANE & DJ IHAN
مراحل تولید آلبوم جدید محسن یگانه آغاز شد . محسن یگانه که در آلبوم اخیر خود به دلیل تکرار بیش حد نتوانسته بود طرفداران خود را راضی کند ، قصد دارد با تولید یک آلبوم قوی دل هواداران خود را بدست بیاورد . محسن در آلبوم جدید خود که به احتمال زیاد "تقاص" نام دارد قصد دارد با هنرمندانی همچون بهروز صفاریان ، شهاب اکبری ، آرش قنادی ، فرزاد فتاحی و ... همکاری کند . در آلبوم جدید محسن ، هماننده آلبوم قبلی ترانه ها و ملودی ها تماما توسط خود محسن ساخته خواهند شد و این آلبوم شامل دو CD خواهد بود که یک CD آن مربوط به ریمیکس کار های قبلی و یک CD آن مربوط به کارای جدید محسن می باشد .
به نظر من نباید حتی یک ثانیه از آلبوم جدیدش رو حتی به عنوان دمو بیرون بده تا بعدا نگند آهنگاش تکراری بود.
mer c dooste aziz
karet vaghean aalie , sedaye mohsene yegane mano be arsh mibare omidvaram sedash hamishe argharar bashe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)