سلام
ببخشید این slx کی قراره بیاد؟
سلام
ببخشید این slx کی قراره بیاد؟
منظورتون 405 slx هست؟؟
اگه منظورتون اونه که مدتهاست اومده.
![]()
یعنی تو خیابونم هست؟
اگه هست دیگه معلوم شد که شهره ما خیلی عقبه!!!!
ایرانخودرو پیش فروش نکرد؟
آقا فرشاد از نظر شما 405 glx بهتره یا slx؟
نمیدونم چرا از این slx خوشم اومده
آره که هست.
ببین امیر جان
اگه جدای از قیمت به اونها نگاه کنیم، مطمئنا slx به دلیل برخی امکانات بیشتر، بهتره. ولی با توجه به قیمت نگاه کنیم برمیگرده به خودتون. که مثلا ببینید آیا این امکانات اضافه اونقدر برای شما ارزش داره که حاضر به پرداخت اختلاف قیمت هم بشید؟
در ظاهر قیافشون فرق آنچنانی نداره. فقط رنگ چرغ های عقب عوض شده و یه دو تا هم مه شکن توی سپر جلو تعبیه کردن. پس اگه اونو از نزدیک ببینید ممکنه کمی از اونچه در ذهنتون بوده دور بشید و کمی هم زده بشید.
ضمن اینکه اگه من جای کسانی باشم که میخوان ماشین صفر بخرن و slx انتخابشون هست، انتخابمو عوض میکنم و یه تندر 90 E2+LP میخرم. یا حداقل همون 405 معمولی رو میگیرم.
چون مسئله مهمتر اینه که از فیس لیفت های ایرانخودرو و سایپا نباید استقبال بشه. چون اینا با اضافه کردن 2 تا چراغ، قیمت خودرو رو بالا میبرن. اونم چند صد هزار و حتی گاهی اقات به میلیون هم میرسه . بنا بر این استقبال از مدلهای پایه و یا مدلهای همقیمت پایه بهتر به نظر میاد.
![]()
Last edited by Farshadd; 13-11-2008 at 10:29.
فرانک جان ممنون از اخبارت.
توی بخش قیمت هم میذارم.![]()
فکر نکنم العان تو بازار 206 تیپ 5 پیدا بشه؟
میشه؟
اگه میشه قیمتش حدودا چقدر در میاد؟
چون یکی از بچه ها تیپ 3 خریده 16 تومان
ولی عجب ترمزی داره
یکی نیست جوابه منو بدهفکر نکنم العان تو بازار 206 تیپ 5 پیدا بشه؟
میشه؟
اگه میشه قیمتش حدودا چقدر در میاد؟
چون یکی از بچه ها تیپ 3 خریده 16 تومان
ولی عجب ترمزی داره
اگه میشه زودتر که گیرم برای داییم میخوام
بچه ها در هیچ خبری منبع و تاریخ رو فراموش نکنید لطفا.
مرسی از زحماتتون.
![]()
دوست عزیز
من امروز ایران خودرو بودم تولید نداره
توی بازار در حد آک گیرت میاد حدود 18000000
جمشید جان شما سرور مایی و هر چی شما بگید همون میشه.
ولی ذکر تاریخ هم یه خصوصیاتی داره. از جمله اینکه مثلا اگه من بخوام هفته دیگه اصل خبری که امروز گذاشتین رو ببینم با وارد کردن تاریخ در آرشیو منبع به راحتی میشه پیدا کرد. یا مثلا اگه 2 سال دیگه بخواییم دروغ های امروز ایرانخودرو رو ذکر کنیم راحت میگم روز 25 ابان 87، یا مثلا 680 روز پیش و دیگه نیاز به تبدیل تاریخ میلادی خود پست به تاریخ شمسی نیست.
ضمن اینکه تاریخ زدن هم که کاری نداره. میتونیم از تاریخ خبر قبلیمون که در همین روز دادیم یه کپی کنیم برای بقیه خبر هایی که امروز میذاریم پیست کنیم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)