با سلام خدمت تاتار
اولا ممنونم
راستي ميشه بگي كدوم شهري يا چه رشته اي شايد نزديك هم باشيم
بعدش هم من با نظر شما موافقم زكات علم آموختن اون به ديگران است
با سلام خدمت تاتار
اولا ممنونم
راستي ميشه بگي كدوم شهري يا چه رشته اي شايد نزديك هم باشيم
بعدش هم من با نظر شما موافقم زكات علم آموختن اون به ديگران است
با سلام مجدد
راستي من يادم نبود حالا هيچ تمي رو ويندوزم نصب نميشه هر كاري مي كنم نميشه
منظورم اينه كه حالا كه تو ويندوز هستم دليلش رو نمي دونم ولي فقط تم مديا سنتر رو ويندوزم نصب ميشه
![]()
خوب بگو نسخه که توداری چیه
تاتار عزیز من فقط تونستم تا قسمتی برم که برای Notepad باز میکنیم ذخیرشم کردم
امادر مورد کد وSetup مشکل دارم اگه اموزش تصویری رو در مورد Setup وواردکردن کد بزاری خیلی ممنون میشم
خودمونیم اگه تاتار نباشه یه چیز تایپیک کمه
باتشکر
این را نگاه کن ببین چیزی می فهمی
![]()
راستی دوستا چرا خودشون را کمی معرفی نمی کنن.بگین اهل کدوم شهر و دیار و اسمتون چیه و از این حرف ها.
من اهل دیار فایزم(دشتی) و شروه های زیباش.فعلا رشته فیزیک خلیج نیلگون همیشه فارس(دانشگاه خلیج فارس بوشهر)قبول شدم.(عاشق فیزیکم ولی از بس علوم پایه اسمش بد در رفته نمی دونم انتظاراتم را براورده می کنه یا نه.خیلی دوست داشتم مکانیک قبول بشم)samba تو هم چیزی بگو
با توجه به ورزن ویندوزت یکی از این فایل ها را دانلود کن بعد با themeui.dll در پوشه i386 با روش های گفته شده جاش را عوض کن.مثلا من سرویس پک 3 نسخه 5512 را با nlite به sp2 چسپوندم حالا این فایل را دانلود میکنم و جاش را با فایل اصلی عوض میکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین که الان گفتم هم میتونی توی ویندوزت انجام بدی یا از Universal UXTheme Patcher این استفاده کن که این کار را برات انجام میده.ولی از روش اولی بهتر نتیجه میگیری
با سلام خدمت دوستان من سجاد هستم از ديار غرب كشور شهر دلاور مردان كرمانشاه
16 سال دارم و رشته ام رياضي فيزيكه عاشق رياضيات و انيشتينم والبته به فيزيك هم اهميت زيادي مي دم
با تشكر![]()
Last edited by Samba; 17-01-2010 at 17:22.
با سلام دوباره رضا جان من رفتم تو سايت nliteos.com يا يه همچين چيزي و بالا ترين نسخه رو دانلود كردم
ولي همش Next داره مثل مال شما زبونه نداره
اگه ميشه مال خودتون رو آپ كنيد
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)