تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تاپیک چگونه است؟

راي دهنده
7. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ضعیف

0 0%
  • بد

0 0%
  • خوب

4 57.14%
  • عالی

3 42.86%
صفحه 30 از 73 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 724

نام تاپيک: Prototype

در آغاز فعالیت jime101's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم یه جای بازی کلا گیر کرد آوردمش بیرون یه ریاستارت کردم و دوباره اجرا کردم درست شد
    در ضمن میخواسته یه نفسی تازه کنی اونجا بدبختت میکنن البته بعد چن تا خنثی کردن هلیکوپترا میریزن سرت بدبختت میکنن
    وای نگو!
    در ضمن من دو بارو تو رو روز رفتم پس مشکل از ری استارت کردن نیست
    خواهشا یکی مارو راهنمایی کنه

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منظور دوستمون اون تانکر ها که چسبیدن به دیوارها نه تانک ها.
    اگه منظورت همون هاییه که مثل سوله هستند که اونها رو هیچ رقمه نمیشه نابود کرد با بازوکا 5 تا به یکیشون زدم اخ نگفت

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

این Fuel Tanker که میگه چی چیه و چجوری نابود میشه؟
    توی این ساختمون 2 تا تانک چند تا کامیون چند تا بشکه چند تا سوله مانند که تخریب نمیشند و چند تا هم سربازه من همه رو ترکوندم ولی هیچ اتفاقی نافتاد
    من تو صفحه های قبل راهنمایی کامل گذاشتم.رو سوله ها علامت اسکلت هست.شما بازوکا بردار روش tab رو بزن/بعد شلیک کن.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام.
    من اولای بازی هستم.یه جا هست که اپگرید میکنه.2جا هم عکس پای سبز هست رو نقشه...
    اما یگه برو خونه اون دختره...از کجا باید برم؟؟؟اخه رو نقشه معلوم نیست؟؟؟؟

اقا من هر چی گشتم راهنمای بازی رو که شما گفتین پیدا نکردم.میشه ادرسش رو بزارید؟؟؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام.
    من اولای بازی هستم.یه جا هست که اپگرید میکنه.2جا هم عکس پای سبز هست رو نقشه...
    اما یگه برو خونه اون دختره...از کجا باید برم؟؟؟اخه رو نقشه معلوم نیست؟؟؟؟
    ماموریتهای اصلی فقط اونهایی هستند که به صورت ستاره زرد رنگ هست و بقیه فقط برای کسب امتیاز برای خریدن پاور هست...

منم به سلامتی این بازی رو تموم کردم
    اساسی حال داد حالا یه نقد کوچولو براش میدم برای کسانی که هنوز این بازی رو نگرفتند:
    1-گرافیک بازی به نظر من خوب بود...یادمون نره که این یه بازی open world بود با بینهات object در محیط که اگه میخواستند او رو یه کم سنگینتر کنند چه بسا میشد یه چیزی شبیه gta!!!ولی این بازی با اینکه محیط قابل دسترسی خیلی بزرگتر از هر بازی دیگه ای بود وسرعت اون هم تقریبا می تونم بگم حتی 70-60 درصد سریعتر از gta بود ولی واقعا خیلی کم اذیت میکرد(فقط در چند مورد که راه حلشون خیلی ساده بود وبچه ها گفتند)

2-گیم پلی بازی که به نظر من محشر بود و واقعا alex تواناییهای خیلی زیادی داشت که هر کدومشون به نوبه خودشون در جای خودش واقعا عالی بود و اساسی به آدم حال می داد...در مورد تکراری شدن بازی هم به نظر من خیلی کم تکرار توی این بازیبه چشم میومد من واقعا موندم بعضی از بچه ها میگفتند که ماموریتهای این باز تکراریه در صورتیکه در هر ماموریت شما باید به یه نحو عمل میکردید:یه جا باید میکشتید...یه جا حمایت میکردید...یه جا به سرعت باید عمل میکردید...یه جا باید با صبر وحوصله پیش میرفتید...درکل گیم پلی این بازی که اساسی به من چسبید

3-داستان هم که به نظر من قابل قبول بود و آدم رو تا یه حدی جذب خودش میکرد که ببینه بالاخره چی میشه؟

در کل من یکی که این بازی رو به همه طرفداران بازیهای اکشن پیشنهاد میکنم
    موفق باشید...

6. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اساسی حال داد حالا یه نقد کوچولو براش میدم برای کسانی که هنوز این بازی رو نگرفتند:
    1-گرافیک بازی به نظر من خوب بود...یادمون نره که این یه بازی open world بود با بینهات object در محیط که اگه میخواستند او رو یه کم سنگینتر کنند چه بسا میشد یه چیزی شبیه gta!!!ولی این بازی با اینکه محیط قابل دسترسی خیلی بزرگتر از هر بازی دیگه ای بود وسرعت اون هم تقریبا می تونم بگم حتی 70-60 درصد سریعتر از gta بود ولی واقعا خیلی کم اذیت میکرد(فقط در چند مورد که راه حلشون خیلی ساده بود وبچه ها گفتند)

2-گیم پلی بازی که به نظر من محشر بود و واقعا alex تواناییهای خیلی زیادی داشت که هر کدومشون به نوبه خودشون در جای خودش واقعا عالی بود و اساسی به آدم حال می داد...در مورد تکراری شدن بازی هم به نظر من خیلی کم تکرار توی این بازیبه چشم میومد من واقعا موندم بعضی از بچه ها میگفتند که ماموریتهای این باز تکراریه در صورتیکه در هر ماموریت شما باید به یه نحو عمل میکردید:یه جا باید میکشتید...یه جا حمایت میکردید...یه جا به سرعت باید عمل میکردید...یه جا باید با صبر وحوصله پیش میرفتید...درکل گیم پلی این بازی که اساسی به من چسبید

3-داستان هم که به نظر من قابل قبول بود و آدم رو تا یه حدی جذب خودش میکرد که ببینه بالاخره چی میشه؟

موفق باشید...
    کاملا موافقم.به نظر من هم این بازی خیلی عالی و خوب بود و جا برای ساخت نسخه های بعدی داره چون آخر داستان کاملا تموم شده نبود.شوخی:شما فکر الکس تو شهر gta iv چی میشد.خیلی خوب میشدا

8. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من زیاد جلو نرفتم (نزدیک 30 درصد)
    ولی تا همین جا که اومدم دو تا نکته حسابی توجهم رو به خودش جلب کرد
    اولی شباهت خیلی خیلی زیاد گیم پلی بازی (در کلیات نه جزییات) به بازی هالکه (اون بازی ای که 5-6 سال پیش توی 3 cd بودش)
    طوری که ادم احساس میکنه این بازی ادامه ای برای اون بازیه
    و نکته ی بعدی هم اینه بود که توی اوایل بازی سازنده ها هیچ تلاشی نکردن که بگن باید چجوری یه مرحله رو رد کنی
    من خودم دوسه جا از بازی رو نزدیک به نیم ساعت دور خودم گیج میزدم و نمیدونستم چه کار کنم (جاهایی که رد کردنش 30 ثانیه هم زمان نمیبرد)
    ولی خب با همه ی اینا بازی واقعا ادم رو درگیر خودش میکنه و میشه ضربان قلب رو بالای 150 نگه میداره

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

بازی بدی نیستش ! ولی یکمی تکراری میشه !
    راستی کسی عکس قشنگ و تمام قد از Alex mercer داره ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

موفق باشید...
    کاملا موافقم.به نظر من هم این بازی خیلی عالی و خوب بود و جا برای ساخت نسخه های بعدی داره چون آخر داستان کاملا تموم شده نبود.شوخی:شما فکر الکس تو شهر gta iv چی میشد.خیلی خوب میشدا
    خوب منم بازی رو امروز تمام کردم
    ضمن تایید گفته های دوستان اینم اضافه کنم که تو بعضی ماموریت ها و مراحل واقعا
    جزو سخت ترین بازی ها بود به خصوص final boss

و برای خود من به شخصه ولین بازی بود که تا این حد ازادی عمل و قدرت رو بدست gamer میداد

12. 5 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بازی بدی نیستش ! ولی یکمی تکراری میشه !
    راستی کسی عکس قشنگ و تمام قد از Alex mercer داره ؟
    بفرما:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •