به آدرس زیر برید و با خوندن توضیحات خودتون مطلبو میگیرید.در ضمن این برنامه مخصوص اجرا روی سی دی هست.برای یو اس بی به توضیحات بالا برید.tsbay.org/index.php?showtopic=91459
به آدرس زیر برید و با خوندن توضیحات خودتون مطلبو میگیرید.در ضمن این برنامه مخصوص اجرا روی سی دی هست.برای یو اس بی به توضیحات بالا برید.tsbay.org/index.php?showtopic=91459
يه سوالي:
اين پسورد ها دقيقا در كدام فايل ذخيره مي شود؟ و اين CDهاي bootable كدام رو ويرايش مي كنه؟
فايسل مخفي سيستمي SAM حاوي اطلاعات پسور د ها و يوزر ها به صورت رمزبگاري شده در خودش نگه مي ده
اين برنامه ها و ديسك ها اين فايل رو هش مي كنن
sam مخفف عبارت security account maneger هست و همانطور كه از معنيش پيداست وظيفه مديريت امنيت را داره و پسورد xp هم در اين فايل ذخيره ميشه .
مسيرش
c:\windows\system32\config\SAM
سلام
من Hiren 9.5 رو دانلود کردم
لطفا اگه ممکنه يه نفر روش استفاده از منو ها و گزينه هاي کاربردي اين برنامه رو توضيح بده
مثلا اگه ويندوز بالا نيومد براي دسترسي به درايو ها بايد وارد کدوم گزينه ها شد...
يا براي رد کردن پسورد ويندوز بايد چه مراحلي رو طي کرد...
يا براي پارتيشن بندي...
و کلا روش استفاده و کار با گزينه هاي مختلف براي دسترسي به امکانات کاربردي تر اين نرم افزار رو توضيح بديد
ممنون ميشم
سلام دوستان.
چگونه میشود پسوورد ورودی ویندوز رو بشکنیم؟ مثلا یه نفر روی کامپوتر دوستم پسورد گذاشته حالا اون میخواد اونو بشکنه. این کارو چجوری انجام بده؟
و همچنین دوست من میخواد یه کاری به کامپیوترش کنه که دیگه کسی نتونه پسوورد بزاره. این کارو چجوری میتونه انجام بده؟
سطح کامپیوتری که من بلدم: خوب (حرفه ای نیستم)
پیشاپیش سپاس.
سوال اول رو توی همین تاپیک جوابهای زیادی داره. اگه میشه بی برنامه هم این کارو کرد لطفا بگید.
ولی سوال دوم رو من پیدا نکردم.
![]()
چطور ميشه در ويندوز xp بدون داشتن پسورد ادمينيسترتور وارد ادمين شد؟ از سي دي بوت هم استفاده نكنيم . من روشي به نام روش تركيبي شنيدم . كسي اطلاعي داره ؟
سالم به عزیزان
آیا میشه از پسوردsyskayگذشت آیا رمز خاصی نداره
با سلام
من هم دنبال اين قضيه هك ويندوز هستم.
ظاهرا كه تاپيك خوبي به نظر مياد.
قديما يه راههايي امتحان مي كرديم نمي شد.
حالا ببينيم چي جواب مي ده.
راستي هر كي خواست بخونه تايپيك هاي آخر رو بخونه... كاربردي تره و كامل تره.
سلام
من وقتی برنامه رو باز میکنم نوشته هاش علامت سوال هست و..
چندتا برنامه ی دیگه هم دارم که نوشته های فارسیش مهلوم نیست
چیکارکنم نوشته ها رو درست نشون بده؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)