تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 102 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1014

نام تاپيک: آموزش: نیوک8.1 مشهد تیم از ابتدا تا انتها

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

به به مي بينم كه تبريزي ها هم بلدن بتروكنونن

مار باش فكر مي كرديم فقط اصفهاني ها بلدن
    تاپيك عاليه عاليه كلشا خوندم فقط يه مشكلي داره و اونم از هم گسيخته بودنه مباحثه كه البته با سوالات حل مي شه
    من همه صفحات را خوندم / اتفاقا نيوك هم نصب كردم( رو لوكال ) / و لذت هم بردم
    حالا مونده ببرم روي هاست واقعي كه چندتا سوال كلي دارم

1)من نفهميدم كه اگه الف) نيوك را روي لوكال نصب كنم و بعد مطالبشا تغيير بدم و آخر ببرم روهاست بهتره يا اگه ب) از همون اول نصب ببرم روهاست
    اگه جوابتون (الف ) هست اون وقت بايد دوباره رو هاست پايگاه داده بسازم و .... يا نه آخه پايگها داده و ... اي كه رو كامپيوترم هست همشون روي گزينه لوكال هاست تنظيمه
    و همچنين اگه (الف) اون وقت خيلي فرق داره كه از ايزي پي اچ پي استفاده كني يا ومپ يا....

2)چقدر بايد پايگاه داده بخرم؟ البته فعلا يه نيوك مي خوام نصب كنم . آيا هرچي مقاله و عكس و فايل به سايتم بيفزايم كه در نتيجه فضاي بيشتري مي خواد ، روي فضاي ديتابيس هم اثر داره؟ يا نه ديتابيس هر سيستم مديريت از اول ثابته

3)در مرحله نصب نيوك روي لوكال آدرس صفحه شخصي را مي خواست البته ضروري نبود /اينا چي بايد بنويسم آ يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا .....
    راستي اگه رو هاست بردم چي اينارا بايد عوضشون كنم؟

4) من ايزي پي اچ پي 8.1 داشتم وطبق آموزش شما پيش رفتم اما در پوشه آپاچي در ايزي ... فايل
    Php.ini نبود و فايل php.confi….‌بود (بقيه اش يادم نيست . البته تغييرات شما را كه توش انجام دادم درست شد و نيز خطاي register_globals‌هم از همينجا تغيير دادم آيا كارم اشتباه بوده يا نه (در نصب هيچ مشكلي پيش نيومد مي ترسم وقتي رو هاست فرستادم دهنم سرويس بشه )

5) بعد نصب هشدار داد حق دسترسي فايل كانفيگ را به عدد 666 ببريد اينا نفهميدم . لطفا بكمكيد

به طور كلي كارت عاليه تبريزي جون ( گمونم اسمت آقا محمد باشه )

ولي اگه مي خواهي تاپيك به روز باشه برو تو كاره plesk‌ چون تو هاستينگ هاي معروف همش دارن از اين حرف مي زنن اگه اطلاعات دقيق خواست تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجع بهش كلي نوشته
    بي زحمت آموزش هاشا دربيار و اينجا به فارسي بنويس اين plesk كه دربارش مي خوندم از هر كنترل پنلي بهتره ولي يه عيب بزرگ داره كه قدرت اكستركت كردن نداره و انگار در مورد نيوك يه كمي در دسر سازه . تو همون سايت حاشيه سمت چپش نوشته انجمن گفتگو برو توش و سپس تو انجمن لينوكس / مي توني مطالبشا بخوني ببيني اگه چيزي سر در آوردي برا ماهم بگو ( منظورم اينه ببين در استفاده از plesk‌براي نيوك چه نكاتي بايد رعايت كرد و چه مشكلاتي ممكنه پيش بياد و اون وقت راه حل هاشون چيه)

وري وري ممنون

دوست عزیز تمام مطالبت رو خودنوم از نظرات و پیشنهاداتت هم ممنونم

اما فکر میکنم مشکل شما این باشه که فکر میکنی شما که مثلا سایت رو لوکال ست کردی اگه مستقیم ببری چه اتفاقی میفته ببین البته این یه مقدار تخصصی میشه بحثش ولی فقط تا این حد بگم که مشکلی نداره و خودش میشناسه چون رو هاست هم همون لوکال هاست هست حالا بماند این یعنی چی بعدا میفهمی

اما بهترین روش اینه
    شما اصلا با لوکال هاست کاری نداشته باش اول برو نیوک رو روی هاست نصب کن به این شکل خلاصه بگم که اول نیوک رو اپلود میکنی بعد دیتا بیس میسازی بعد فایل config رو ست میکنی بعضی از هاست ها باید سطح دسترسی رو 666 کنید یا اینکه 777 که بتونه هنگام نصب تغییراتی توش ایجاد کنه بعد از نصب میتونی عوضش کنی و بزاری رو 644 البته تو cpanel قسمت permission میتونی این عدد رو عوض کنی
    بعد میری اینستال رو از url فراخوانی میکنی به این شکل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد مراحل نصب میاد یکی یکی پر میکنی تا اینکه به مرحله اخر و پایان میرسی و نیوک نصب میشه البته در مورد تک تک مراحل قبلا مفصل توضیح داده شده بعد از نصب میری config رو 644 میکنی و intall رو پاک میکنی از هاست

بعد نیوک نصب شده و اماده هست حالا میخوای بعضی تغییرات رو که تو لوکال ایجاد کردی انتقال بدی رو هاست اگه مثلا تو قالب ایجاد کردی که قالب رو به جای قبلی اپلود کن اگه پست دادی یا کار دیگه اونوقت باید با دیتا بیس اشنایی داشته باشی
    ساده ترین کار اینه که از دیتا بیس خودت تو لوکال export بگیری و بری یه دیتا بیس جدید باز کنی تو هاست و به جای اون import کنی و سایت رو به دیتابیس جدید متصل کنی یا اینکه از همون دیتا بیس قبلی استفاده کنی همشو drop کنی و دیتابیس جدید رو import کنی

یک دیتابیس برای نیوک کافیه فقط باید بک اپ یادت نره از دیتا بیس البته معمولا 3 تا دیتا بیس به روی هاست میدن که کافبه حالا شما نخواستی یه دونه هم کافیه
    با 50 مگا هم میشه یه سایت نیوک داشت و رفته رفته با افزایش پستها میتونی فضا رو افزایش بدی
    در مورد easy php , wamp هم خوب فرق میکنن دیگه بالاخره شما تو هاست نیاز خواهید داشت به register global ;که اونحا هم باید فایل .htaaccess رو از داخل پوشه نیوک باز کنید و # که قبل از جمله php register global=on نوشته رو بردارید و بعد از نصب دوباره به حالت اول برگردونید

در مورد به روز رسانی و به روز بودن هم یکی دو تا نیست که یکی cpanel یکی plesk یکی direct admin و.......
    در کل همشون یکین ولی چشم انشالله نسخه 9 جبران میکنم

در مورد اون سایت هم نگاه میکنم و حتما اموزش مرتبطی بود ترجمه میکنم
    قربانت محمد

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

متاسفانه سایت 1 سال راه افتاده البته سایت واسه یکی از دوستامه بعدشم آرشیوشو میخواد نمیشه پاک کرد خودم خواستم این کارو کنم ولی نگذاشت اگه بخوام این کارو کنم چه جوری باید بکنم؟
    ببین یه راهی برات پیشنهاد میکنم خوب مسلما کار نشد نداره ولی کار و تلاش و سعی میخواد

شما برو یه کاری بکن یکی یکی تیبل های دیتابیس رو باز کن توی اونا brows کن مطالب رو ببین
    بعد اشنا شو که کدوم تیبل چه کار خاصی رو انجام میده بعد برو اونایی که میخوای به جز nuke_config دونه دونه اکسپورت کن و تو سایت جدید ایمپورت کن

ببین میتونی این کارو انجام بدی اینم یه تمرین واسه پیشرفت خیلی خوبه

داره خودمونی میشه blacksword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مرسی محمد جان ولی من اصلا نمیدونم داری راجع به چی حرف میزنی من قبلا با دیتا بیس کار نکردم و ازش سر در نمیارم بهتر بیخود سیخ نزنم اوضاع از این بدتر شه دیروز یه نفر رفتش دیتا بیس رو پاک کرد و یه جدید ساخت با همون اسم قبلی و سایت بالا نمیاد بعد فکر کنم اون یوزری که زیر بود رو پاک کرد و یه یوزر جدید ساخت و دیتا بیس رو به اون ست کرد با این حال چرا بالا نماد باید تو config ست شه؟ فکر نکنم باید ست شه چون به همون اسم قبلی ساخت مگر اینکه چون یه یوزر جدید ساخت باید ست شه درسته یا مشکل چیز دیگست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون
    ولي نگفتي كه آيا اگه هرچي مطلب به سايتم اضافه كنم كه در نتيجه فضاي هاست بيشتر اشغال ميشه اون وقت رو حجم پايگاه داده هم مي ره يا نه اون ثابته

در ضمن در مورد اين فايل .htacces خيلي كامل تر توضيح بده اينا كافي نبود تو هستي كه من بهت گفتم
    اينا توش نوشته بود چون چند نفر براي نيوكشون مشكل پيش اومده بود راهنماشون هم اينا را گفته بود

((در هنگام نصب CMSهای OpenSource بر روی سرور لینوکس تنظیماتی مورد نیاز است که چند مورد را در اینجا ذکر می کنم:
    برای ست کردن session directory:
    php_value session.save_path directory
    example: php_value session.save_path '/var/www/vhosts/YOURDOMAIN.TLD/httpdocs/tmp'
    برای ست کردن magic quotes:
    php_flag magic_quotes_gpc on | off

برای ست کردن Open Tags:
    php_flag short_open_tag on | off
    در ضمن برای اطلاع از نحوه ست کردن و دستورات بیشتر در php به مطالب زير زیر مراجعه نمایید

وقتی php به عنوان یک Apache Module روی وب سرور Apache نصب می شود، می توان تنظیمات مربوط به پارامترهای مختلف آنرا از طریق فایل .htaccess انجام داد. .htaccess یک فایل متنی می باشد که در شاخه اصلی وب سایت قرار می گیرد و تنظیمات مربوط به php به صورت زیر در آن قرار می گیرد:
    1) برای تنظیم کردن پارامترهایی که مقدارغیر Boolean دارند به صورت زیر عمل کنید:
    php_value name value
    به عنوان مثال:
    php_value safe_mode "1"
    php_value include_path "/usr/local/lib/php"
    php_value upload_max_filesize 2M
    2) برای تنظیم کردن پارامترهایی که مقدار Boolean دارند به صورت زیر عمل کنید:
    php_flag name on | off
    به عنوان مثال:
    php_flag register_globals on
    php_flag output_buffering on
    php_flag session.auto_start on
    php_flag display_errors off
    نکته: در صورتیکه شما با سیستم عامل ویندوز کار می کنید و می خواهید فایل .htaccess بسازید، ابتدا یک فایل متنی ساده به نام htaccess.txt به کمک Notepad بسازید و دستورات مورد نظر خود را در آن قرار دهید و این فایل را upload کنید و پس از upload کردن فایل، نام این فایل را از htaccess.txt به .htaccess تغییر دهید))

اگه بگي اينا يعني چي ممنونت ميشم (خودموني بگو مثل زبان قشنگ خودت كه همه چيزا ساده ميگه )

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

ممنون
    ولي نگفتي كه آيا اگه هرچي مطلب به سايتم اضافه كنم كه در نتيجه فضاي هاست بيشتر اشغال ميشه اون وقت رو حجم پايگاه داده هم مي ره يا نه اون ثابته

در ضمن در مورد اين فايل .htacces خيلي كامل تر توضيح بده اينا كافي نبود تو هستي كه من بهت گفتم
    اينا توش نوشته بود چون چند نفر براي نيوكشون مشكل پيش اومده بود راهنماشون هم اينا را گفته بود

((در هنگام نصب CMSهای OpenSource بر روی سرور لینوکس تنظیماتی مورد نیاز است که چند مورد را در اینجا ذکر می کنم:
    برای ست کردن session directory:
    php_value session.save_path directory
    example: php_value session.save_path '/var/www/vhosts/YOURDOMAIN.TLD/httpdocs/tmp'
    برای ست کردن magic quotes:
    php_flag magic_quotes_gpc on | off

برای ست کردن Open Tags:
    php_flag short_open_tag on | off
    در ضمن برای اطلاع از نحوه ست کردن و دستورات بیشتر در php به مطالب زير زیر مراجعه نمایید

وقتی php به عنوان یک Apache Module روی وب سرور Apache نصب می شود، می توان تنظیمات مربوط به پارامترهای مختلف آنرا از طریق فایل .htaccess انجام داد. .htaccess یک فایل متنی می باشد که در شاخه اصلی وب سایت قرار می گیرد و تنظیمات مربوط به php به صورت زیر در آن قرار می گیرد:
    1) برای تنظیم کردن پارامترهایی که مقدارغیر Boolean دارند به صورت زیر عمل کنید:
    php_value name value
    به عنوان مثال:
    php_value safe_mode "1"
    php_value include_path "/usr/local/lib/php"
    php_value upload_max_filesize 2M
    2) برای تنظیم کردن پارامترهایی که مقدار Boolean دارند به صورت زیر عمل کنید:
    php_flag name on | off
    به عنوان مثال:
    php_flag register_globals on
    php_flag output_buffering on
    php_flag session.auto_start on
    php_flag display_errors off
    نکته: در صورتیکه شما با سیستم عامل ویندوز کار می کنید و می خواهید فایل .htaccess بسازید، ابتدا یک فایل متنی ساده به نام htaccess.txt به کمک Notepad بسازید و دستورات مورد نظر خود را در آن قرار دهید و این فایل را upload کنید و پس از upload کردن فایل، نام این فایل را از htaccess.txt به .htaccess تغییر دهید))

اگه بگي اينا يعني چي ممنونت ميشم (خودموني بگو مثل زبان قشنگ خودت كه همه چيزا ساده ميگه )
    عزیزم پایگاه داده که خودش فضای جدا نداره از همون هاست استفاده میکنه پس هر چه مطالب بیشتر دیتابیس شلوغتر و فضای بیشتری اشغال میشه

اینایی که گفتی همشون هست ولی تو نصب نیوک به درد کسی نخواهد خورد ولی دونستنش خوبه گفتم که در حد نیوک اینا به درد نمیخوره

اما اگه بخواهیسد از لحاظ امنیتی به ماجرا نگاه کنید مثلا همین magic quata اگه ردیف باشه و همچنین register global شما فعال بمونه اونوقته که یه جوجه هکر حسابی نیاد چیکار میکنه یه xss پیدا میکنه و از url به حساب سایت میرسه

اون اخریش هم که گفته در بعضی مواقع شما نیاز دارید تغییراتی در htaccess ایجاد کنید مثلا فعال کردن رجیستر گلوبال اونوقت هر چی میگردید میبینید همچین فایلی وجود نداره چرا چون هاست به خاطر مسایل امنیتی اونو برداشته پس شما مجبورید یه همچین فایلی بسازید ولی htaccess اسم فایل نیست که پسوند فایل شما میایید از txt.htaccess استفاده میکنید والسلام

حالا هر کدوم رو خواستی جزئی تر بگم خودت اشاره کن

پروفشنال bahal20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

فایل theme.php را توسط یک ویرایشگر php باز کنید

سعی کنید قبل از هر تغییری یک کپی از ان داشته باشید تا در صورت بروز اشکال از ان استفاده کنید

بعد در هدر یک متغیر تعریف کنید به این صورت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد برید اون قسمتی که میخواهید این کد نشان داده بشه را پیدا کنید بعد انجا متغیر را فراخوانی کنید

فقط نکته اینجاست که در کد بالا باید قبل از هر " از / استفاده کنید اینم یه شگرد

حالا ریسک امنیتیش پای خودتون
    آقا محمد فايل theme.php توي پوشه themes هست يا جاي ديگه هم چنين فايلي داريم!؟
    با تشكر از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنونم

البته الان كه نيوك من رو لوكال هست تو صفحات html مشكل داره اون كارهايي را كه گفتيد هم انجامش دادم هم فايل htacces‌را دوباره از نو و هم پوشه گوگل تب را از نو توش كپي كردم البته صفحه اول و صفحه اخبارم كه html بود درست شده و قبلا مشكل داشت اما هنوز صفحه دريافت فايل را كه توش مي رم و گزينه مثلا دانلود ش را انتخاب مي كنم به فايل html گير ميده
    كار اساسي چيه؟ آحه من كه رو لو كال انجام دادم كه همشون درست اكستركت شده

2) اگه تو بخش سمت راست (منوها) يه شاخ بسازيم مثلا آموزشي و نخواهيم كه گزينه هاش الزاما از بين ماژول ها باشه چي؟ مثلا گزينه آموزش سايت توش اضافه كنم و به اونم البته يه لينك بدم

خيلي از تاپيك ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

آقا محمد فايل theme.php توي پوشه themes هست يا جاي ديگه هم چنين فايلي داريم!؟
    با تشكر از شما
    نه شما با جای دیگه کاری نداشته باشید شما هر قالبی که میخواهید تغییر بدهید مثلا light-blue پس باید theme.php داخل آنرا ویرایش کنید وگرنه هر قالبی برای خودش theme.php داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا مشكل ما را بي خيال شديد

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

hاگه یکیش درست شده باه دیگه مشکل از جای دیگه هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •