اقایون من همون اول بازی گیر کردم دم همون در که زیر اب هست و یه اهرم جلوش افتاده
اقایون من همون اول بازی گیر کردم دم همون در که زیر اب هست و یه اهرم جلوش افتاده
روی در 3 تا دایره هست.دایره وسطی که خودش اهرم داره.یه اهرم هم که رو زمین افتاده.اهرم دوم رو باید بذاری تو یکی از دایره ها (راستی یا چپی) بعد از توی اون سوراخی که از توش رد شده بودی تا بیای زیر زمین باید بری بیرون و بری تو یه سوراخ که تقریبا روبروت هست.اونجا می تونی اهرم سوم رو پیدا کنی.اهرم سوم رو هم به دایره ی آخر وصل می کنی و دایره ها رو می چرخونی تا 3 تا چشم ها تو دایره وسطی قرار بگیره بعد هم در باز می شه.
موفق باشی![]()
این هم یک ریویوی کلی از بازی :
نامه محرمانه اي از يک دوست و اينکه پدر او يک منطقه ويران در زير آب هاي مديترانه کشف کرده، به دست lara ميرسد.بعد از مطلع شدن از اين اتفاق او يک قايق پيدا کرده و به دنبال يافتن آن راهي سفر ميشود. بعد از رسيدن به منطقه ، Lara ماسک اکسيژن خود را بسته و بدرون آب شيرجه ميزند، و در کف دريا نشانه هايي از اين دنياي پر رمز و راز را پيدا ميکند. نشانه هايي که مشخص ميکنند دنياي اسکانديناوي در زير دريا هنوز وجود دارد و وجود چکش برج ثور(Thor) حقيقت دارد. اين چکش افسانه اي، به او اين قدرت را ميدهد که بتواند خدايان را نابود کند، کوههارا تبديل به دره ها کرده و آبادانيها( تمدنها) را تبديل به زمينهاي خشک و برهوت کند. در اين بازي، با يک سفر در زمان، ما در انتهاي قرون وسطي قرار ميگيريم. ماسک اکسيژن Lara به ما اين امکان را ميدهد که از پيش بيني آنچه که در ته دريا رخ مي دهد لذت ببريم ، ولي در تمام مدت نگران از دست رفتن اکسيژن محدود خود هستيم ، همچنانکه در Tomb Raider قبلي اين امر نيز وجود داشت. و کمي بعد Lara به ته دريا رسيده و در جلوي ويرانه ا ي غار مانند،کوسه ها به او حمله ميکنند .خوشبختانه او براي اين مورد امکانات لازم را داشته و با تفنگ عنکبوتي خود آنها را گرفتار و سپس با تفنگ دو لول خود به آنها شليک ميکند ، و در صورتي که فاصله آنها نزديک باشد حتي به طرف آنها نارنجک مي اندازد. و هيچ شکي نيست که براي از بين بردن حيوانات وحشي مانند پلنگها و ببرها هم که در طي مراحل مختلف، Lara را به مبارزه مي طلبند، تدابير ويژه اي براي خود در نظر گرفته است. محيط ويران شده زير آب اولين معما را براي بازيباز ، به شکل دري نمايش مي دهد که فقط با سه گردش باز ميشود، و هر کدام از آنها چشم طرف مقابل شان را به ما نشان ميدهد و اينجا جايي است که ما دو مورد از آيتم هاي کمک کننده جديدمان را در اين جهان مورد استفاده قرار دهيم : اولين آن Help on demand در جزئيات PDA مربوط به Lara ميباشد. هر چند شما براي حل اين معما امکانات کمي داريد. در اينجا جواب رسيدن به معما ، پيدا کردن سرزميني است که با ستاره هاي دريايي درخشان علامتگذاري شده و به Lara اجازه ميدهد که يکي از (مراحل ) را پشت سرگذارد. دومين دستگاه آن که هنگام روشن کردنش صداي غژوغژ مي دهد، sonar map (دستگاه کاشف بوسيله امواج صوتي) Lara ميباشد، که شکل سه بعدي سرزمين را براي ما به نمايش مي گذارد. در آنجا همه چيز به صورت هاي لايت(درخشان و براق ) در آمده است و يک راه عبور جديد وجود دارد که با خزه و علفهاي دريايي پوشيده شده است. شما ميتوانيد از sonar map نيز براي پيدا کردن آيتمهاي پنهان و اسرارآميز استفاده کنيد، که کمک ميکند مراحل اوليه بازي را به خوبي پشت سر گذاريد، اما قطعا هر دو اينها در مراحل بعدي براي شما کاربرد بيشتري خواهند داشت. عبور از مراحل و شکست دادن حريفان، درها را يکي پس از ديگري باز ميکند و شما را رو به جلو مي برد.
در ادامه مرحله به آشنايي شما با اين دنياي بزرگ و عجيب مي پردازد و بعد از اينکه Lara کمي پيش رفت ، ناگهان يک Tentacle(هيولاي شاخکدار) شلاق زنان از قسمت زيرين بيرون آمده که البته مربوط به اژدهاي افسانه ايي درياي اسکنديناوي مي باشد و درب بعدي را که Lara بايد از ميان آن بگذرد،مسدود کرد. در ادامه ما مجبوريم راه را از ميان يک ديسک خورشيدي که در انتهاي مکاني که بر روي آن برآمدگي وجود دارد، پيدا کنيم. جايي که با ستونها محصور شده است و دو اژدهاي دريايي اطراف آن را احاطه کرده اند. پيچدگي بازي در اين است که تقريبا هيچ راهي براي حل اين معما وجود ندارد و اگر راهنماييهاي تيم سازنده نبود، به هر حال براي ما مشکل بود که بتوانيم آن را پيش ببريم. تنها راه اين است که مجددا به جزئيات Help on demand در PDA برگرديم و از آن استفاده کنيم. ما حرکات آکروباتيک آشناي خود را به صورت تاب خوردن در بالاي لبه شکافها و دره ها انجام ميدهيم، از اين ستون به ستون ديگر پيچ خورده و از روي لبه ها به عقب مي پريم، با حرکات آکروباتيک در درياي قطب شنا کرده و به خوبي از 1700 حرکت در نظر گرفته براي Lara استفاده مي کنيم.بله، 1700حرکت!، lara يک راه طولاني را با وجود محدوديتها پشت سر گذاشته و تمامي اينها موجب برتري آن نسبت به نسخه هاي قبلي Tomb raider شده است. علاوه بر اين، وجود cutscence هاي متقابل در زماني که به صورت تصادفي دکمه اي را فشار ميدهيد ، لحظات پر از استرس و هيجان را براي شما به وجود مي آورند. در اينجا حرکات به تدريج به درگيري تبديل شده و زاويه دوربين به صورت موشکافانه، يکسري حرکات آکروباتيک ويژه يا حرکات اکشن را مد نظر قرار ميدهد. دوربين سمت راست نگه داشته شده و Lara براي زنده ماندن و ادامه بازي ، موانع را پشت سر ميگذارد.
در ادامه، Lara يک نيزه را در دست گرفته و يکي از ستونها را بر رويTentacle واژگون ميکند . پس از انجام بعضي حرکات دکمه تعويض را فشار داده و ديسک را بالا آورديم(اين کار را با کمک ميله هاي اطراف آن به آساني قابل انجام است) که در بالاي اژدهاي دريايي قراردارد و سپس lara براي اينکه ديسک را بر روي جمجمه مردگان سقوط کند زنجيرها را به صورت آويزان پرتاب ميکند . اگرچه اولين معما زياد دشوار نبود ولي هنوز اندکي از آن در حال طرح ريزي مي باشد. اينها همگي يکسري مراحل شبکه اي و پيوسته هستند که بعدا، شما زماني که به مکانهاي خارجي(بيگانه) مانند سواحل تايلند، جنگلهاي مکزيک و درياي قطب شمال سفر ميکند، رو به رو خواهيد شد. در اقيانوس قطب شمال و مکزيک ،وسيله نقليه ترکيبي جديد Lara را ميبينيد که به In to action معروف مي باشد. و به صورت ترکيب مضاعفي از برف پيما است که در طول يخچالهاي يخي با شتاب حرکت ميکند.اما متاسفانه ما اين بخش از استفاده وسيله نقليه را تا کنون تجربه نکرده ايم. يکي از تاثيرگذارترين عوامل در اين نسخه نسبت به نسخه هاي قبلي کيفيت گرافيکي اين بازي است که در ويژگي هاي منحصر به فرد HD به آن افزوده شده است. به حدي که حتي رگه هاي گلي که بر روي لباس Lara باقي مانده، به وضوح ديده ميشود و تا زماني که باران نيايد و يا وارد يک استخر پر از آب نشود اين گلها شسته نمي شوند. رطوبت در تعدادي از مراحل بازي موجب ليز خوردن Lara ميشود ،بنابراين شما هميشه بايد آماده بوده و در مواقع حساس، به خصوص بر روي لبه ها ، سريعاً واکنش نشان دهيد. Crystal Dynamic علاوه براين، پيشرفتهاي تکنيکي زيادي در زمينه نور،رنگ، و آنچه که توسط(هارموني کروي) نامگذاري شده، انجام داده است. و اين بدان معناست که رنگ ظاهري Lara به طور ظريف و دقيقي از اطراف او تاثيرگذار است، مثلا: زماني که Lara در آب هاي مديترانه شنا ميکند رنگ بدنش به سبز آبي متمايل ميشود و يا زماني که در شهر ويران کنار شعله هاي لرزان آتش مي ايستد رنگ نارنجي درخشنده اي پيدا ميکند و اين از نکات ظريف و البته ارزشمند به نظر ميرسد که موجب هر چه واقعي تر شدن محيط مي شود. صداگذاري ها فراتر از آنگونه که شما انتظار داشتيد، قرار دارد. يکسري صداهاي اغراق آميز دربعضي موارد ،شما را شگفت زده ميکند.مثلا: صداي چکه قطرات آب که در لانه(پناهگاه) اژدهاي دريايي اکو ميشود، و يا صداهاي غرش او به خودي خود تاثيرگذار هستند و زماني که شاخکهاي خود را با شدت و خشونت به اين طرف و آن طرف مي کوبد، شما واقعا شوکه و هيجان زده ميشويد. با گرفتار کردن اژدهاي دريايي ، بازي به پايان ميرسد و ما منتظر هستيم که ببينيم آن طرف درب چه چيزي وجود دارد و در مورد داستان بازي بيشتر بدانيم .در اين نسخه لارا در منطقه اي کنار درياي مديترانه به کشف دنياي پنهان يا همان Underworld و در ادامه چکش افسانه اي ثور مي پردازد ! داستاني بسيار مهيج و اکشن که تمامي علاقمندان به بازي هاي زيباي رايانه اي را مجذوب خود مي کند !
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاش یکی چند تا عکس از چند زاویه میزاشت
عصر بازی میاد میخام برم بخرم
چون اگه مثل شماره قبل باشه قیدشو بزنم
نمره های بازی از سایت های مختلف
- * IGN - 7.4
- * PSM 3 (via CVG) - 8.3
- * 1UP - B
- * Eurogamer - 7
- * Videogamer - 8
رفیق از چه لحاظ مثل شماره ی قبل باشه؟
از لحاظ گرافیکی که به نظر من خیلی تغییری نکرده.معما ها هم که همیشه تو بازی تامب رایدر بوده.وقتی هم شخصی جلوت باشه خیلی راحت می تونی بکشیش.چون هوش مصنوعی خیلی قوی نیست.همونطور که قبلا هم گفتم فقط یه سری قابلیت ها به بازی اضافه شده که می تونه از دیوار های خراب بالا بره یا مثل پرینس بین دو تا ستون از این ستون به اون ستون هی بپره تا برسه به بالای ستون تو نسخه ی قبل گاها صحنه آهسته می شد و باید یه سری از دکمه ها رو می زدیم که تو این نسخه بعضی وقت ها صحنه آهسته می شه که تو این موارد باید سرعت عمل داشته باشی و دیگه دکمه ها به صورت دستوری نمیاد آدم باید خودش مسیر رو پیدا کنه (که آسونه).در کل من از سری تامب رایدر خوشم میاد واسه همین برام جذابه.
موفق باشی
من بیشتر منظورن از معماست
شماره قبلی خیلی کسل کننده بود
من مرحله ی دریا رو رد کردم و رسیدم به جنگل.تا الآن که معمای سختی ندیدم.فقط یه کم تو راه ها گیر کردم که دلیلش آشنا نبودنم با قابلیت های جدید بازی بود.(باید دیوار به دیوار می پریدم).ولی مراحل بعدی رو نمی دونم معما ها چقدر قراره سخت تر بشه.
موفق باشی
سلام
من که دارم دیوانه میشم
همین الان بازی رو خریدم خیلی تعجب زده شدم چون هنوز بازی انتشار نیافته تو سایتش 2 روز دیگه میاد
به هر حال الان نصب کردم سیستمم جواب نمیده
رم :512
cpu : 3.2 FULL
vga : 256 oNBOARD
فکر کردم موتور گرافیکیش مثل قبل هستش ولی اینطور نیست
قبلی خیلی راحت باز میشد
فکر کنم یه کارت گراف افتادیم
حالا یه نفر یه کارت گرافیکی پیشنهاد کنه که این بازیو راحت بیاره و ارزان باشه ممنون
بچه ها من عصر میخوام برم بازی بخرم .
به نظرتون Tomb Raider: Underworld رو بخرم یا Need For Speed UnderCover ؟
کدوم یکیشون رو توی گرافیک بهتری میتونم انجام بدم با این سیستم ؟
و کدومشون گرافیک و خلاصه داستان بهتری دارن ( من تا حالا Tomb Raider بازی نکردم !)
CPU : Intel 3.06 GHZ
Ram : 2 X 512 MB
VGA : Geforce 8600 GT 512 MB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)