تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 34 اولاول ... 20262728293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 332

نام تاپيک: آموزش : رنگی کردن عکسهای سیاه و سفید ( سطح : نیمه حرفه ای )

اگه نباشه جاش خالی می مونه GoldenDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به فرمايش جناب شاهين اولين نمونه کارم رو که البته اولين عکسي بود که رنگي کردم و خودم ازش راضي نيستم ميذارم شايد بدتون نيومد ، بعداً کارهاي ديگه رو هم ميذارم که از اين بهتر هستن

اصلي

کار من

اينم لينک سايز بزرگترش شايد خواستيد ببينيد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام خدمت شاهين كينگ
    ميخواستم بدونم نميشه از عكس سياه و سفيد سه نسخه تهيه كرد يعني سه لايه و به اولي رنگ قرمز داد و به دومي رنگ سبز و به سومي رنگ آبي سپس اي سه لايه رو يه جوري روهم قرار داد تا تصوير رنگي بشه ؟ من تا اينجا پيش رفتم ولي همين يه جوري شو موندم .

Super Moderator Shahin King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

با سلام خدمت شاهين كينگ
    ميخواستم بدونم نميشه از عكس سياه و سفيد سه نسخه تهيه كرد يعني سه لايه و به اولي رنگ قرمز داد و به دومي رنگ سبز و به سومي رنگ آبي سپس اي سه لايه رو يه جوري روهم قرار داد تا تصوير رنگي بشه ؟ من تا اينجا پيش رفتم ولي همين يه جوري شو موندم .
    سلام

اگر منظورتون اینه که با این روش میشه اتوماتیک و با چند ترفند عکس رو رنگی کردن به صورت طبیعی . خیر
    بنده که همچین چیزی نه شنیدم و نه خوندم .

البته با تغییر در Mode لایه ها میشه عکس رو رنگ و وا رنگ کرد . ولی اونی که تو ذهن شما هست نه . نمیشه .

قربانت : شاهین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ولی اگه میشد اینکار رو کرد خیلی جالب میشد !!!! عجب کار خفنیه !!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينم يه کار ديگه که روتوش و رنگي شده ، ميدونم خوب نشده ولي شما به استادي خودتون ببخشاييد

اينم با رنگ نخودي و متعادل

Last edited by GoldenDragon; 01-01-2007 at 23:29.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينم عکس يه ماشين که من فقط رنگش رو تغيير دادم و بازم ميدونم که خوب نشده و شما اساتيد جسارت من شاگرد رو خواهيد بخشود

Super Moderator Shahin King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام

عالی شدن مخصوصا تغییر رنگ ماشین ( مشکلی توی تغیییر رنگ ماشین ندیدم . حسابی ذره بینی کار کردی )

و اما عکس اون خانوم : باز هم مشکل همیشگی رنگ پوست که اکثر دوستان و حتی بنده هم با اون مشکل دارم . یه خورده قرمزش تنده . البته ممکنه رنگ پوست واقعی این خانوم همین باشه ولی وقتی در کنار عکس سیاه و سفیدش قرار میگیره . تندی رنگ پوست آزار دهندست .

تنها راه تمرین در زمینه تغییر رنگ پوست

شما یک تصویر رنگی رو سیاه و سفید کنید - عکس رنگی ( اصلی ) رو در یه گوشه از تصویر باز بزارین و روی عکس سیاه وسفید شده کار کنین و سعی کنین که مثل اون در بیاد .
    این تمرین رو بار ها و بارها و در محیطها و فضاهای گوناگون امتحان و تمرین کنین . ( مثلا تصویر یک کودک در محیط باز و در طبیعت . با نوع تابش نور و تمرین روی عکس کودکی دیگر در محیطی بسته مثل اتاق و ... )

قربانتان : شاهین

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسي جناب استاد شاهين عزيز

من از اون خانم 2 تا نمونه دارم که يکيش روشنتر و مايل به نخودي هستش ولي به نظرم رنگ پريده اومد اين بود که اين رو گذاشتم ، بيشتر خوشم مياد روتوش و ترميم انجام بدم و رنگ ماشينها رو عوض کنم ، بازم از اين مبتدي کار خواهيد ديد
    شايد به اين دليل بيشتر روي روتوش و ترميم حساسم که مدتي کارم اين بود
    __________________________________________________ __________________________

جناب استاد شاهين عزيز ، عکس نخودي اون خانم رو هم گذاشتم ببينيد چطوره
    Last edited by GoldenDragon; 13-01-2007 at 01:17.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام جناب استاد شاهين عزيز ، اگه ميشه توي تاپيکتون کارهايي که مثل اون ماشين رنگشون رو تغيير دادم بذارم ، ديدم اعتراضي نکردين که چرا فقط سياه و سفيد رنگي شده نذاشتم گفتم احتمالاً اشکالي نداشته باشه ، جايي جز اينجا براشون سراغ ندارم ، اگه ok بود بفرماييد تا کارهاي ديگه رو هم بذارم ، لطف بفرماييد يه سري هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم بزنيد ، اينجا فقط تصاوير رنگي شده رو ميذارم ولي اونجا هر چي که بتونم ، ممنون از لطف و زحماتتون.

عکس يه هواپيماي جنگي که فقط رنگش رو عوض کردم و نوشته پايينش رو برداشتم ، کار تميزي نشده ببخشاييد ، جالب اينجاست که dpi عکس اصلي 1 بود ، ميتونين از ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون رو بردارين و خودتون چک کنيد تا باورتون بشه ، من که تا حالا عکسي با dpi 1 نديده بودم

Last edited by GoldenDragon; 13-01-2007 at 01:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من هم به جمع أمدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •