من که هستم.همه گفتن ارزون می گی.والا بخدا 600 این گوشی.من گفتم دس 2ش می شه 550.شمارم 09355430697 شما کدوم شهری؟
من که هستم.همه گفتن ارزون می گی.والا بخدا 600 این گوشی.من گفتم دس 2ش می شه 550.شمارم 09355430697 شما کدوم شهری؟
Last edited by amirs66; 24-01-2008 at 02:34.
لطفا تا فردا خبرم کن.اخه فردا می خواسم نو شو بگیرم .عجله دارممممممممم.
شما قطر هندزفری ها رو در نظر بگیردیگه اگه بهترین هم باشه به دل من نچسبید
من با خزید این گوشی با اون قیمت کذایی ضرر کردم
راستی بچه ها من هندزفری p990 رو با این گوشی امتحان کردم الحق هندزفری 990 خیلی بهتر از خودش بود خصوصا تو باس
اگه کسی هندزفری محشری سراغ داره یه ندایی بده که اصلا از اینا راضی نیستم شاید با تعویض هندزفری نظرم در مورد این گوشی عوض بشه
!!!
پ990 خیلی خیلی هندزفری عالی داره ولی خاب هندزفری سری دبلیو بخاطر حذف صدای بیرون معروفه
در ضمن شما اگه بتونی توی هندزفری پ990 صدای بیرون رو حذف کنی (از همون سیلیکون های دور هندزفری سری دبلیو روش بذاری (البته نمیشه . میگم اگه میشد)) گوشت میترکید
آره واقعاً هندزفری های دو گوشی P990 و P1 از بهترین ها هستند ...در واقع در صدای باس خروجی حرف اول رو میزنند .من که خودم از هندزفری های سری W خوشم نمیاد اولش وقتی میکنی تو گوش معلوم نیست تا کجا میرن... دوماً چند دقیقه که باهاش آهنگ گوش کنی اعصابت خورد میشه مخصوصاً آهنگی که گوش میکنی باس دار هم باشه .سوماً یه بدی داره همین که صداهای بیرون رو اصلاً نمشنوی چون در بعضی مواقع ممکنه کتک بخوری !!!! فرض کنید یه بنده خدا داشته 3 ساعات صداتون میکرده و تو با خیال راحت داشتی Mp3 گوش میدادی
.اون وقته که...............
موفق باشید
میخواستم ببینم بلند ترین وباکیفیت ترین صدا در گوشیهای سونی اریکسون کدام است؟
با کیفیت ترین که سریه واکمنه.فک کنم w960
بلندترین هم w910
دست رو دلم نزار که خونه...که صداهای بیرون رو اصلاً نمشنوی چون در بعضی مواقع ممکنه کتک بخوری !!!! فرض کنید یه بنده خدا داشته 3 ساعات صداتون میکرده و تو با خیال راحت داشتی Mp3 گوش میدادی![]()
Last edited by B L A S T E R; 22-01-2008 at 21:49.
هدفون w960 وp1 چه مدلی هست (اسم مدل رو میگم)
خب حالا با این تفاصیر هندزفری عالی سراغ ندارید از این خلبانی ها هم باشه مشکلی نداره فقط یه چیز خوشگل و شیک و آخر کیفیت می خوام
داره جالب میشه..خوب بعدش؟!!.......
اقا خریدی باید شیرینی بدی ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)