شما از این اینجادانلود و نصب کن مشکلت حل میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از این اینجادانلود و نصب کن مشکلت حل میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی درست شد اما میگه نمیتونم از برنامه استفاده کنم برنامه iplus میخواد این برنامه چیه ؟ از کجا بگیرم ؟ چه جوری نصبش کنم؟
آقا من وقتی میام ورژن 2 رو تو گوشیم نصب کنم این ارور رو میده :
![]()
سلام
آیا iphone 3g آنلاک میشه ؟؟ لطفا در صورت امکان زود جواب بدید خیلی عجله دارم . بگم بخرن برام ؟؟
مشکلم حل شد برای نصب فریمور 2 باید آیتونز ورژن 7.7 باشه و برای دانگرید هم باید دوباره 7.5 رو نصب کنید ( از سایت زیفون )
آقا ما فریم ور 2.0 رو رو گوشیمون نصب کردیم حالا با چی آنلاکش کنیم ؟!!!
فعلا یه چند وقتی باید بیخیال آیفونت بشی تا آنلاکش بیرون بیاد
اذیتمون نکن داداش ... واس چی بیخیال بشم ؟!!! میرم دانگرید می کنم !!! کاری نداره که![]()
در حالي كه هك كردن اولين گوشي ساخت اپل دو ماهي طول كشيد، اين بار هكرها موفق شدند نرم افزار اختصاصي مدل جديد و نسل سوم اين گوشي را در كمتر از يك روز هك كنند.
به گزارش فارس به نقل از PC Pro، نصب نرم افزار بر روي گوشي iPhone محدود به توليدات خود اپل و نرم افزارهاي تاييد شده توسط اين شركت است. از سوي ديگر تنها سيم كارت هاي اپراتورهاي طرف قرارداد با اپل بر روي اين گوشي فعال مي شود.
اما يك گروه هكري به نام iPhone Dev Team كه قبلا هم چنين كاري انجام داده بود، روز گذشته موفقيت قبلي خود را تكرار كرد و در حال حاضر فعال سازي سيم كارت هاي اپراتورهاي مختلف بر روي گوشي نسل سوم iPhone امكان پذير است.
علاوه بر اين مالكان گوشي هاي هك شده مي توانند در صورت به روز رساني سيستم عامل اين گوشي به راحتي آن را به روز كنند و از آخرين خدمات ارائه شده توسط اپل براي اين گوشي بهره مند شوند.
گزارش هاي خبري حاكيست كه گوشي هاي هك شده iPhone هم اكنون در آمريكا و انگلستان با موفقيت مورد استفاده قرار گرفته است و پيش بيني مي شود به زودي به ديگر نقاط جهان هم برسد.
دوستان عزیز من گوشی خودم رو به 1.1.4 دانگرید کردم فقط BaseBand مشکل داره در نتیجه خط تلفنم قطع شده از نرم افزار BootNeuter و Ziphone Patch خواستم BaseBand رو دانگرید کنم ولی نشد چی کار کنم ؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)